אופטימיות דנדש

טוב../images/Emo71.gif

אם הוא רוצה לחשוב על זה קצת יותר ולהיות בטוח ב100% אז אולי זה יותר טוב מאשר שנהיה ביחד וניפרד אחרי שבוע.שוב. אוי גאד דאמט שיגיע מחר..

THE ronch

New member
פתאום זה נקרא לגמרי אחרת.

מצאתי קטע שכתבתי לפני שנה וחצי, וכיף להזדהות עם עצמי אבל לראות את זה ממקום כל כך שונה... "אקוסטיקה המילים בעצם לא כל כך יוצאות לך מהפה. המוזיקה מתנגנת ואתה מוצא את עצמך מזיז את הגב והראש קדימה, אחורה ולצדדים, מייצר פרצופים שלא הכרת, עוצם את העיניים ומתמכר להרגשה אתה מדמיין צבעים שלא קיימים וריחות וטעמים והכל מתערבב לך, ההרגשה הטובה של כולם כמו יוצאת מהגוף שלהם ונכנסת לשלך דרך האזניים, האף והפה אנשים מסביבך צוחקים, אתה אמנם לא כל כך מבין מה מצחיק אבל צוחק ביחד איתם וכולם מאושרים, מאושרים... להיות מוכן להכל. להיות מוכן להכל. המנטרה מתנגנת לך בראש כמו תופים ובס בקצב מטורף ובכל זאת בכל פעם משהו חדש מפתיע אותך אתה נותן לקרמה הטובה לזרום סביבך, גלים גלים, שואב אותה, מתמכר אליה אתה לא רוצה שהרגע יגמר אבל הוא נגמר ומתחלף בהרבה רגעים אחרים, כל אחד מהם מלא ברגשות אחרים שמעולם לא ידעת שיכולים להתרכז בגוף אנושי אחד אתה מסתכל למעלה, מחייך ומנשק את השמיים אתה חופשי חופשי ח ו פ ש י"

Liraz 6q

New member
למרות שצבא זה דרעק

טוב לי:] הוא כככככזה מדהים..כאילו אין מילים שיתארו.. הוא מסתכל עלי בכזאת אהבה.. אניי מטורפת לו על התחתת! והבנות מהטירונות כאלה חמוווודות! וכיף.. ויום שני זה כבר נגמר.. ואחותי ילדה.. והחליטו לקרוא לה ליאן בידיוק כמו שרציתי.. ואני מאוהבת..ושבת היום.. ואמא פה:] והחיים דבש..

Mooa-Numi

New member
אני שמחה ממש

למרות שהיה יל שבוע ממש אבל ממש לא קל, למרות שהיו לי 3 שעות ביציאה ולקח יל 3 שעות להגיע הביתה (זה מלא! בדרך כלל אם מקפיצים אותי לרכבת זה לוקח שעה), למרות שחיפשתי עכשיו משהו יפה לקנות לעצמי ולא מצאתי שום דבר יפה (אני לא מדברת על סיבות לא עלה עלי, לא מצאתי שום דבר בטעם שלי! אה, וכן, גם דברים מכוערים לא עלו עלי) אבל ממש כיף לי וטוב לי והיתה לי יומולדת ממש נחמדה. לא מפוצצת (בכל זאת, קורס, כמה מטורף כבר זה יכול להיות?) אבל היה ממש הרגשה טובה וכיפית. ואני הכי שמחה בעולם. אחרי זה אני אוסיף קצת על מה שכן עשו לי, אבל בעיקר, נלך למקום הקל והחומרי. לפני איזה שבועיים או שלוש זרקתי במטבח שהמערכת שלי בחדר שהיא כלכך מיושנת שזה מדהים (נשבעת לכם, היא משנת 93 או משהו. יש לי זכרונות שלה מנגנת היטמן 7!) החליטה עקרונית שהיא מפסיקה לנגן דיסקים. רדיו היא לא מוכנה לקלוט כבר שנים (רק אם אני מחזיקה את האנטנה ביד ימין, ודגש על ימין כי בשמאל זה לא עובד, וגם אז יש לזה סאונד מוזר של הופעה), לפחות כל דבר מעבר לרדיו נתניה, ועכשיו גם היא לא מנגנת דיסק. אני מכניסה, היא חושבת, ומוציאה אותו. מה שאומר שהיכולות שלה מסתכמות באיסוף אבק ואולי קסטות. אז זרקתי על זה איזה משהו שאני צריכה לקנות לעצמי איזה משהו שמנגן דיסקים. ואז היום נכנסתי לחדר אחרי הצבא, זרקתי את התיקים, ופתאום אני רואה מפלצת ענקית שתופסת לי את כל המדף! ]שוט ההורים שלי שמעו את זה וקנו לי משהו איזה משהו פסיכי עם רמקולים ענקיים ואיכות שמע (מה זה בכלל?!) ואנטנה עגולה ואני לא באמת מבינה בדברים האלו, אבל זה שחור ונראה ונשמע ממש טוב! קיצר אני בשוק חיי, בכלל לא ציפיתי לזה (זה ממש לא בסטנדרטים שאני רגילה אליהם! אני בכלל דיברתי על הדברים האלו שאם קונים 3 שקיות פסטה ומוסיפים 50 שקל מקבלים איזה משהו מצ'וקמק כזה, אתם יודעים..). וקיצר זה מגניב ממש (בעיקר לדעת שההורים מקשיבים לי.. זה ממש מוזר ולא מתאים להם) וזהו, זה היה האספקט החומרי. ועכשיו אני רק צריכה להשיג דיסקים..
(ולישון!!) לילה טוב .

אוי אני באמת אוהבת את חברות שלי.../images/Emo71.gif

היינו [כמעט] כל הבנות אצל טלצ' והיה כזה נחמד ומצחיק. וגם ידיד שלי הגיע בשלב כלשהו של הערב והיה באמת טוב. והוא התקשר אליי באמצע ויש לו קול כזה יייייייפה די.עשה לי הכי טוב השלמתי עם ההורים מתחיל שבוע חדש ומעולה:) הופעות בסטודיו[!!] סידרתי משו לידיד שלי ואני גאה בעצמי הוהו השלמתי פערים עם חברה וסתם נחמד לי.:) Welcome To The Good Liiiife...

למעלה