אופרות, יין ו-

avki

New member
אפשר להגיד את זה על הרבה סולנים

גדולים. אקסל רוז בWelcome to the Jungle... ווטרס בThe Gunner's Dream... סטיב טיילור בDude Looks Like A Lady... מרקיורי בBohemian Rhaphsody... לא עולות לי עכשיו עוד דוגמאות, אבל אם את לא אוהבת שסולנים מתפרעים בטונים גבוהים, כנראה שזה פשוט לא הטעם שלך.

One Echoe

New member
זה אחד הדברים שאני הכי אוהב

שסולנים, דגש על סולנים, לא סולניות-עולים לטונים גבוהים ושרים כמו בנות. זה ה-רוקנרול!

itaikuskus

New member
לההה

קח את אייסידיסי לדוגמה בון סקוט עשה את זה לעניין ואז הוא מת, ואז הגיע בריאן ג'ונסון שעשה את זה בסדר אלבום אחד ומאז הוא שר כאילו הוא מת לחרבן. סטיבן טיילר שר כאילו שייפו לו תמיתרי קול (הקול שלו השתנה בצורה פסיכית) גלן יוז שדיברנו עליו פעם זה חתיכת בושה וכו' וכו' סולנים טובים עם קול גבוה: אקסל רוז (רק באפטייט) רוברט פלאנט איאן גילאן (דיפ פרפל, אבל רק עד מאשין הד) רוני דיו ברוס דיקנסון (ברוס אולמייטי) ולא עולה לי ממש בראש עוד משהו אקסטראודינרי (אל תתחילו עם סבסטיאן באך/הפלוצר ממוטלי קרו/בון ג'ובי/קוברדייל וכו')

One Echoe

New member
את רצינית?

תשמעי את השיר the song remains the same. ובכל מקרה, מה שאמרת אני יכול להגיד על כל להקה. מה כבר יש בפינק פלויד, כמה נושאים מטומטמים על השמש ועל הירח, קצת סולואים מפגרים, וגם ככה ווטארס שר כמו איזה כבשה. אממ...לא לעניין
. בלי ספק, אחת הלהקות הגדולות.

vegetable man

New member
לא נכון

אני מבין את חרטושה לגמרי. כשהייתי קטן, אחותי היתה שומעת את DSOTM ו-THE WALL, אבל האהבה האמיתית שלה היתה לד זפלין. לא אוהב את לד זפלין בד"כ, ואני חושב שהאג'נדה שלה רחוקה מרחק תהומי מזאת של הפלויד. מה שאמרת על זה שמעריצים של הפלויד גם מעריצים את זפלין נכון. אני לא מבין איך מעריצי הפלויד אוהבים באותה הנשימה גם את לד זפלין... פשוט לא אוהב אותם, ולא רוצה לפרט למה, כי זה לא הוגן כי הם באמת טובים ופורצי דרך. ואיך בכזאת קלות אתה זורק את כל הדברים שאתה אוהב בפלויד? השמש והירח? סולואים מפגרים?? חשבתי שזה שווטרס שר כמו "כבשה" זה כל העניין, לא?
תתמקד בלסנגר על לד זפלין מההאשמות...כרגע הן נראות חמורות...

One Echoe

New member
כמובן שלא הייתי רציני...

מה שניסיתי להגיד הוא;שעל כל להקה אפשר להגיד את מה שחרטושה אמרה על לד זפלין ולא שמעתי שום טיעון ממשי ל " למה לד זפלין לא טובים ", אע"פ שמדובר בטעם אישי.

new revolution1

New member
זה דיסק?!?

אני חשבתי שזה בסה"כ סינגל!!! גאדדד... זה בטח ניוון רצינייייי... מודה שאני גם התלהבתי מהסינגל של קרייזי פרוג, אבל יש גבול לזה! אשכרה יש אלבום לזה..בעעע אני לא מודעת לכך שזה כל כך פופולרי למרות ששמעתי אותו פעמים רבים, וכן הרינגטון המוכר שחוזר על עצמו ופשוט משגע את השכל.. כשחושבים על זה, אין ממה להתלהב. בסה"כ מין מוזיקת טראנס (לא יודעת איך להגדיר את זה..) ודינג דינג ועוד קולות הזויים וצפרדע עם *** קטן שרוכב על אופנוע.. אם זה מה שהנוער שומע היום הוא מדרדר מרגע לרגע..

One Echoe

New member
אני גם שם לב לזה.

רוב מי שאני מכיר שאוהב את הפלויד ממש, אוהב גם את זפלין ממש. אני חושב שאלו פשוט 2 קצבות עם דמיון. שתי הלהקות הלכו רחוק עם המוזיקה ובלי ספק עשו פריצת דרך לא קטנה... אבל בכל מקרה...לא נראה לי שיש מה להשוות ביניהם. אני מניח שאלו פשוט 2 להקות אהובות על חובבי רוקנרול.(?) לא יודע. אני התחלתי לשמוע את זפלין דווקא מהאלבום החמישי שלהם, אגב. והשיר הראשון היפנט אותי..דה סונג רימיינס דה סיים!

One Echoe

New member
off topic.

לכל פורום יש נושא שמתמקדים בו, פחות או יותר. כאן הנושא הוא פינק פלויד. אם אתה רוצה לדבר על נושא שלא קשור, תשרשר את ההודעה לשרשור האוף טופיק הקיים(זה בדר"כ עם אייקון כזה-
). אם אין שרשור קיים, תפתח ותשים את האייקון הזה -

One Echoe

New member
פעם אהבתי אותו הרבה יותר.

אך עדיין אני טוען ש talk to the wind זו אחת יצירות הפרוגרסיביות הטובות ביותר, ואחת היצירות הטובות ביותר באופן כללי.

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif

באמת אחד השירים היפים, ובכלל אלבום גדול, חוץ מהשיר האחרון שאני פחות אוהב

למעלה