אוף, הוא מבלבל אותי!

Broom rider

New member
מסכימה לחלוטין

אני אישית נמצאת בקטע דומה. וכמו כן אני הלכתי לפי העצה של אורן.. אין לי מה להפסיד ת'כלס... אם באמת לא יהיה משהו, אז עדיף שזה יפסק לפני שזה יהיה יותר קשה.

Samcon 4 ever

New member
מיטל, אני מגיב!

כל הזין, תשכבי איתו - תהני את, הוא יהנה - מה רע? לכי על זה.

HyPeR SoNiC

New member
ואללה.....

יעני לתת לו לנצל אותה למילוי הצרכים שלו? לך תדע, אולי הוא בכלל לא רוצה קשר? אולי היא מחפשת קצת יותר מקטע פיזי? חשבת על זה?

זה לא "אולי היא מחפשת קצת יותר מקטע

פיזי". זה לא אולי. זה בטוח. אני לא רוצה להיות עם בנאדם שרוצה אותי רק בשביל הגוף שלי..

HyPeR SoNiC

New member
נו לזה התכוונתי

הוא אמר לך לזרום..... יעני להיות עם מישהו בשביל הקטע הפיזי, בטענה ש"שניכם תהנו".... ואני חושב שזה ממש לא נכון לעשות ככה..... דונט וורי....... איים און יור סייד

i know you're on my side ../images/Emo8.gif

... ובכל זאת, אני הרוגה. אוףףףףףףףףף.... למה זה קורה לי?!

A n d r i a n a

New member
אז ככה....

פשוט זה מעניין... כמה דיברתם הרבה? וחוצמזה, אני אומרת, מה הבעיה? כאילו..אנשים... קלה להשגה... תרגיעו בבקשה... באמת.. אז היא התמזמזה איתו קצת.. תאשימו אותה בקלות.. הרגזתם אוית.

HyPeR SoNiC

New member
לא אמרנו....

שהיא קלה להשגה...... פשוט אומרים לה לא להפוך לכזאת אם היא רוצה קשר רציני......

dreamgirl000

New member
אם תלכי איתו רק בקטע סקסי בסוף

בסוף תגיעי למסקנה..... וגם תרגישי |הדגש חרא| עם עצמך....שמשהו שעשית לחינם ולא ייצא ממנו כלום... אז למה לטרוח?

אני הייתי מנסה להנות

מאותו רגע כל עוד הוא קיים! תחיי את הרגע במקום להתעמק בשאלות כמה ולמה, שימאס לכם ולא תוכלו עוד,תחתכי,מה אכפת לך עכשיו מה הוא רוצה? מה זה ישנה לך? את לא אוהבת את ההתחרמנויות איתו? אוהבת! אז קדימה תהני ובסופו של דבר את תראי כבר אם זה משתנה או לא!

shtootit

New member
הייתי שם התשובה היא....../images/Emo13.gif

פשוט להעיף אותו זה קשה אני עוד הייתי מאוהבת באחד כזה אבל הצלחתי להתגבר על זה תוכלי לקרוא איך עשיתי את זה בלוג שלי ביי בנתיים..
והרבה בהצלחה...

את מבולבלת לא הוא...../images/Emo122.gif

הוא לא מבלבל אותך הוא דוקא ישיר מאד, אומר שרוצה קשר של סקס בלבד. את בכלל לא צריכה להתלבט, אם את רוצה קשר אחר, תעזבי אותו מיד, כי לא מתאהבים דרך סקס, אתם בכלל לא מדברים, כפי שכתבת, אז מה יש לך לעשות איתו? והוא ענה לך בכנות...ואת עוד מתלבטת.לא יאומן...

miss dinamit

New member
קודם כל את הבאת את זה על עצמך

אמרת שניפגשתם רק 3 פעמים וכבר הגעתם כמעט לסקס.. אז מה בעצם התכוונת להראות לו??? שאתה רוצה קשר??? הוא רואה בזה אחת שפשוט מתאים לה להתחרמן... הוא לא רואה בך אחת לקשר.. אלא אחת לסטוצים... פעם הבאה אל תתני כל כך מהר.. ותסיימי את זה כי כבר עשית את הטעות ולא יצא מזה כלום חוץ מחירמונים ולבסוף-סקס

catvip

New member
תגידי את רצינית??

