אוף כמה שזה מטישששש נמאס כבר

Harleydude

New member
קרה לי פעם

88 בבאטן , 3 שחקנים , פלופ K 8 3 ריינבו. הפלופ עובר צ'ק בט קול. טרן 8. בט קטן וקול. ריבר K. בט קטן ואני באובר בט באול אין (ידעתי שיש לו קינג והוא ישווה לי רק לא ידעתי שיש לו 2...)

talhorm

New member
אני הפסדתי עם קוואדס 2 לקוואדס 7 ../images/Emo3.gif

2 7 OWNS! וכמובן שזה גם היה טרן ריבר שהבחור החזיק זוג 7 ביד ואני זוג 2 עם קוואדס על הפלופ

Shaycus

New member
וואו

עם כל הכבוד לכל הביש מזל שיש לי זה אפילו לא מתקרב לדבר כזה.. זה כמו זה שהפסיד רביעיית אסים לרויאל פלאש..הזוי.. עכשיו לא רק שהחוצפן יושב עם הפאקינג נאטס על השולחן הוא גם מעז לדחוף אול אין כאילו הוא מבלף?! חוצפן!

Caro Kan

New member
עוד אחד -

7+0.7 בפוקרסטארס נשארנו שניים heads up מקום שני 750$ מקום ראשון 1100$ הוא מוביל עלי במעט. אני מקבל KK. אני רייז פריפלופ. הוא רירייז. אני אול-אין. הוא משווה ופותח 22. פלופ - K 2 x נשאר לו out אחד והוא כמובן קיבל אותו בטרן.

2המרפא

New member
במקרה הזה בגלל שהוא היה קצר היית מחויב

אני בספק אם הוא היה דוחף 400 דולר ומכסה אותך היית משווה.

ראסטה2

New member
בוא תרגיש יותר טוב

אני משחק באותו טורניר כמו שלך מחזיק מלכות עושה רייז פי 3 ביג בליינד אחד משלם.. אני יושב עם 29 אלף נשארו 1200 שחקנים. נפתח 9 2 Q לבבבות! אני עושה אול אין! הוא משלם לי אס קינג האס הוא לב ריבר לב! מה תגיד על זה!?!?!?

ראסטה2

New member
זה לא עיניין על האאוטים.. זה העיניין של הפלופ

פלופ כזה מסריחחחחחחחח עלק סט הביא לי

LamLamos

New member
בוא תרגיש עוד יותר טוב

נכנס היום ל4 טורנירים של 50 דולר הראשון מפסיד עם אסים לאס קינג באול אים בפלופ ( פלופ יוצא אס 10 7) ויוצא לו 2 ראנרים פסיכיים לצבע השני מפסיד עם קינגים לאס 9 אול אין בטרן כשהוא משווה לי בלי כלום ובא לו אס בריבר שלישי עם מלכות לאס קינג ( אם אני לא מנצח כשאני מוביל ב90% אז איך אני ינצח במרוץ ) ואחרון לקחתי זה רק סיפור קטן מתוך מאות באד ביטים ויש תמונות גם אז כו*אמא של פוקרסטארס

darkAI

New member
בוא אני באמת אגרום לך להרגיש יותר טוב..

היה לו 25% לנצח

darkAI

New member
ואני פשוט חייב להגיד את זה

כל כך הרבה רוצים לגרום לו להרגיש יותר טוב, איך זה שאף אחד עוד לא הציע לשלם לו על מסאג' קוריאני עם happy ending?

Shaycus

New member
עוד סיפור לא הגיוני כמובן.

אני יושב עם A A עושה רייז 3 פעמים הביג בליינד, מקבל רי רייז ל10 פעמים ביג בליינד, אני דוחף אול אין (יוצא כ35 ביג בליינדים) כמובן שמולי נפתח A K, בלי לחשוב בכלל אני יודע מראש שאני מפסיד את היד הזאת. על הפלופ 7 9 2 ריינבו אמרתי לעצמי "וואו, זה לא להאמין אני אשכרה הולך לקחת את היד הזאת" אני מבין שבהתאם לכותרת שלנו פה מיותר לציין מה היו 2 הקלפים הבאים.. runner runner הייתי פשוט בשוק אני די בטוח שהזלתי דמעה

FrecCo

Active member
והנה משהו קצת אחר, הפולד הכי חולני שראיתי

http://www.youtube.com/watch?v=vAXaruKfoMQ ראיתם פעם בנאדם מקפל פולהאוס? זה בלי ספק היד הכי גדולה שאפשר לקפל בפוקר וזה באמת על גבול הלא שפוי- לא ראיתי עוד קיפול כזה אף פעם..

shaywh

New member
מי זה

עבריין לשעבר, פורץ מקצועי שעשה הסבה לקריירת פוקר. אתה יכול להבין שטילט או התרגשות זה לא הקטע שלו... מתוך ויקיפדיה (חפש שם devilfish): in an Omaha cash game at The Vic in 1997, he successfully read that Jon Shoreman had a straight flush and laid down a four of a kind.[1]

talhorm

New member
אוקיי, באומהה... זה מרשים והכל אבל בהולדם

אף שחקן לעולם לעולם לעולם לא יקפל קאוודס אלא אם כן זה בטעות

למעלה