הכתבה והפוסטר המדהים
1 1ספירוש1 New member 7/1/08 #115 ../images/Emo103.gif../images/Emo7.gif אני גם רוצה אוףף.. תתחדשי לך..
M m o r 1 0 2 New member 7/1/08 #118 אני רק אבכה בשקט../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif אוף,מיקי איזה כיף לך ברגעים אלו אני ממש מקנאה בך,ואם הייתי יודעת איפו את גרה הייתי מפלחת לךXDDD איזה תמונות מהממות,תנצלי אותן
אני רק אבכה בשקט../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif אוף,מיקי איזה כיף לך ברגעים אלו אני ממש מקנאה בך,ואם הייתי יודעת איפו את גרה הייתי מפלחת לךXDDD איזה תמונות מהממות,תנצלי אותן
D Dirty wings2 New member 8/1/08 #138 כל-כך כיף לך ../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif יש איזה ילדה אחת מכיתה ז' אצלי בבצפר,שאוהבת את מקפליי ממש,וכל הלוקר שלה מפוצץ בפוסטרים וכתבות שלהם O: יש לי כבר 2 כתבות עלובות מראש 1 XD לך יש כתבות מעיתונים בירטים :O כיפלך חיחי במקומך הייתי מוכרת את זה,האמ רמז לי האמ האמ D:
כל-כך כיף לך ../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif יש איזה ילדה אחת מכיתה ז' אצלי בבצפר,שאוהבת את מקפליי ממש,וכל הלוקר שלה מפוצץ בפוסטרים וכתבות שלהם O: יש לי כבר 2 כתבות עלובות מראש 1 XD לך יש כתבות מעיתונים בירטים :O כיפלך חיחי במקומך הייתי מוכרת את זה,האמ רמז לי האמ האמ D:
M m i c k e y 15 New member 7/1/08 #92 ../images/Emo26.gifתמונות חדשות של מקפליי!! לא כל כך הרבה בשביל לפתוח שרשור חדש אז.. חלק תמונות פפראצי
../images/Emo26.gifתמונות חדשות של מקפליי!! לא כל כך הרבה בשביל לפתוח שרשור חדש אז.. חלק תמונות פפראצי
S screamin pittas New member 7/1/08 #96 וואי הארי ממש מוזר פה../images/Emo12.gif יש לא מין משהו נשי כזה בפנים.. לא יודעת איך להסביר את זה>< אבל הוא ממש מוזר
וואי הארי ממש מוזר פה../images/Emo12.gif יש לא מין משהו נשי כזה בפנים.. לא יודעת איך להסביר את זה>< אבל הוא ממש מוזר
M m o r 1 0 2 New member 7/1/08 #120 חמודיםם../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif אני מתה לכפפות כמו של הארי
M m i c k e y 15 New member 8/1/08 #135 מה שווה בהן../images/Emo6.gif הן לא מכסות את האצבעות../images/Emo186.gif
L Lex 1 New member 8/1/08 #153 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD יש לי כאלה האמת ../images/Emo3.gif כאלה כפפות קבצן, הם באמת לא מועילות אבל טחחח
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD יש לי כאלה האמת ../images/Emo3.gif כאלה כפפות קבצן, הם באמת לא מועילות אבל טחחח
ג גרבע New member 7/1/08 #95 יאי D: למרות שיש לי בלאגן אטומי בחדר,3 כיסאות ומלאמלא דפים להדביק על הריצפה.למי איכפת XD עד שלא יגידו אני לא אסדר XD
יאי D: למרות שיש לי בלאגן אטומי בחדר,3 כיסאות ומלאמלא דפים להדביק על הריצפה.למי איכפת XD עד שלא יגידו אני לא אסדר XD
M m o r 1 0 2 New member 7/1/08 #122 כ"כ אהבתי את התמונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif טנקס מיק