אוקיי.. אחרי שכמה חברי פורום ראו את

GalaxyAngel

New member
אוקיי.. אחרי שכמה חברי פורום ראו את

זה.. אז אני אפרסם את זה לכולם.. ובבקשה אל תהרגו אותי כי אינו וקאגו לא יהיו ביחד.. ואני כן בעדם כזוג אבל פשוט... ככה יצא.. "^^ הפיק הראשון שלי אז נא לא להעליב.. ו.. הסגנון כתיבה שלי הוא הסגנון שלי וזהו אז לא להעיר בקשר אליו כי אפשר להתרגל.. הממפ.. הנה זה: יום חורף סגרירי \מאת: גל צ'אן דסו (GalaxyAngel) Chapter 1 אני מסתכלת במראה. סוטרת לעצמי. אני לא מאמינה. לא מאמינה שעשיתי את זה. שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. למה הייתי חייבת לשקר ככה? ועוד בצורה כזו... אני חושבת שריחמתי עליו. על אינויאשה. עשיתי את הדבר הכי נורא בעולם. שיקרתי לחצי שד, ולשני האנשים הכי יקרים לי בעולם. אבל הוא נראה כל כך אומלל, הייתי חייבת לעשות את זה. אני כל כך טיפשה. זה היה לפני כמה ימים, אבל אני זוכרת את זה כאילו זה היה הרגע. השקפתי החוצה, מעבר לחלון, יושבת ושותה לי שוקו חם. אינויאשה וקאגומה רבו, זה היה עניין שבשגרה. לא חשבתי שזה משהו רציני, פשוט שתקתי והמשכתי להביט בהם, שמחה שלא שמו לב אליי. הפעם הם קצת הגזימו, הריב לא נגמר בצרחת "שב!" של קאגומה. הם המשיכו לריב כך איזו שעה שלמה וזה כבר לא היה שגרתי. ראיתי שמירוקו גם משקיף עליהם, מובן שהם לא ראו אותו. הוא הסתכל עליי במבט מודאג, כשואל "מה יש להם?". לא ידעתי. זה התחיל להיות מוזר. אינויאשה כבר כמעט תקף את קאגומה עם החרב שלו. לא יכולתי לראות את זה סתם ככה, והבנתי שאם המצב כה מדורדר, הם כנראה כבר לא זוג. 'מעניין למה הם רבו הפעם' חשבתי לעצמי. רצתי החוצה, אל השלג הקר. "אז זו היא, אה, אינויאשה?" קאגומה הסתכלה עליי בזעם וראיתי שדמעות זולגות מעיניה. "כן, ואם זה מפריע לך, זה ממש לא אכפת לי!" אינויאשה הסתכל על קאגומה בבוז, ואז פנה אליי. "סאנגו, כבר הרבה זמן לא סיפרתי לך אבל.." אינויאשה התחיל להסס. אני רק הסתכלתי על מירוקו, והוא רק הסתכל על אינויאשה בתמהוניות. כשהסתכלתי על אינויאשה הוא הסמיק, וזה היה די מוזר. 'כדאי לך לברוח עכשיו! זה לא ייגמר טוב' חשבתי לעצמי אך רגליי כאילו ננטעו במקומן. אינויאשה הסתכל בעייני, עדיין מהסס. "...אני אוהב אותך, סאנגו צ'אן". הוא הסתכל עליי במבט כל כך אומלל, אך המשכתי לשתוק. "כבר מאז שראיתי אותך ידעתי שאני אוהב אותך, את כל כך יפה,נחמדה, חכמה..." המשכתי לשתוק, מבוהלת ומחווירה כסיד. "..ולמרות שלא הראיתי את זה, אני כבר לא יכול להסתיר את זה, אני לא מסוגל להיות עם קאגומה כשאני יודע שאת פנויה, כאילו מחכה לי.. רק לי.."אינויאשה הסתכל עליי והסמיק. 'לעזאזל אתך חתיכת מפגר! דווקא היום! בתזמון הכי גרוע.. כשהתכוונתי להגיד למירוקו מה אני מרגישה כלפיו..' חשבתי לעצמי וכמעט שדחיתי אותו, כמצופה ממני. עמדתי לעשות את זה, להעיף אותו לכל הרוחות, אך העיניים שלו, הן היו כל כך עצובות, הוא נראה כמו גור כלבים נטוש, מחכה שיאמצו אותו.. אני לא יודעת למה, אבל לא עשיתי את מה שרציתי, מין רגש כזה מבפנים, אני לא יודעת מה זה, אבל בטח שלא אהבה, אולי רחמים... חייכתי, אין לי מושג למה. הזמן הזה היה הזמן הכי פחות טוב לחייך בו. קאגומה ומירוקו הסתכלו עליי, כיודעים מה אני אמורה לעשות. אבל הם טעו, זה מה שהתכוונתי לעשות אבל.. המבט של אינויאשה, האומלל כל כך. לא הייתי מסוגלת. "גם אני.. גם אני אוהבת אותך, אינויאשה" חייכתי חיוך מזויף וחיבקתי אותו. קאגומה הסתכלה עליי בהלם, ופשוט רצה משם בבכי. באותו רגע ידעתי שאיבדתי חברה טובה. אינויאשה התחיל להתפלסף ולברבר עד כמה שהוא מאושר מכך שאני אוהבת אותו, ובלה בלה נוספים. לא הייתי מרוכזת. רק חיפשתי במבטי את מירוקו. הנחתי שהוא בטח יכעס. אולי כי פגעתי בקאגומה, שהיא ידידה טובה שלו אבל אולי, אולי זה מסיבה... אחרת?

