אופטימיות דנדש

Mrs big

New member
היה ממש נחמד אתמול.

חבל רק שההשלכות של זה פחות נחמדות.

NoWords

New member
משמרת

בתתתתתזונה. היה כיף. משתפר לי שם מפעם לפעם, וזה באמת נחמד. עשיתי קשרים עם הסדרן הראשי והוא הביא לי מלא פוסטרים וזה :) מעכשיו אני תמיד אוכל לקחת אם אני אחפוץ במשהו. YAY, עשה לי את הערב!

Small talk

New member
למרות שהיה לי חרא יום

[היה לי בוחן ולא הצלחתי לעשות בו כלום, אנשים הרגישו תצורך לצחוק עליי שאני לידהם,נפצעתי מטרליון דברים,כל מיני אירועים שטרחו להזכיר לי שאני חסרת חיים וחרא לי עם זה]. חזרתי מחברה שהיה לה יום הולדת [וידיד הקפיץ אותי וזה היה נחמד] הלכתי לדבר עם אמא. ודיברנו קצת על זה שעליתי במשקל ושכדאי ללכת לדבר עם דיאטנית [עוד משהו ש'נחמד' לדעת שעליתי במשקל]. ואין לי מושג מאיפה זה בא לי אבל - "אמא אני צריכה לבקש ממך משהו,אבל תני לי לדבר עד הסוף ואל תדאגי..." "נו!" "אהה אני צריכה ללכת לגניקולוג" [נשבעת לכן שעצמתי עיינים שאמרתי את זה]. והיא הסכימה והייתה לגמרה בסדר עם זה "אהה זה הדבר הגדול?" כאילו היא הגיבה יותר שסיפרתי לה שנכשלתי בבוחן במתמטיקה... . שנה אני רוצה לדבר איתה ודוחה את זה [נשבעת לכן ששנה] סופסוף עשיתי את זה ויהיו לי גלולות!.

יקירתי -

למה דחית את זה שנה? ודוגרי יכלת פשוט ללכת לבד אם זה כל כך הביך אותך. ואת שאר הדברים אני אגיד לך בערב במסנ

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יש לי את החבר הכי מושלם ביקום ../images/Emo99.gif

הוא עשה לי הפתעה אתמול ליומולדת+לשנה שלנו, ולקח אותי לספא בקיבוץ [נראלי] משמר השלושה שהוא בדרך כזה לראשון. הכניסו אותנו לחדר חשוך עם מלא מלא נרות דלוקים, ג'קוזי מדהים ו2 מיטות מסאז'ים. אחרי הג'קוזי [ששנינו לא רצינו כ"כ לצאת ממנו
], דפקו שתי המסאזי'סטיות בדלת ושאלו אם אפשר להתחיל עוד 10 דקות. הן נכנסו, שעה עיסוי שהיה כל כך במקום בשביל שנינו. המסאז'יסטית שלי קלטה את הרגליים שלי ומבטא רוסי כבד "את רקדנית?"
זה היה חייב להגיע. יצאנו משם אחרי שעתיים וחצי ונסענו לאכול ב"לחם יין" ביהוד. חזרנו ב11 ככה הבייתה, לא רציתי לעזוב אותו
אני כל כך ברת מזל

MaddyD

New member
"הלוואי שגם היום"

- 'הלואי שמה גם היום?' "שתבואי שוב" אני אוהבת שהוא מדבר כמוני אני אוהבת אותו 'אני אבוא אתה רואה שאני עוד חולה אני לא יוצאת ככה' "אני אדאג לך ואכין לך אוכל ותה!" כל כך כיף החיבוקים תוך כדי שינה המבטים העפוצים בבוקר וגם דיברתי אתמול עם שתי חברות שלא דיברתי איתן שנים ושאני אבריא אני אצא כל כך הרבה וגם החלטנו שבחופשת סמסטר שלו שנוסעים לאנשהו אולי לצימר או לים המלח, משהו שקט וגם וגם הוא פתאום אמר לי באמצע הלילה ששנינו ישנים כבר 'אולי נעבור ללונדון?' ואמרתי שלא ממש יודעת אז סגרנו שנסע שתגמר לו השנה לפני שגם אני אתחיל ללמוד לאיזה חודש לשם או להודו או משהו וזה דסקוסים כאלה שכיף וואו אני כל כך מאושרת וגם וגם היום שחזרתי ישבתי וחיכיתי לאוטובוס מול הקריה וכל כך כיף לי שנאי לא בצבא יותר ולראות את כל הפרות האלה במדים סליחה שאני מזעזעת אבל איזה מזל שלא השמנתי בצבא וגם כל השוטרים הצבאיים והמירסים וכל החרטבונה הזאת יופי

AnGeL DoLlY

New member
פשוט טוב לי ../images/Emo13.gif

בית ריייייק לרשותי מהיום ( למעשה מאתמול בבוקר למרות שלא ישנתי בבית ) עד יום שני והולך להיות כייייף :]]] מחר שיעור נהיגה 21 כשהיה לי גם בשלישי אני מצליחה לשכנע את ההורים ליותר משיעור בשבוע, בשעה טובה!
וחזרתי מהכנס של הלהקות הצבאיות, ראיתי מלא חברים, היה מצחיק כל הפרקים של גיבורים+הפמלייה ירדו באימיול ועכשיו אני הולכת לעשות איזה מרתון עד הלהקה ב17:00 אגב, התקבלתי להופיע בקטעי משחק בהופעת בכורה!! בלימודים גם הכל מצוין בינתיים וזהו תקופה טובה איי גאס :)

מצאתי עבודה!

סופסוף. אמנם בתור מוכרת בחנות בגדים בקניון שזה לא ממש אני אבל בכ"ז, העיקר עבודה. נמאס כבר לשבת ולהתבטל בבית ]: וזהו.

SNoopY 26

New member
בטח זה יישמע טיפשי חח

אבל מהרגע שחברה שלי שמה עלי צמיד נגד עיןהרע,הכל היה פשוט טוב! לא שלפני היה רע חלילה, פשוט היה לי יום מצחיק בטירוף וממש ממש כייפי. אני יודעת שתכלס זה לא קשור אבל זה סתם מצחיק כזה. קיצר הרבה החמיאו לי היום בבצפר ;) והרגשתי טוב וכל הזמן צחקתי והיה לי אחלה. :)

אני יודעת שחפרתי על זה ממש..

אבל פירסמו את הרשומה שלי בבלוג גם בעמוד של "הבלוגיה" ועכשיו זה מפורסם גם בעמוד הראשי של תפוז, אני בשוק חברה שלי הייתה פה כשגיליתי את זה, ואני פשוט התחלתי להשתגע...התחלתי להתנהג כמו ילדה מפגרת מרוב אושר..

למעלה