אוקיי.. אחרי שכמה חברי פורום ראו את

או! סוף כל סוף פיק של אינויאשה!

איזה יופי! אז ככה, אני אולי לא המתאימה להגיב, כי אני מכירה את סנגו רק מקטעי מידע באינטרנט ומהפורום, ולכן אני לא יודעת עליה הרבה, אבל בכל זאת, יש לי דעה. אז ככה, על הפרק הראשון, את מכניסה את הקורא לתוך הסיפור, הקצב מהיר, אבל לא יותר מדי. הסיטואציה מתרחשת מהאמצע, והקורא צריך קודם כל להפעיל את הראש, ורק אחר-כך מקבל רמזים להשלמת התמונה, תחכום שהוא קצת לא צפוי לכתיבה ראשונה. בכלל, יש כאן הרבה דברים שלא מצפים להם מכותב מתחיל. ועוד דבר, שאני לא בטוחה אם התכוונת אליו - יש לך מבנה של שורות קצרות, מה שנותן תחושה של התרחשות מהירה. כשמשתמשים נכון במבנה זה, הוא נותן לקטע עצמה. ובקשר לסגנון - זה נכון שלכל אחד יש הסגנון הייחודי שלו, והסגנון שלך, מבחינת שפה, הוא טוב מאוד. אבל הייתי ממליצה לך לשאוף תמיד להשתפר. לא רק בכתיבה, אלא ככל. ולא לחשוש מביקורות, כי לרוב הן תורמות. ובאמת, אני אומרת זאת ללא כוונה להעליב. מחכה לעוד פרקים!

GalaxyAngel

New member
תודה..

ובקשר לקאגו + אינו, יש מצב שהם יחזרו להיות יחד ואינויאשה יפסיק לאהוב את סאנגו.. תודה על הביקורת.. היא ממש לא העליבה! ברצינות ^^. ואני רצינית, זו כתיבה ראשונה שלי.. הממ.. מותר לי להשוויץ במשו? (אני מחוננת.. ><) טוב אין ממש מה להשוויץ בזה, אבל.. XDDDDD לא יודעת, ואני לא שוויצרית.. סתם אמרתי.. כי.. כי.. אני לא יודעת.. XD צפו להפתעות בהמשך, ובקשר לרעיון של הנושא שלם לפאנפיקים, אחל'ה! זה נשמע נחמד.. רק צריך לדבר על זה עם אורן ^^ טוב, אם יהיו עוד איזה שתי תגובות אני אפרסם את פרק 3 היום, אם לא אז מחר ^__^

GalaxyAngel

New member
אוקיי.. הנה.

