אופטימיות דנדש

אופטימיות דנדש ../images/Emo42.gif

כי צריך וזהו [נכון כל פעם שאתן פותחות שרשור חדש, במיוחד אופטימיות או קיטורים אתן מרגישות קצת רע? ואז מתחילים התירוצים- "השרשור השני לא קופץ", "יש לי סיבה מסיק טובה לפתוח" וכאלה...
]

והדמעות זוווולגות

שוטפות את כל כוווווולי
[שמים לנו את השיר החדש של אייל גולן כל היום בעבודה וזה מחרפן אך מצחיק.] הייתי מגדירה את היום הזה די מוצלח מבחינת עבודה לעומת אתמול. אתמול היה זוועה כי זה היה היום הראשון שהייתי בקופה אשכרה לבד. עשיתי פול טעויות, לקוחות צעקו עליי ומה לא. ממש הייתי על סף בכי. מזל שהייתה שם קופאית חמודה שעזרה לי.
והיום זרם דווקא בסדר, הזמן טס לי. השעות שם נוחות יחסית ולא נוראיות. ברור שזה לא עבודדה לאורך זמן, אבל כרגע נחמד לי שם. והכי חשוב שיש כסף
ומחרתיים סופ"ש, סופסופ. נוסעת לקטןשלי לאגור כוחות, אני מרגישה כאילו לא ראיתי אותו שנים. ושבוע הבא סילבסטר, בתקווה שאני לא אעבוד, אנחנו יוצאים כולם לאיזה דאנס בר, הגיע הזמן באמת
יוווווו איך שאני מחכה לזה.

קראנק דאט.

היה לי יום לחוץ בעבודה. אבל לחוץ מבחינה טובה. כל שניה טלפון [בקו הפרטי שלי, כאילו. :p בקו של המשרד זה לא מעניין] וכל שניה לקוחות שחושבים שהם חברים הכי טובים שלי. במיוחד המעשנת הפתולוגית מבי"ס פרנקל בירושלים [?!] שהתקשרה אליי שלושים פעם וכל פעם "מיכלי!" מותק!", או איה מהג'ודו שמתקשרת אליי ומתחילה לשפוך את הלב, או רועי שמתקשר לקו שלי ואז אומר "בעצם, את כ"כ יפה שאני מעדיף לבוא אלייך למשרד"... [ונשאיר בצד את העובדה שאנחנו דלת ליד דלת]. איי ליייייייייק איט. :p ואתמול היה כיף בסוף אחיין שלי היה פה
קיצקיצולי שלייייייייייי בונבוני! הלכתי עם רינצ' לסטוק-קפה והיא הזמינה אותי לארוחת שחיתות, אח"כ קפצנו ליניב בעבודה וישבנו איתו קצת ועם עוד כמה אנשים והכרתי מישהו חמוד היא באה לישון אצלי וסידרה לי ת'חדר!
למות ממנה... ועוד שניה אנחנו קופצות לפרי שייק ואנערף. לעשות... משהו. ומסתבר שכל העולם יהיה מחר במסיבה בג'י ספוט, אז אני שוקלת בהחלט לקפוץ על-אף שזה בת"א המגעולה. נראה!

איך אני אוהבת שההורים מפתיעים../images/Emo6.gif

בשנים האחרונות יש בינינו הסכם בלתי-כתוב..שביומולדת אני שוחטת אותם מבחינה כספית..וקונה מלא בגדים
והשנה הם קנו את את השרשרת שרציתי
. [אני מקווה שהם לא חושבים שהם לא יקנו לי בגדים
]..כאילו-השרשרת עם השם...היתה לי כזו מכסף..אבל היא השחירה..ואני מתה עליה..אז הם הלכו לצורף או שקרכלשהו והוא הכין לי כזו [בעבודת יד
והיא שונה מהרגילות] מזהב לבן [כי אני שונאת זהב צהוב וגם כי אני הולכת רק עם תכשיטי כסף]
. והיא יפה. ומהממת. ואני מתה עליה...
וחברות קנו לי את המחליק שיער של שוקי זיקרי שרציתי[
]..והיה שם גם כרטיס כזה שמזמין אותי לבוא לעשות פן אצל שוקי זיקרי בחינם
זה כזה כיף למצוא דברים כאלו
עכשיו אני רק צריכה לקנות לעצמי בושם..
[מישהי שמעה על זה שיש 50% הנחה על בשמים בסופרפארם? אורנית?
]

חח טוב אז יצאתי לוזרית. אבל לטובה.

אני לומדת כמו מטורפת למבחן במתמטיקה שיש מחר, חורשת, מתרגלת, נלחצת כמו החיים כי זה מתמטיקה וזו אני. ואז נתקעתי באיזו שאלה. אז התקשרתי לליהיא. בסינמטק. אלישע איתה. גילי בקן, כך גם איה ויערה. שקד בשבט, אדם עם חברים, מעיין מצלמת, מאיה עם חברות ומור עסוקה. טלי וקמע מדסקסות שטויות... כן, לקח לי זמן עד שנפל האסימון. למה למען השם רק אני לומדת? מסתבר שמבחן הענק שבניתי לי בראש, הוא בוחנונצ'יק שכולל שלושה תרגילים, מהווה בערך רבע אחוז מהציון השנתי ובקיצור... עשיתי המון עבודה סתם. אבל שיואו, איזו הקלה.|: (וכולי הולכת למורה פרטית כבר שבוע.:$)

mkarin

New member
קמע? היינו ביחד בגן

וכן, היא לומדת בתלמה, והיינו פעם חברות טובות, והיא גרה ממש לידי והתאומה שלה לומדת שכבה מתחתיי. וקשה לי להאמין שיש הרבה בנות עם שם כזה. בהצלחה מחר:)

קסם של ילדה. והיא צועקת עליי שזה קמיע תמיד.P:

יפהפיה ומדהימה ומוכשרת כמו שד והכי מקסימה שאפשר.

LimiMimi

New member
טוב, נייס.

עכשיו אני באמת מתחילה לקלוט שעוד שעה אני באוטובוס לת"א, ומת"א לאילת!
הולך להיות לנו סופ"ש טוב, בלי ריבים, בלי כלום.. הכל בפנאן. אנחנו הכי רוצות את זה וזה הכי טוב שיש. אני אמנם חולה-מתה-עולה-יורד-החום-והמון-יותר-מידי-נזלת, כן, אבל בקטנה. הבאתי איתי כרבולית ואני הולכת לחרופ כל הדרך (עם האמפי שלי, שהפצצתי בשירים.) נייס. חוצמיזה הדאגות הוסרו, דיברתי איתו, איזה חצי שעה. מסתבר שהוא פשוט נרדם וישר התקשר. אמרתי לו שאני עושה בייביסיטר בסילבסטר והוא ממש התאכזב, קיצר בסוף ביטלתי והופה, יש לי דייט בסילבסטר.

mkarin

New member
אעעעעע גררררר../images/Emo99.gif

גררר טיזינג. איתו. קצת פלירטוט בטלפון. גררר לספר לבסט פרינד את כל מה שהיה בינינו
ולהיזכר בזה שוב... כמה זה היה כיף... גררר

mkarin

New member
D: זה הזוי לחלוטין.

[ואסור, ברעיון, רק שהממ... תכלס, לא היה כלום]. ושוב, זה הזוי וטיפשי ומופרע
אבל ככה אני אוהבת את זה.

למעלה