נמתח שבאוויר.....
אני לא יודעת מה לגביכם אנשים אבל מיום חמישי אני היתי בטוחה שיקרה משהו בין ראובן לבין נעמה,אבל ברגע שהיא התחילה להיפתח ולספר את האמת על יחסיה עם דייב הייתי בטוחה שלא יקרה בינהם כלום,כי זה בעצם אביוז זה ניצול המצב ליתרונו של ראובן,ראובן בעצם הבין באותו הרגע בדיוק את כל המורכבות וה"התאהבות" של נעמה בו,היא לא מחפשת אהבה רגילה(עד כמה שאהבה יכולה להיות רגילה בכלל)היא מחפשת תחליף לאבא שלה,אני השתגעתי מזה שהיא לא מסוגלת לכעוס ולהתרגז אפילו טיפה על אבא שלה שממש התעלם ממנה וממה שעובר עלייה,היא בסך הכל היתה ילדה פגיעה וחברת כל כיוון והדרכה.....(הרג אותי שהיא אמרה לראובן "הוא בעצמו היה צריך מישהו שישמור עליו") אני מתארת לעצמי שנעמה תחזור ביום ראשון לטיפול נוסף(אני מקווה!!!!)כי היא ממש זקוקה לטיפול הזה,היא זקוקה לשחרר את העבר,להתנקות,להבין מה שקרה באמת,ולנסות לעבור הלאה לחיות חיים נורמלים..... לגבי הרגשות העזים שיש בין השניים,יכולתי אתמול להרגיש רק עצב עמוק והזדהות מפחידה(לא מהכיוון שאתם חושבים)כי היא התאהבה בו ממקום אחר לגמרי ממקום של חסך,ממקום של זה מה שאני צריכה כי זה לא היה לי אף פעם...הוא ככל הנראה התאהב כי זאת איילת זורר(סתם!!!!)בגלל המצב בבית,בגלל הפגיעות שלה,בגלל האשיות המאוד מיוחדת של נעמה אבל זה לעולם לא יקרה בינהם לעולם!!!ובנקודה הזאת אני פשוט התמוטטתי אתמול,אני מתארת לעצי שזה נשמע קצת מוגזם(עוברים עלי ימים מוזרים וקשיים)יש פה מישהו או מישהי שהיו מאוהבים עד מעל הראש במישהו,ממש מאוהבים בכל עצם בגופכם,אני היתי מאוהבת ככה וזה אף פעם לא התממש אז אולי זה מה שהביא לי את ההתפרקות אתמול...בכל מקרה סידרה מצויינת ונוגעת...מחכה לסוף החגים.....ציפיסון