תודו לyami girl uולshiraChan החביבות שלחצו עליי בכזו חביבות :] סתם.. הנה ^^: Chapter 3: הנה התעוררתי, ובדיוק כמו שציפיתי, שום דבר לא השתנה. הכל נהיה רק יותר ויותר גרוע. אני שומעת דפיקות על הדלת ומציצה בעינית לבדוק מי שם. זה אינויאשה. לא ממש מתחשק לי לפתוח לו את הדלת אבל אני מעדיפה שהדלת לא תיהרס ע"י הטסאייגה שלו. אני פותחת את הדלת והוא מגיש לי זר ורדים, מסמיק כמו ילד קטן. אני לא מסוגלת. אני פשוט לא מסוגלת להיפרד ממנו ככה. אחרי שהוא נתן לי את הוורדים, ואפילו רשם לי איזו סרנדה מטופשת שאותה הוא מקריא עכשיו. אני לא ממש מקשיבה לה, רק חושבת. חושבת איך לא לפגוע באינויאשה. אני יודעת שהוא לא יהרוג אותי או משהו. אבל אני ארגיש הרבה יותר גרוע ממה שמרגישים מתים. אני ארגיש מנוולת, ממש מנוולת. עשיתי טעות בכך שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. אני ממשיכה להרהר אך אינויאשה קוטע את מחשבותיי. "את רוצה.. לצאת היום?" הוא שואל בביישנות. ובכן, אני מניחה שאין לי ברירה אלא להסכים, אני איאלץ להיפרד ממנו בעדינות היום ולהודות ששיקרתי. "בכיף.." אני אומרת לו. מעניין אם אני אחשוב שזה כיף גם אחרי שאני אפרד ממנו והוא יהיה שבור. בעצם? למה להיות פסימית? אולי הוא לא באמת אוהב אותי? אולי זה היה בשביל הצחוק? אני משתדלת להאמין בזה, למרות שברור שזה לא נכון. אנחנו בחוף הים עכשיו, למרות שחורף, הוא מדבר ואני לא ממש מקשיבה, חושבת על מירוקו. אני מסתכלת אל הים, ורואה אותו שם, שוחה לו, בים, למרות שיש סיכוי גדול שהוא יחטוף שפעת. אני חייבת להיפרד מאינויאשה, אני לא מסוגלת להסתכל על מירוקו בלי להרגיש שאני גועלית נורא. אני מסתכלת על אינויאשה כממתיקת סוד. "אינויאשה קון? אכפת לך אם אני אגיד לך משהו שמסוגל... לעצבן אותך?" אני מסתכלת עליו בהיסוס. "את לא צריכה לקרוא לי אינויאשה קון, אנחנו חברים, תרגישי חופשי לקרוא לי אינויאשה צ'אן או מה שתרצי" הוא מסתכל על השחפים אשר מתעופפים להם בשמיים "או ש..........?" "בדיוק לזה אני מתכוונת" אני מסתכלת עליו מעט בפחד "אני.. אני לא חושבת שאנחנו מתאימים.. אני.. מעדיפה שנשאר ידידים כמו קודם... אני בטוחה שקאגומה מרגישה ממש נורא בגללי" אני מביטה בו ומחכה לתגובתו, אשר לא איחרה לבוא. "לא צריך להיות אכפת לך ממנה אם את עם הנער שאת אוהבת!" הוא צועק עליי "אני לא מבין מה יש לך ממנה! אם קאגומה תיפגע החיים לא שווים!? גם את צריכה להיות מאושרת, את יודעת!" הוא משתתק. "זה בדיוק העניין" אני לוחשת "שיקרתי לך, נראית כל כך אומלל באותו יום, אני לא אוהבת אותך, אני מצטערת". אינויאשה מסתכל עליי בתימהון, לא מבין כנראה למה שיקרתי לו, הוא לא מבין איזה מבט אומלל היה על פניו באותו יום שהתוודה שהוא אוהב אותי. "את אוהבת מישהו אחר.. נכון??" הוא הסתכל עליי, מעוצבן קצת "זה הנזיר הממזר הזה, נכון!? אותו את אוהבת!? את מעדיפה אותו עליי!? מה יש בו שאין בי!? למה את אוהבת אותו לעזאזל!?" אינויאשה צועק ונראה כבר ממש מפחיד. כמו שהשד הכי אכזרי שיש נראה, כמו בסיוטים שלי. העיניים של אינויאשה מתחילות לזהור באדום והוא מתחיל להיראות קצת מפלצתי. "ת..תראה.." אני מגמגמת "אני לא אוהבת אף אחד! אבל הקשר בינינו פשוט.. לא מתאים.. תבין את זה בבקשה אינויאשה.. וכמובן שאני לא מאוהבת במירוקו......" את המילים האחרונות לחשתי, כדי שמירוקו לא יישמע אותי וייעלב או משהו כזה, רק זה יהיה חסר לי. אינויאשה כבר נראה לגמרי מפלצתי, אני חושבת שהוא הפך לשד מלא או משהו כזה. "אבל אני אוהב אותך סאנגו, לעזאזל עם זה!" גם הקול שלו מתחיל להישמע מפלצתי והוא מחבק אותי. הוא מחבק אותי חזק מאוד.כנראה שהוא לא יכול להתגבר על האהבה שלו? אני כבר לא יכולה לנשום, מנסה להשתחרר מאחיזתו, או לפחות לקרוא לעזרה, אך קולי אינו נשמע לי. מה קרה לי? אני מחסלת שדים בכזו קלות בדרך כלל! אני לא יודעת למה, כנראה שהוא חזק הרבה יותר מכל השדים שאי פעם נאבקתי בהם בחיי. אני חושבת שאני כבר הולכת למות מחנק, עד שפתאום אני שומעת קול מוכר. "תעזוב אותה, אינויאשה.." אני שומעת צליל חד מפלח את האוויר. אינויאשה מרפה ממני ונופל, אני חושבת שהוא נפצע מאוד קשה. כשאני מסתכלת על הגב שלו אני רואה שיש לו חתך ענקי, אבל אני חושבת שזה היה מוצדק. הוא הפך לשד חסר רחמים, זה יעבור אחרי היום הזה, אבל בינתיים כדאי להתרחק ממנו. אני מפסיקה להביט באינויאשה ומתפנה להביט במושיע שלי. זה הוא. מירוקו. "את בסדר? סאנגו צ'אן?" הוא שואל אותי. כנראה שלא ממש, כי אני חושבת שאני מתחילה לאבד את ההכרה..

