אופרות, יין ו-

Perfect sense

New member
יש לי חבר עם קטורת לד זפלין../images/Emo6.gif

ממש צחקתי מזה שהוא שילם 5 דולר על זה שיהיה כתוב על זה לד זפלין

One Echoe

New member
אני לא מכיר את השיר הזה,

אבל אני מתאר לעצמי איך הוא נשמע. ואני שואל את עצמי, איך לא? כאשר הטלווזיה, הרדיו, תוכניות הבידור, ומה לא-מלמדים את הנוער להיות שטחי, בלי דיעות אמיתיות, הולך אחרי כל מה שדוחפים לו, גם אם ידחפו לו את זה לתחת, הוא יאהב את זה. פעם, הנוער מרד בדברים שלא מצאו חן בעיניו. בקפיטליזם. במותגים. בזדון. היום מה שהנוער הכי מתגאה בו זה המותגים, הקפיטליזם, המעמד הכלכלי, השחצנות. האלימות. גיל, נזכר בפרסומת שהייתה כאן, ממש כאן, בתפוז, אפילו לא בשעות הרייטינג של ערוץ 2 , בה נכתב " בשביל לראות את מורן אתיאס הכניסו את מספר האורנג' שלהם אני גם נזכר בפורומים של ילדים למיניהם שנמצאים כאן.

avki

New member
אני מסכים עם גיל, חוץ מנק' אחת.

לדעתי, זה שהאלבום היה במקום השני, זה מראה על מספיק צרכנים של מוזיקה ראויה, מה שבהחלט מראה על קהל לא מבוטל שירצה את הרצון של גיל ביחס לנוער.

itaikuskus

New member
הא?!?!

"פעם, הנוער מרד בדברים שלא מצאו חן בעיניו. בקפיטליזם. במותגים. בזדון. " פעם למרוד זה היה טרנד. על המילה "פוזר" שמעת? הנוער מרד כל עוד אמטיוי ושאר המדיה נתנו לזה לגיטימציה. קורט קוביין לא קנה את החרא הזה, והוא ידע על מה הוא מדבר. אביב גפן לעומת זאת, שהתיימר להיות התשובה העברית לבלונד הצווח, לקח תעניין יותר מדי ברצינות, וסירב להבין שהוא לא יותר מבדיחה בתכנית ריאליטי בוואי טי וי. בדיחה. הנוער לא מרד בכלום. הנוער עשה מה שמגניב. מה אתה חושב, שמותגים פעם לא ייצרו חולצות פלאנל וג'ינסים קרועים מלכתחילה?

One Echoe

New member
פשוט עצוב כמה שאני לא מסכים איתך.

אני, בכלל התכוונתי לנוער של לפני 40 שנה, עד לפני 10 שנים. ומה קרה בכמה שנים האחרונות יותר מדי עצוב בשביל לדבר עליו. כמה שאביב גפן הוא בדיחה, וכמה שתשנא אותו-הוא מרד. והוא פתח את הפה, משהו שהרבה אחרים לא עשו. הנוער לא עשה מה שמגניב, הנוער לא קיבל את כל מה שדוחפים לו לתחת. תעשה לי טובה, קוסקוס, את האי-הסכמה שלך תשמור להודעות אחרות.

avki

New member
../images/Emo45.gif

הנוער נסחף אחרי מי שממריד אותו, ובכך מכריח את המותגים והחברה להתאים אליו. היום המצב הפוך. כמה עצוב וכמה אירוני שלאחת התוכניות שהכי מייצגות את התת רמה והבולשיט המסחרי שהנוער מתמכר אליו קוראים "המורדים".

One Echoe

New member
המורדים זה עוד כלום.

המורדים זה עוד נחשב " בסדר " לעומת מה שהולך היום. אקזיט
:-\ "כל הבנות בעולם ? " דוגמניות? סוף הדרך? רצים לדירה? מה זה החרא הזה? כמה שטחיות, כמה גועל וכמה מסחור. אפילו בערוץ המוזיקה המצב חמור, המצעד עם בקי גריפין? מביאים לך איזו דוגמנית עם סקס אפיל מטורף להנחות תוכנית מוזיקה שמתבססת על איזה שירים הכי מושמעים ברדיו, בלי שום מטרה.

itaikuskus

New member
בקי גריפין אמנם נראית טוב מאוד

אבל יש לה סקס אפיל של דג.

itaikuskus

New member
יש כמה דברים שכנראה עברו מעליך, ואני מנסה להסביר לך את זה. אל תראה את זה כחוסר הסכמה אוטומטי למה שאתה אומר, אבל כבר מתחילת שנות ה90, גם כילד יותר קטן אני ראיתי מה הולך, וכמובן רק שנים אחר כך הבנתי מה זה היה, איך פתאום כולם נזכרים שמופע הארנבות של דוקטור קספר זה רטרו ומגניב, והיה נחמד להתמזמז עם החברה בהופעה שלהם ברוקסן, וכמו שאולי יצא לך לראות, חבורה של בורגנים קונפורמיסטים שנזכרו בימי "מרד הנעורים שלהם" ופיצצו תהופעות איחוד האלה. יש לי מליון דוגמאות. בישראל לא היה ממש כלום לפני 40 שנה, רק חבורות של להקות קצב, כל הסיפור של היפים ו-ויאטנם ורוקנרול התרחש, כאמור, מעבר לים.