נושיfay

New member
זה ממש יפה..^^

רק חבל שבאמת אינו וקאגומה לא היו ביחד בסוף..^^ אינו חוצפן אבל אממ דימיינתי לעצמי איך הוא עושה עיניים עצובות...ואני מאוווד מבינה את סאנגו....מי יכול לעמוד במבט מסכן שכזה...><

GalaxyAngel

New member
טנקס..

אני חושבת שאם עוד אנשים ישימו לב אל הפיק אני אפרסם את הפרקים האחרים שרשמתי ^^ ((אני בתהליכי כתיבה של החמישי))

נושיfay

New member
אממ

את יכולה לשרשר את זה לשרשור אחד גדול..^^... או להמשיך את השרשור הזה....כי האמת שעד שלא ראיתי את ההודעה שלך שכתבת פיק...לא שמתי לב לזה..כי כל ההודעות הקטנות יורדות למטה..^^...אז תוסיפי עוד כמה ושימי הרבה סמיילים שיבלוט לעין...^^....ואז אנשים יתחילו להגיב...אממ לפחות זאת דעתי..^^... ושימי עוד אחד...את כותבת יפה...^^

מה הם לא יהייו ביחד?!

אז אם מי הוא יהייה? הסיפור הזה באמת אמיתי? טוב אחר כך. הלכתי לראות שין צ'אן ואז אינויאשה^^;

יפה.... אבל למה????

למה אינו וקגו לא ביחד!!!!!!! תנסי בהמשך... עשי טובה! אני אוהדת: אינו+קגו מירקו+סאננגו פלייייייז!

y a m i girl

New member
המ|מדוזה|../images/Emo82.gif

לדעתי את כותבת יפה... ועוד פעם ראשונה... רק ש... כזוג... הם כל כך מסתדרים... כל כך לא לפי הסדרה... כל כך... בעע... איך לומר... אני בכלל מעריצת מירוקו\סאנגו קיצונית... לדעתי היה כדאי שתפרסמי את זה אחרי שיכירו את סאנגו... המ... ובכל מקרה... אני ממליצה לך להשתמש בבטא... אני כותבת כבר הרבה זמן ועדיין לא נפרדת מהבטאית הקבועה שלי (נכון גלבץ?) רעיון... מקורי... אבל עדיין. אני מעדיפה אותה עם מירוקו... מקווה שלא העלבתי אותך או משהו... תמשיכי לכתוב^^

GalaxyAngel

New member
תודה ^^

הם לא יישארו זוג הרבה זמן. את זה אני יכולה להבטיח.. אממ... יש לי שגיאות כתיב או משהו שאני צריכה בטא? ואם כן, את יכולה להראות לי אחת? OO

y a m i girl

New member
לאאאאאאא|מדוזה|../images/Emo82.gif

בטא לא עוזר בשגיעות כתיב! הוא יכול לעזור בניסוח וכאלה. אני לא יודעת את צריכה. אבל תמיד עוזר שיש אחד^^

Buyo H

New member
הוו! יפה!!!!!!

