אוףD:
!!!!!

polbblop

New member
../images/Emo175.gifאופ, מוזר לי. ../images/Emo10.gif

אני האדם האחרון שהוא מדבר אתו לפני שהוא הולך לישון, ו"הדבר הראשון שעולה לו הראש כשהוא מתעורר זה להתקשר אליי" [ציטוט שלו.] והוא כל הזמן אומר שהוא מתגעגע, וזה. הוא משתכר, ואומר שהוא אוהב אותי. שהוא אף-פעם לא הרגיש ככה עם מישהי. ואז הוא אומר שהוא אוהב אותה.
לא מבינה אותו.

polbblop

New member
../images/Emo175.gifלא'דעת.. ../images/Emo4.gif

כאילו, הוא זרק אותי בטענה שהוא רוצה אותה.

ינקיפנק

New member
*מתלהבת*

ציירתי את זו מהפרסומת של מנגו, מילה יבוביץ. היא גם שיחקה באלמנט החמישי|סגידה| |מתלהבת|>> נו, יצא לי נחמד^^

סוףסוף,

הזזתי את ישבני בגודל חצי מדינת ישראל והלכתי וקניתי לעצמי דיסקים [אובססיה שלי. בשלושה חודשים האחרונים קניתי 14 דיסקים אאל"ט|: עצוב|:]. אז קניתי את "פצעים ונשיקות" של מוניקה סקס, כי אני בונה על הדיסק הזה כבר מלאא זמן [
]. וקניתי גם את "לונדון קולינג", של ד'ה קלאש, אבל עוד לא הספקתי להקשיב לו כ"כ. היום אני הולכת להופעה של אביב גפן:) יומטובננות

Dandoka

New member
חזרתי מאיטליה!! =]]

אוף זמן עובר כל-כך מהר בטיולים.. היה לי פשוט כל-כך כיף! ואיטליה מדהימה!!! אהההההההההה הלכתי לישון 3> =)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifדנההההההההההההההההה

התגעגעתי
אני מתה על איטליה((:) שמחה שנהניתת, אוהבת

Dandoka

New member
שמחה לחזוררר!!../images/Emo24.gif

התגעגעתי בנותת 3> ולמה שהיה: טוב, מי שהייתה שם בטוח זוכרת את שני מבני הדואמו המפורסמים באיטליה (אחד בפירנצה ואחד במילאנו) שניהם נראים פשוט לא מהעולם הזה! פשוט זה מדהים לראות את המבנים שם, הרב מתקופת הרנסאנס, כזה מושקע הכל עם עמודים מפוארים ועיטורים.. כל-כך חבל שתל-אביב כזאת סתמית ושיראל בכלליות בכלל לא הושפעה מהתקופה בה נבנו כל המבנים היפים באירופה.. פשוט מדהים שם @_@ אזזז היה לי טיול מאוד תזזיתי, במשך עשרה ימים הייתי ב-פירנצה, מילאנו, ונציה, באגמים מדהימים, ובעוד ערים קטנות שלא שמעו עליהן ודווקא הן הכי מקסימות..! הו, איך היה המזג- אוויר בישראל בסוכות? במזל היה מזג-אוויר ממש טוב שם.. יום אחד היה ממש גשום בפירנצה וחשבנו שכל הטיול הלך, ופתאום חזרה השמש.. אם לא הייתה חוזרת זה באמת היה הורס כמעט הכל, זה ממש הכל מזל והימור. ממש נהנתי ואתמול הייתי קצת בדיכאון כשחזרתי, קורה לכן לפעמים שאחרי היי גדול ושמחה, כשפתאום נוחתים למציאות הנורמלית זה נורא מבאס? בקיצור ככה היה.. אבל עכשיו שוב קצת התרגלתי.. אין לי כוח לחזור לבית-ספרררר =(((((00 כל-כך מתיש כל הזמן לנסות ליצור חברויות חדשות בתיכון. אחח אין כוח."\ איך היה לכן סוכות? (וסורי על המגילה ^^)

למעלה