תרשו לי הערה קטנה

כולכם אומרים כאן דברים חכמים, ונשמח לשמוע עוד. רק אל תעברו לפסים אישיים, בבקשה. carry on....

One Echoe

New member
אוקיי.

אני מסכים איתך שההופעות איחוד האלה די זוועתיות, וזה גם חלק ממה שקרה בשנים האחרונות... אם פעם ההופעות של הקספרים היו משהו אמיתי, היום הן משיקולים מסחריים בלבד. במקום להוציא דיסק חדש ולהחזיר את הרוקנרול לארץ הם עושים לי הופעות איחוד מטומטמות עם סינגל של השיר הכי מפורסם שלהם, ועוד מוציאים את זה על דיסק מפגר. בכל אופן, ברור שלא התכוונתי רק לישראל... אבל גם לישראל... אני פשוט מאמין שפעם לא היה פה ככה, כ"כ חרא. אני מאמין שפעם הנוער ולא רק הנוער, לא קיבל את כל מה שנתנו לו. תראה היום, אתה יודע איך הנוער מודד מי יותר " מקובל " ? לפי מותגים. מי שלובש מותגים נחשב יותר מקובל. מי שיותר אלים, מי שמביא יותר מכות. מי שיש לו יותר גב. אם אתה לא דוקר-אתה לא נחשב. יום אחד דיברתי עם כמה ילדים והם אמרו לי " מה!!?!? בחיים לא דקרת?!?! " הייתי בהלם. היום זה מגניב להיות ערס...פעם הערסים היו רק העניים. היום זה התרבות. אני בקיצור;אני כנראה לא יודע איך להסביר את זה במילים אבל ברור שפעם לא היה כמו היום, היום זה פשוט זוועה וזה רק הולך ומחמיר.

itaikuskus

New member
הבנתי

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אני פשוט בדיוק שכחתי שיש בני אדם כאלה, "ערסים". הם תמיד היו, והם תמיד יהיו, והם בני אדם שחיים על פי עקרונות מאוד מאוד חומריים, ועקרונות של משחקי כבוד- כמו שאמרת "מי שיש לו יותר גב" או מי שלובש מותגים וכו'.. זה דיי אופייני לימי התיכון, ובאמת התופעה הזאת של דקירות הולכת ונהיית נפוצה, במקום להצטמצם, כנראה בגלל נסיון, מנטליות והידיעה ש"הבן זונה לא יתחיל עם חברה שלי וישאר בחיים". אני עצמי דיברתי יותר על הנוער היותר "שפוי". ה"פריקים", "ילדי הירח" או איך שלא תקרא לאותם אלה, שכל המשחקי כבוד והאלימות לא מתאימים להם, אבל עדיין הם הלכו על מה שכן מגניב- המיינסטרים, הרוק הישראלי המלוקק, האופנה של "זה קול להיראות מוזנח", וכו' וכו'. אפשר להתפלסף על זה שעות, אבל בכל מקרה הבנתי על מה אתה מדבר, היום באמת הרוב זה חבורה של ילדים מכוערים. יום אחד אתה תסיים תתיכון ולא תצטרך לאכול תחרא הזה יותר.

One Echoe

New member
למזלי אני כבר לא לומד.

אז אני לא סובל את זה יותר מדי. אבל קשה ללכת ברחוב בלי לראות את זה. הקטע הוא, כמו שאמרתי, פעם הערסים היו העניים, והיה להם עוד איכשהו "כבוד". אתה יודע, כבוד של ערסים. היום להיות ערס זה מגניב. אשכנזים ערסים! ...זה מוזר, וערסים עשירים. "ערסים". זה פשוט עצוב מה שהולך פה.

avki

New member
*אהמ* סוף עונת התפוזים *אהמ*

לא היה פה כלום?! היה פה גל כל כך מאסיבי של רוקנרול, שהיו אחראים עליו אבנר קנר, שלום חנוך, אריק איינשטיין, יהונתן גפן ועוד רבים וטובים. אמנם זה לא סחף את כל הנוער אלא רק חלקים מסויימים, אבל עדיין, זה היה הסצינה באותם הימים, גם בארץ. רוקנרול כחול לבן אמיתי בהחלט היה באותה תקופה.

new revolution1

New member
ברור שלקנות!

לד זפלין אחלה של להקה, והקול של הסולן אלוהי
הסגנון שלהם שונה משל פינק, כמו שאמרו- הם רוקנ'רול בלוזי גרובי. למרות ששמעתי רק אלבום אחד שלהם, אני חושבת שהם באמת להקה מעולה וממליצה לכל אחד לקנות

למעלה