"קאגומה הסתכלה עליי בהלם, ופשוט רצה משם בבכי" המשיכי כך
אוו.. אינויאשה נשמע כל כך חמוד#.#
סוגויי^_^ פרסמי את הפרק השניD:

נושיfay

New member
../images/Emo187.gifיש לי רעיון....

אממ עם יוד אנשים יכתבו ויפרסמו פיקים...פעם בשבועיים אפשר יהיה לפתוח פינה..^^..."פאנפיקנם וסיפורים"....חחח נחמד לא..^^ (התלהבתי מהסמיילי->^^)

GalaxyAngel

New member
הממ הפרק השני הרבה יותר קצר

אבל פרק 3 ייפצה ובגדול.. נו, עזבו.. אתם כבר תראו.. Chapter 2: בזמן שאינויאשה דיבר ודיבר מצאתי במבטי את מירוקו. הוא לא הסתכל עליי.. בזמן שאינויאשה המשיך לדבר, ועוד לא שם לב שאני לא מקשיבה לו כלל, הבטתי במירוקו, שהחזיר לי מבט. המבט שלו היה שונה. לא ציפיתי למבט כזה. ציפיתי למבט כועס, מעוצבן..אולי עוד הייתי מסתדרת עם העובדה שהוא כועס. אבל מירוקו רק הסתכל עליי במבט שהיה קשה לי להתמודד איתו. פעם ראשונה ראיתי את מירוקו... מאוכזב. ראיתי שפגעתי בו, ראיתי זאת בעיניו. התאפקתי לא לבכות. הוא הלך משם, באדישות. ידעתי שמה שעשיתי לא היה נכון. לא נכון בכלל. והנה איבדתי את חברתי הטובה ביותר ואת הבן שאני אוהבת, ממש יופי. אינויאשה הסתכל עליי בתימהון. "את משועממת? סאנגו צ'אן?" הוא שאל אותי. "לא, אני.. לא חשוב.." הלכתי משם ישר הביתה. נכנסתי למיטתי והלכתי לישון. מקווה להתעורר למציאות נעימה יותר. התהפכתי מצד לצד. אבל לא יכולתי להירדם. זה מאוד מעניין, איך אפשר להרוס במילה אחת את מה שבנית במשך שנים על גבי שנים. החיים שלי הרוסים. אבל אני אנסה לשפר את המצב. זהו, מחר אני נפרדת מאינויאשה. אני יודעת שהוא יתעצבן אבל.. אני אחיה עם זה. אני צריכה להיות אמיצה. לפצות על הרכרוכיות שלי היום. להתנצל בפני קאגומה צ'אן. וכמובן לבקש סליחה ממירוקו סאמה. למרות שאני יודעת שזה לא מספיק. שיכול להיות... שעשיתי לו קרע בלב לכל החיים. אני יודעת שאני ארגיש רע אם זה מה שיקרה, אבל צריך לחיות עם זה. לדעתי החיים הם כמו מתנה מהאל, בשביל שתבזבז אותם למטרה טובה. בכל מקרה, אני לא. אני ממש רעה. לא מאמינה על עצמי. טוב, נהרהר בזה מחר בבוקר. נקווה שתהיה לי שינה חסרת סיוטים, למרות שזה בדיוק מה שמגיע לי ואפילו יותר. לילה טוב.. זה לא כזה כיף להיות רעה כמו שחושבים.

פינל

New member
מאוד יפה

אפילו שאני מעדיפה אינו-קאגומה, עדין אהבתי את סגנון הכתיבה. מתי את ממשיכה?

GalaxyAngel

New member
אני מניחה.. כשיהיו עוד תגובות

ותהיה לכם הפתעה קטנה בפרק 5.. טוב.. אני מחכה לעוד תגובות "^.^ וכבר אמרתי שגם אני!! אז בקרוב פרק 3 ויהיה נורמלי יותר XD

סוגויי דסו!!!!!! ../images/Emo9.gif ממש אהבתי!!!^^

כישרון, פשוט כישרון!! המשיכי כך....
^^
(מזל שאינו+קגומה לא יפרדו באמת..)

למעלה