על מה את מבזבזת את הזמן שלך מותק?????????????????????????. הוא מחפש רק זיון אז תתעוררי!!!!!!!!!! יותר מזה הוא עוד "רומז" לך את זה שהוא רק "חרמן". בלי להעליב,אבל את בסדר??? זה אפילו מיותר לשלוח את ההודעה הזו........ מקוה שתביני את המסר, הוא לא באמת רוצה להיות איתך אלא הוא סתם "רוצה" אותך.. לקשר רציני ממנו את יכולה לשכוח. סליחה שאני כזו חריפה איתך אבל חבל שסתם תבזבזי את הזמן שלך(ושלו). תהיי נאמנה לעצמך ותעריכי את עצמך כי נראה לי שאת שווה יותר ממנו! TAKE IT OR NOT

dreamgirl000

New member
חמודונת...תקשיבי....../images/Emo9.gif

כנראה שהוא איתך רק בשביל הקטעים הסוערים והריגושים...וכל מה שבייניהם לא בקטע שלו.... הוא בקטע של זרימה....אם תגיעו למקום רחוק יותר תגיעו....אך אם לא....אז לא נורא ( בשבילו) וזה גם לא יהיה חבל .. אם את מחפשת קשר כזה..ולא איכפת לך לזרום איתו בחופשיות...סבבה לך...ואל תיקחי שום דבר ללב (לא להתאהב בקלות---נזק) ותידעי שאת איתו רק למשחקים... אבל אם את בקטע....של משחק+ מחוייבות (מה שאין לכם עדיין רק מפגש שלישי?) אז הוא לא בשבילך...... ואם את באמת מעוניינת בשביל משהו.ולהגיע גם קצת למחוייבות ואף לקשר קצת יותר מסיבי ורחוק תבהירי לו...שאת בנקודה קצת שונה מממנו..ואם הוא מוכן לקבל את זה?.... ואת לדעתי צריכה לעמוד על שלך בקטע הזה....אם זה מה שאת מחפשת..ואם לא שייחפש לו אחרת...הבנת?

*-*SUNSHINE*-*

New member
מממ..

צ'מעי הייתי אומרת לך שתנסי לקחת את זה לאט אבל.. ראבאקקקק כולה בת 17 תהני מהשטויות האלה אולי יהיה לך מה לספר לנכדים
אם את רואה שזה נמשך כבר הרבה זמן(שלושה ימים זה כלום,תאמיני לי!!) אז אולי תנסי לברר מה המצב איתו בינתיים? תזרמי

מה רע בזה???

אחח.. אלוהים נתן אגוזים.. שמעי, הקשר האידיאלי, כן? זה הקשר בו הגבר שלך סותם את הפה, לא מוציא שטויות מבעסות, ואתם רק עושים סקס כל הזמן. למה לך דיבורים? לא חבל? הרי אנחנו פה בשביל מטרה אחת.. האבולוציה יודעת את זה. איך את לא?.. פרו ורבו. רק פרו ורבו. את רוצה דיבורים? בשביל זה יש אמא אבא חברות וידידים.

Anna Karenina

New member
תגידו לי, אתן בסדר??

היא לא מרגישה טוב עם "הזרימה" הזו, ולדעתי דיברתן פשוט שטויות. "לא מוגדרת" - צר לי לבאס אותך, אבל אנחנו לא פה רק בשביל מטרה אחת, אלא בשביל עוד דברים רבים אחרים, וחבל שעולמך מצטמצם רק לתחום הסקס. לא כל קשר בנוי על סקס, וטוב שכך..!! עובדה, שהבחורה שהעלתה את הנושא, לא רוצה שהוא יהיה איתה רק בשביל הגוף שלה, אז אתן מעודדות אותה ש"ככה האבולוציה פועלת"? זו ממש גישה שטחית ורדודה..בשביל דיבורים יש "אמא, אבא, חברות וידידים"? אז רגע - חבר זה רק בשביל סקס?? אני לא יודעת בכמה שלבים מאחורה נתקעתן...אבל זו גישה שלפחות עלי, היא לא מקובלת בכלל. אני לא אהיה עם מישהו, שמעוניין בי רק בשביל הגוף שלי, או בשביל סיפוקים בלבד.

למעלה