אוף כמה שזה מטישששש נמאס כבר

FrecCo

Active member
האמת שתיאורטית, אפשר לקפל אפילו סטרייט פלאש

אם יש לך 4 קלפים לסטרייט פלאש על השולחן ולך יש את הBOTTOM END והמשחק מתנהל בצורה כזו שאתה מבין ששחקן אחר מחזיק את הסטרייט הגבוה... אם יש 4 קלפים לסרטייט פלאש על השולחן זה גם הגיוני לזרוק קוואדס אם אתה יודע שהיריב פגע. אבל הסיכויים הם אסטרונומיים...אני די בטוח שרק במשחקים על סכומים גבוהים יש מקצוענים שהיו מסוגלים לקפל כאלה ידיים (במיוחד את הקוואדס שהרלוונטיות שלו מה לעשות יורדת כשיש 4 קלפים לSF על השולחן)

talhorm

New member
אבל באומהה זה שונה כי אתה לא יכול להשתמש

ב4 קלפים מהשולחן רק שלושה ועוד 2 מתוך 4 שיש לך ביד... אז בגלל זה ההתקפלות של דיוולפיש מרשימה אבל הפול האוס עם הJJ לא פחות מרשים וקוואדס בהולדם מול 4 קלפים שמרכיבים סטרייט פלאש זה משהו שלא ראיתי בחיים שלי, בטח סיכוי של 1 למליארד
אבל הינה קוואדס נגד רויאל פלאש... ועוד איזה קוואדס: http://www.youtube.com/watch?v=XunAlp2azhA

Shaycus

New member
כן ראיתי את זה כבר

הפנים של מטסאו אומרות הכל קיפול פשוט -מדהים- אני לא חושב שהייתי יכול לעשות דבר כזה

2המרפא

New member
קיפלתי סטרייט פלאש פעם

היה לי את ה7 לב ולפני היה אול אין וקול חשבתי דקה וקיפלתי, לאחד היה מלכה לב לסטרייט פלאש היותר גבוה ולשני אס.

FrecCo

Active member
סחטיין עלייך

היה הרבה כסף מעורב? אם כן יש מצב שאפילו אני, שקטונתי, הייתי מקפל (4 קלפים על השולחן ואתה עם הנמוך ושני שחקנים באול אין, הרמזים בשטח) מה היית ושב לעצמך אם לשחקנים היו מראים אחד מלך ואחד אס לב? (מעבר לזה ששניהם שחקנים גרועים) ? לא היית חושב שאתה אידיוט מוחלט? ההבדל הדק שבין שחקן שהקיפול הופך אותו לגאון ובין זה שרוצה להתאבד אחרי קיפול רע..

2המרפא

New member
זה היה טורניר חברי 300 שקל כניסה

ושני החברה ששיחקו הם שחקנים ממש טובים, שלא נוטים לשטויות מוגזמות. הייתי משווה אול אין אחד אבל לא את האול אין של שניהם, ידעתי שאני מנצח רק בלוף (על הלוח הזה גם אס לב מבחינתי זה סוג של בלוף כי הוא לא מקבל השוואה ממשהו יותר גרוע).

FrecCo

Active member
לא מבין איך שחקן טוב יכול להיכנס עם אס

לאול אין כשיש 4 קלפים לסטרייטפלאש על השולחן אבל אם אתה אומר..

FrecCo

Active member
הוא דחף אול אין? אז הוא אידיוט

אתה דוחף קצת לראות איפה אתה וגם זה לא חובה ומתקפל לרי-רייז וואטסואבר. ישך 4 קלפים לסטרייטפלאש על השולחן, האס שלך מת

2המרפא

New member
זה היה טורניר ולא היה לו הרבה צ'יפים

גם היד שוחקה מאוד מאוד מוזר ככה שהיה לו קשה לשים מישהו על סטרייט פלאש

raphaelgav

New member
קיפול טוב!

לי היו שני קיפולים טובים. הראשון היה מלכות פרי פלופ (היריב הראה רוקטס), השני היה פול האוס עם 3 3 נגד ביג בליינד. בפלופ 3 קינג 7. רייז שלי וקול. טרן 7. ההוא הלך אול אין...אין לי מושג למה אבל קיפלתי, מסוג ההרגשה הזו לפעמים. הוא הראה 7 3.

DJO

New member
זה פולד מרשים מאוד אבל

לא צריך להגזים.. צריך לדעת מתי הפול שלך לא טוב.. בטח אם יש זוגות או אפילו שלישייה על הלוח..

FrecCo

Active member
ברור שאם יש זוגיים על השולחן

ולך יש את הפול הנמוך אז הגיוני להתקפל...פה לא היו זוגיים וההתקפלות הרבה יותר קשה

thecombina

New member
זאת התקפלות מדהימה לא רק כי זה פול האוס

אלא גם בגלל שאיך שהיד התנהלה מאוד מאוד קשה לשים את היריב על פול גבוה יותר. צ'ק בפלופ ובטרן מול שני שחקנים ורירייז בריבר אחרי שחסר רק q לסטרייט,מאוד קשה לשים את היריב על אחת משלושת הידיים שגוברות על jj במצב הזה.

דווקא בגלל העובדה שחסר רק קווין לסטרייט הייתי

שם אותו על פול זה מראה שהוא לא מפחד מהסטרייט ויש זוג על השולחן מה שאומר שאם הוא סטרייט אז הוא לא היה מהמר בהרבה וגם הצקים שלו מעידים על חוזקה כמובן קל לראות את זה מבחוץ

למעלה