אוף, הוא מבלבל אותי!

ברורררר

הדיבורים זה רק הבונוס. את באמת מחפשת חבר בשביל שיהיה לך עם מי לדבר? כי מה ההבדל בעצם בין חבר לידיד? רק הסקס. רגשות? זה מה שאת מקשרת לזה.

dreamgirl000

New member
חבר זה הכל בייחד ובלי לבלבל ת'מוח

אבל בתוך זה..יש אמון, קשר הדדי, תשוקה, מישהו שאיתך וקצת יותר מידיד... לידיד את יותר יכולה לברוח אם פתאום...יש איזה בעיה בקשר, או מצב רוח רע, פעם היה לי ידיד..כל פעם שלא היה לנו מה לעשות..היינו נפגשים וסתם מעבירים בייחד את הזמן...אבל ללא כל דבר מיוחד.... ובידיד את לא יכולה להיות מאוהבת כשיש לך חבר....חבר זה גם מחוייבות חמודה.

dreamgirl000

New member
חבר זה הכל בייחד ובלי לבלבל ת'מוח

אבל בתוך זה..יש אמון, קשר הדדי, תשוקה, מישהו שאיתך וקצת יותר מידיד... לידיד את יותר יכולה לברוח אם פתאום...יש איזה בעיה בקשר, או מצב רוח רע, פעם היה לי ידיד..כל פעם שלא היה לנו מה לעשות..היינו נפגשים וסתם מעבירים בייחד את הזמן...אבל ללא כל דבר מיוחד.... ובידיד את לא יכולה להיות מאוהבת כשיש לך חבר....חבר זה גם מחוייבות חמודה.

Anna Karenina

New member
טוב,

אז כנראה שאת בנאדם רציני ובנוי למחויבות בערך כמו שאני מלכת אנגליה. וזה ממש עצוב שיש עוד אנשים כמוך.

meitalsun

New member
זה מה שאני חושבת...

קודם כל עברתי בידיוק את אותו הדבר בשבועיים האחרונים. השאלה היא איזה סוג של קשר את מחפשת והאם את מרגישה שנקשרת אליו מבחינה רגשית. אני חושבת שאת חייבת לקבל ממנו תשובה ישירה והחלטית לשאלה - "איזה סוג של קשר אתה מחפש?". אני חושבת שאם הוא לא מחפש קשר רציני אז בסופו של דבר את תיפגעי וחבל .אני דרך אגב נפטרתי מהבחור שלא עניין אותו כלום חוץ מלהכניס אותי למיטה שלו (אמרתי לא תודה והלכתי). בהצלחה!!!

apl

New member
טופ אחותי,אני אגיד לך רק שתי מילים:

תזרקי אותו!!! את כול השאר את קראת מחבריך לפורום. דעות שונות ומשונות על הסיטואציה שהעלית.. אני אומרת שהוא רוצה אותך רק לשם סקס,ולך..לך אסור להיות עיוורת(אלא אם יש לכם מטרות זהות של "הנאה על הרגע"-ואז זה כבר משרת את שניכם). בהצלחה בזריקה

NBGirl

New member
לינוי ../images/Emo141.gif

בתכלס זה מתחלק לשתי אופציות- - כמו שכבר אמרו כאן, אם את לא מעוניינת בקשר שהוא סקס נטו אין לך מה לחפש איתו. את בעצמך אמרת שפגישות שלכם אתם יותר עושים ופחות אומרים.. - אם בא לך על קשר כזה, אז סבבה, תזרמי.. זה גם יכול להיות כיף. אבל לפי מה שהבנתי זה לא בראש שלך, אז תעברי הלאה. תמצאי מישהו יותר שווה.. בהצלחה בובה!

../images/Emo124.gifהחלטה!!!(+שאלה חדשה)../images/Emo124.gif

קודם כל המון
על האיכפתיות, מאודדדדדדדדדד עזרתם
לי לראות את הדברים קצת אחרת.. אז שוב- המון
לכל מי שהעיר אותי וניענע חזק.. הגעתי למסקנה שאני לא מוכנה להיות עם בנאדם שרוצה רק את הגוף שלי (לפחות כרגע זה לא מה שאני רוצה..) עכשיו רק נשאר לי להגיד לו את זה..
וכאן נשאלת עוד שאלה: להגיד לו את האמת, או סתם לשלוף איזה תירוץ מופלץ כמו "זה לא אתה,זאת אני"

NBGirl

New member
כל הכבוד ילדה..

תגידי לו את האמת. אבל אל תתני לו גם לשכנע אותך שזה לא מה שהוא רוצה (שהגיוני שזה מה שהוא ינסה לעשות :))

איזו אמת את חייבת לו בדיוק?

היחס שקיבלת ממנו זה לא יחס שראוי להשקעה בלספר אמת. תתרצי לו משהו, כי כמו שמישהו אמר פה הוא באמת עשוי לשכנע אותך ש"זה לא בדיוק מה שהוא רוצה" או סתם לגרום לך להרגיש לא נעים.

זה הקטע..אני לא חייבת לתת לו הסברים

בהחלט אפשרי לתת לו סתם איזה תירוץ מפגר.. אבל אני לא רוצה שזה יגמר ככה. אני רוצה שזה יגמר טוב. ולא בצורה מטומטמת...

רסטוש

New member
פשוט תפסיקי להתחרמן איתו

ותתחילי קשר יותר עמוק ולא פיזי ועם את רואה שהכל טוב אז תתחילי בחזרה עם הקטע הפיזי , ועם זה לא הולך אז פשוט תעזבי. . . בהצלחה

tארטמיס

New member
תקווה יקרה

מסתבר שאין חוקים.אבל ידוע שגברים יכולים להקשר דרך סקס. אז אם כיף לך איתו.תקחי את הזמן.תהני ופשוט תחיי את הרגע ומה שיהיה פשוט יהיה.

jessy19

New member
כפי שהבחור אמר לך...

הוא כרגע רוצה רק דבר אחד ואת צריכה לשאול את עצמך מה את רוצה בקשר: קשר רציני או סטוץ.

LIVI1

New member
עצה.

היי עצה ידידותית........ נפגשתם כמה פעמים .הוא מצא חן בעינייך, ואת בעצמך עדין לא יודעת מה את רוצה ,למרות שסקס בפגישות הקרובות לא נראה לך אז סבבה..... תמשיכי ככה תעמדי על שלך ואולי ובטוח שבקרוב יהיה לו תשובה או רק סקס או קשר שיוביל לאן שהוא ואז תעשי את ההחלטות שלך.....בכל אופן בתקופת זמן שלך גם את תגבשי החלטה. ואל תתני לו כלום אם את לא בטוחה!!!!!!!!!!

למעלה