Y yaeloolik New member 15/10/06 #63 ../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif אהה מישהו גנב מחשב מהמשרדים של תפוז והם שמים בכל מקום פרסומות של wanted זה ממש משעשע אותי . (תמי )
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif אהה מישהו גנב מחשב מהמשרדים של תפוז והם שמים בכל מקום פרסומות של wanted זה ממש משעשע אותי . (תמי )
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 15/10/06 #66 לא הייתי בטוחה אם זה אמת או לא../images/Emo96.gif באותה מידה זה יכול להיות מסע פרסומי לתפוז:|. (יעלללל )
לא הייתי בטוחה אם זה אמת או לא../images/Emo96.gif באותה מידה זה יכול להיות מסע פרסומי לתפוז:|. (יעלללל )
O o0Invisible0o New member 15/10/06 #57 ../images/Emo12.gif לא פלא שג'ניס דיקינסון כ"כ אהבה את בריטני..ושאמרו שהן דומות.. תראו!! http://www.v64.com/gallery/port-4.jpg הן באמת ממש דומות!!
../images/Emo12.gif לא פלא שג'ניס דיקינסון כ"כ אהבה את בריטני..ושאמרו שהן דומות.. תראו!! http://www.v64.com/gallery/port-4.jpg הן באמת ממש דומות!!
M M o o M o o New member 15/10/06 #105 אני לא ממש רואה דימיון../images/Emo12.gif אולי פשוט שחכתי איך בריטני נראת
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 15/10/06 #67 אומגד, אני שונאת גשם../images/Emo96.gif ומטריות, ושלושיות שמכוניות עוברות עליהם:|. אהההההה, הייתי עכשיו בעיר, וכל האנשים ניראו כאילו הם עומדים לבכות או להרביץ למישהו, אני שונאת את הגשם, ואת פ"ת:/.
אומגד, אני שונאת גשם../images/Emo96.gif ומטריות, ושלושיות שמכוניות עוברות עליהם:|. אהההההה, הייתי עכשיו בעיר, וכל האנשים ניראו כאילו הם עומדים לבכות או להרביץ למישהו, אני שונאת את הגשם, ואת פ"ת:/.
B BiDriL New member 15/10/06 #72 ששש שתגיעי לחיפה תביני, מה קורה שיש גם רוחות צפוניות וגם גשם, המטריה מתהפכת, את עומדת בסערה, מצמידה את המטריה הה]וכה לראש, קופאת למוות. בוחעחעחעח
ששש שתגיעי לחיפה תביני, מה קורה שיש גם רוחות צפוניות וגם גשם, המטריה מתהפכת, את עומדת בסערה, מצמידה את המטריה הה]וכה לראש, קופאת למוות. בוחעחעחעח
ז זברה נוחרת New member 15/10/06 #80 ../images/Emo97.gifגשם../images/Emo99.gif רוחות קרות שוקו חם פוך לדחוף תרגליים מתחת לרדיאטור עד שיש כוויות חוף הים בחורף לשחק טאקי כשבחוץ יורד גשם לעמוד בחוץ ולהרטב עד שד העצמות חורף קיץ
../images/Emo97.gifגשם../images/Emo99.gif רוחות קרות שוקו חם פוך לדחוף תרגליים מתחת לרדיאטור עד שיש כוויות חוף הים בחורף לשחק טאקי כשבחוץ יורד גשם לעמוד בחוץ ולהרטב עד שד העצמות חורף קיץ