אוף כמה שזה מטישששש נמאס כבר

DaboR zx6R

New member
אוף כמה שזה מטישששש נמאס כבר

לא בקשתי מזל רק היגיון בריא הייתי בטוניר של הדולר ריי באי נשארתי עם 1400 שחקנים האחרונים הייתי במצב סביר עם 23 אלף ציפ קבלתי AA עשיתי רייס ל4 וחצי שחקן אחד ענה לי שבמקרה הייתה לו את הכמות ציפים הכי גדולה בשולחן מששהו כמו 90 אלף יצא הפלופ הראשון על השולחן היה 79K אחד מהם היה תלתן אחרי הפלופ עשיתי אול אין הבחור ענה לי היה לו ביד KQ תלתן עד לפה הכל טוב ויפה אמיתי אוו 90 אחוז הקופה שלי והופה באו לו 2 תלתן אחד אחרי השני ואני הייתי בקריז איזה עצביםםםם נכון שזה לא הכי חכם להכניס אול אין אבל שיש הזדמנות מצויינת לקחת כסף צריך להכניס בכל הכוח במיוחד בטורניר שהזמן לא פועל לטובתי האבסורד זה שאני הייתי במטבח שטפתי כלים בהפסקה ושמעתי את הסאונד של הציפים חזרתי וריאתי AA אמירתי איזה מזל שחזרתי בזמן כן ממש מזל הייתי צריך להיות עם קרוב ל50 אלף ציפ ולשבת טוב בטורניר הזה

raphaelgav

New member
שיחקת טוב...חוסר מזל, קורה.

אם תמשיך כך המזל ישנה פנים מתישהו. במצב שלך הייתי עושה אותו דבר בדיוק, רייז גדול פרי פלופ, ועם כזה פלופ אתה מתפלל שמישהו פגע בקינג ויעשה לך קול...

raphaelgav

New member
יש לי משהו שיגרום לך להרגיש טוב יותר...

קאש גיים בקזינו, אני יושב כמה שעות, עומד על 400 דולר ומשהו. מקבל ליד KK. רייז גדול ל 20 דולר. כולם מקפלים חוץ מאחד שעושה קול. פלופ גק 4 5, שני הארטס. אני משחק אותה חושב, עושה רייז 45 דולר ( שהיה לו עוד 110 דולר). הוא עושה לי רייז אול אין. אני קול בלי לחשוב שניה אפילו. מה הוא מראה לי? 2 גק ביד. אני בטוח שאם אני משחק יד כזו 100 פעם, אני מנצח לפחות 80-90... אבל שיט קורה לפעמים.

בועז בר1

New member
אז בוא אני אתן לך להרגיש יותר טוב.

פוקרסטארס 1-2, ראש בראש. אני עם 250$, רייז 5 בליינד בהתחלה מקבל קול. ביד עם זוג KK, פלופ K53 ריינבו,רייז 35 מקבל קול. טרן -5 ,אני צ'ק מנסה ללכוד ,מקבל אול אין בפנים,קול בלי לחשוב פעמיים. ריבר קלף לא משמעותי 8 או 9. מה היריב מחזיק ביד? . . . . . זוג 5.

thecombina

New member
היה לי אותו דבר רק עם זוג אס מול jj

הלכנו אול אין כבר בפלום עם סטים ובא לו הנסיך האחרון בריבר. הפסדתי 350$ ביד הזו והפעם היחידה שבאמת השתוללתי מול המחשב כי זה היה סטייק גדול יחסית למה ששיחקתי עד אז. פעם גם הפסדתי עם פול אס לרויאל פלאש בריבר אבל קופה הרבה יותר קטנה במשחק חברים. אין על הסיפורי בד ביט...

2המרפא

New member
כולכם ילדים הפסדתי 4 פעמים קוואדס

כשהאחרונה הלכה ככה. ראש בראש יש לי זוג 8 ביד אני עושה רייז הבחור חוזר עליי ב3 בטינג אני משווה. פלופ קינג88, כולי מבסוט ומאושר, הבחור מהמר קופה אני חוזר עליו במינ רייז הוא דוחף. פותח אס קינג, טרן קינג ריבר קינג. חזק לא?

thecombina

New member
תכלס ילדים

עם קוואדס עוד לא הפסדתי,אבל ניצחתי פעם רבעיית 6 עם רביעיית ג'ק עם פוקס אדיר בטרן, כמובן שאת הפעמים שהתמזל מזלנו פחות זוכרים,הבד ביט לעומת זאת יושבים בראש שנים

2המרפא

New member
זה היה הזוי בפעמים האחרות זה היה

קוואדס מול פול בפלופ אז היה להם 4 אחוז. הפעם היה לו יותר סיכוי לזכות בלוטו מאשר לנצח.

