אופנה אלטרנטיבית בתפוז
אנשים

אני משתמשת בתוכנה

‎VDownloader כדי להוריד מיו טיוב ואני יודעת שאפדר להוריד גם מעוד כל מיני אתרים אחרים, למרות שלא ניסיתי. התוכנה עצמה ממש טובה והיא מורידה ישר לפורמט avi ולא פלאש ככה שלא צריך להוריד גם נגן מיוחד.

LironPoynter

New member
דחוף דחוף ושוב דחוף. תכנסו?|פאפיפייס|

אם מישהי עוזרת לי היא מלכה. אני צריכה אתר, לא משנה איזה, שייתן לי מלאמלא פרטים על טומסי. כמו לאיזה בצפר הוא הלך, מתי הוא התחיל לנגן על גיטרה/פסנתר וואטאבר. אני לא מוצאת את האתר הרשמי שלו אם יש לו כזה, וכל האתרים המעפנים כמו וויקיפדיה לא ממש נותנים לי את המידע הזה. אני חייבת את זה לעבודה באנגלית כמה שיותר מהר. אתרים בעברית או באנגלית, לא משנה מה. תודה מראש

rox love BSM

New member
אין לי אתר

אבל אני יכולה להגיד לך שהוא הלך לסילביה יאנג ת'יאטר סקול>שזה בית ספר לאומניות והוא התחיל לנגן על גיטרה בערך בגיל 5 או 6 ושאבא שלו היה בלהקות שהוא היה צעיר יותר (האבא לא טום)

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה להעלות כתבות

מעיתונים על מקפליי לא משנה ממתי או על מה אבל משהו שאפשר לקרוא...

mclola

New member
../images/Emo207.gif

מישהי יודעת אם יש קליפ ל ignorance בהופעה חיה?! ואם יש אפשר לשים קישור?! זה ממש דחוף=] ואאלף תודות מראש..
יעל.

butbut

New member

butbut

New member
וכאן יש כתבות של TOTP ../images/Emo36.gifלא מעיתון-בכתב../images/Emo9.gif

אממ.. זה יותר נוח לקורא ככה. פשוט לוחצים על אחד הלינקים בצצד בצבע אדום. אוה,וזה באנגלית כמובן. http://www.bbc.co.uk/totp/microsites/mcfly.shtml
מקווה שעזרתי

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif חיבוקקקקקקקקקק ../images/Emo7.gif

אני צריכה לעשות מחר בדיקת דם !!!! ועוד 3 ימים זריקה מהבית ספר
ויש לי פוביה ממחטים !@#$%%^&* ובא לי למותתת ואמא שלי הורישה לי מיגרנות מעצבנות שבגללם אני קפצתי היום רק 105 פעמים שהייתי יכולה יותר מ120 כי אני טובה בקפיצה בחבל ! אבל לא , חייבים לעברו ליי דברים מעצבנים בתורשה !@#%$@$#% ואני חולה וכואב לי ואין לי כוח לכלום
אני צריכה חיבוק

mclola

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

XDDמבינה אותך.. גמלי יש פוביה ממחטים
.. מקווה שתרגישי טוב.. בנתיים,,אלף חיבוקים ממני=]
יעל.

screamin pittas

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי- מחטים זה לא כזה כואב, אבל רק אל תסתכלי על המחט כי אז זה באמת יכאב.. יהיה טוב

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאעע גם לנו יש חיסון טטנוס../images/Emo7.gif

ואני מפחדתת!! אל תדאגי יהיה בסדר

למעלה