שיחקתי אומהה בסטארס מיקרו סטייקס

החזקתי KK עם עוד 2 קלפים שאינני זוכר. נכנסו 2 לראות פלופ .הפלופ K ועוד 2 קלפים לא קשורים.איכשהו נכנסנו אני ועוד אחד אול אין.הוא מראה פוקט אסים,אני נהנה מהחיים
.טרן בא אס,אני מתחיל לקלל את אמא של פוקרסטארס
, ואז הריבר נותן לי קוואדס KKKK
.לקחתי פוט של כמה דולרים לקנות מסטיקים

Shaycus

New member
תקשיב

ביום שאני מפסיד עם רביעייה זה היום שאני מוציא רובה ומתחיל לרסס ברחובות

2המרפא

New member
אם הייתי עושה את זה לא היו נשארים אנשים בארץ

אני כבר לא מתרגש מבאד ביטים. גם כשאני תופס טופ סט אס על לוח יבש נגד זוג שני אני מצפה פגיעה. היה לי לפני כמה ימים בראש גם שטות מדהימה. משחק 0.10\0.25 RUSH אני יושב עם 35 דולר אחרי שנכנסתי עם 10, הכפתור עושה רייז אני עם אסים עושה רי רייז ל3 דולר הוא משווה. פלופ AQ8 ריינבו. כולי שמח ומאושר ממשיך עם הימור של 4 דולר פתאום הבנאדם דוחף 25. כמובן שאני משווה. הבחור פותח KQ מי רוצה לנחש מה בא טרן ריבר?

בועז בר1

New member
בגלל זה קשה לסמוך על האינטרנט המחורבן.

הנה עכשיו חם מהתנור פרה פלופ. 0.25-0.5 אני עםAK רייז מקבל רירייז הולך אול אין. נפתח לשתינו AK אוף סוויט-אוקיי ספליט פוט. ארבעת הקלפים האחרונים דיימונד- והוא כמוסן עם האס דיימונד.

Shaycus

New member
תן לי לשאול אותך ברצינות,

מה בעצם גורם לך להמשיך לשחק על כסף את המשחק הלא הגיוני הזה? אני רציני ב100%.. אני יודע שאתה ספציפית משחק על סכומים יחסית גבוהים (לא יודע מה הרקע הכלכלי שלך אבל אני מניח שלשחק בבלינדים של יותר מ2/5 דולר זה לא משהו שכל אחד יכול להרשות לעצמו באופן יום יומי) ואני תוהה לעצמי איך זה שאחד כמוך שנכווה כל כך הרבה פעמים ממשיך עם זה.. סך אני עם כל הבאד ביטים שאני מדבר עליהם, הקופה הכי רצינית שהפסדתי בחיים שלי הייתה קופה של 250 שקל (עוד באד ביט שלא סיפרתי פה.. אול אין פרי פלופ אסים נגד קינגים, תרשה לי לחסוך לך מה ההמשך) ולאחריה אני לאט יותר ויותר נמנע מלשחק על כסף, אני כבר לא מוצא את עצמי משחק על בליינדים של יותר מ0.25/0.5 שקל (!) וגם שם אני משחק סתם כי אני מכור למשחק.. לא יותר מזה

Shaycus

New member
עוד משהו

אתה אולי תצחק אבל אני כל כך מוצא את עצמי חסר-אמון בפוקר שאני נהנה יותר לפעמים לשחק פוקר בפייסבוק מאשר במציאות, שם אולי המשחק לא הגיוני אבל לפחות אני מפסיד כסף וירטואלי :)

2המרפא

New member
תשמע בתקופה שהייתי משחק בבליינדים כבדים

היה לי בנקרול לזה וכשאני אומר בנקרול זה היה מעל 20 אלף דולר וגם תזכור שלפני 3 שנים הרמה הייתה הרבה יותר נמוכה מהיום במיוחד בסטארס יחסית לטילט. ה5\10 אומהה הייתה מעידה שיכורה שעלתה לי בהמון כסף ולא חזרתי עליה אף פעם. אני גם אגיד לך עוד משהו, בחיים שלי לא הפקדתי כסף לאינטרנט, בחיים שלי לא קניתי והרצתי 5$ לבנקרולרים מאוד נחמדים (ואז שרפתי את הכל בטילטים אבל זה סיפור אחר) כמה פעמים כבר. אני לא משחק 5\5 ביום יום אלא לעיתים רחוקות יותר ואני אגיד לך משהו שתהיה מופתע ממנו, ה5\5 וה5\10 בארץ ברמה פי כמה יותר נמוכה מאשר ה1\2 בארץ. הרמה היום באינטרנט בקאש ובמיוחד בפול טילט בבליינדים של 0.5\1 ואפילו 0.25\0.5 קשה מאוד ולכן אני הפסקתי לקחת שוטס שם כי ככה שרפתי לעצמי את הרול כי מאוד קל להכנס לטילטים מבאד ביטים. וכן אני מכור כמו כולנו פה לצערי הרב הטילטים הורגים אותי ויש פה אנשים שחזו בהתרסקויות שלי בזמן אמת.

למעלה