ליסאן

New member
אוקיי ../images/Emo41.gif

קודם כל הכתיבה מאוד יפה והניסוח מעולה . תתוכן העלילה מאוד מעניין וזה גם רשום בצורה שנותנת חשק לעוד. אבל אלו לא הדמויות. אינויאשה בחיים לא יצהיר על אהבתו למישיהי בפני עדים וגם לא ינסה לכפות את עצמו . וסאנגו צ'אן בחיים לא הייתה מניחה לדבר כזה לקרוא . אל תכעסי או תעלבי בבקשה אני חושבת שאת כותבת ממש יפה ואני מתחברת לדמויות שלך אבל הן פשוט לא אותן דמויות מהסדרה. ולפי החתימה אני מבינה שאין סיכוי לאינו/קיקיו נה ?

חמוד ^__^

רק שבתקופה שרוב הסדרה מתרחשת בה, עדיין לא המציאו את השוקו *_* וגם אם אינוישה רוצה, הוא לא יכל לתקוף את קגומה, כי תאמר לו 'שב'...
(אל תעלבי, פשוט זה קצת צרם לי
)

surrent

New member
המ..../images/Emo79.gif

נחמד. מאוד נחמד. קצת זריז בלי תיאורים (נאי אוהבת המון תיאורים.) אבל נורא חביב. כייפי לקרוא אז אמ.. כן. רוצה המשך.

BaBy AnImE

New member
אהבתי ^^

את כותבת יפה ^^ כתור זוג הם באמת לא כ"כ מסתדרים... למורות שלא ראיתי את סאנגו חוץ מבתמונות אבל... :^)

RoKcIe

New member
יפה!!!../images/Emo99.gif

למרות שאני לא כל כך בעד הזוג הזה.. אינו וסאנגו.. אני בעד אינו קאגו ומירוקו וסאנגו.. סגנון הכתיבה שלך בסדר, אני חושבת, חוץ מזה שאולי השורות הקצרות גורמות להרגשה שהפרק קצר מדי.. אולי תנסי לעשות קצת פחות פסקאות.. ואת יכולה לנסות להחזיר את קאגומה ואינויאשה??? מחכה להמשך.... ומהר!!! זאת לא בקשה, זאת פקודה!

GalaxyAngel

New member
הנה זה

הפרק הרביעי.. דיי קצר אבל, תהנו לכם ^.^ בפרק הבא הפתעה קטנה (מי ששלחתי לו את הפיק כבר בבקשה לא לספיילר) Chapter 4: אני מתחילה לפקוח את העיניים. מתחילה להזכר במה שקרה אתמול. אין לי מושג איפה אני, מה שבטוח, זה לא הבית שלי. אני רואה את מירוקו יושב ליד המיטה שבה ישנתי. "סאנגו.. התעוררת.. את בסדר?" מירוקו מסתכל עליי בדאגה. "אני.. אני חושבת שאני בסדר.. אינויאשה, הוא כבר בסדר? הוא השלים עם העובדה שנפרדתי ממנו?" אני מהססת ומחייכת חיוך עצוב. מירוקו מסתכל עליי בתדהמה. "את נפרדת ממנו? לא הוא ממך? הוא לא אמר לי את זה, הוא רק אמר שהוא רצה להיפרד ממך אבל את לא רצית, הוא הסביר לך בעדינות, התעצבנת לגמרי והתחלת לבכות, ופתאום הוא נהפך לשד..את בטוחה שאת לא הוזה, סאנגו קון?" נדהמתי. פשוט לא היו מילים כדי לתאר את כמה שכעסתי עליו. על אינויאשה הממזר הזה. לא רק שהוא לקח קשה את העובדה שנפרדנו וכמעט הרג אותי, הוא גם שיקר למירוקו בקשר לזה!? מירוקו חייך חיוך מסתורי וקצת ממזרי. "את בטוחה שאת לא סתם מכחישה כי זה פגע בך מאוד? את לא חייבת להסתיר את זה ממני, סאנגו קון". הסתכלתי על מירוקו במבט רצחני וכמעט שהעפתי לו סטירה "אתה.. אתה לא מאמין לי!?!?!" צעקתי. "תראי, אני לא ממש יודע.." הוא בהה בי ונראה מהורהר הייתי שמחה להתוודות בפניו על הרגשות שלי עכשיו, אבל פשוט הרגשתי שזה לא ממש הרגע המתאים, אז פשוט חייכתי במסתוריות ואמרתי לו "יום אחד.. יום אחד תאמין לי, ותדע.. תדע הכול.." "אה..על מה את מדברת סאנגו קון?" ראיתי שהוא לא ממש הבין למה התכוונתי, אבל זה דווקא עדיף. אני רק חייכתי ויצאתי מהבית של מירוקו, מתכוונת לנקום באינויאשה נקמה מתוקה שהוא לא יישכח בחיים.

GalaxyAngel

New member
מזתומרת איזו נקמה?

לנקום בו על זה שהוא שיקר למירוקו וכמעט הרג אותה אחרי שהם נפרדו, לא קראת את כל הפאנפיק?!

surrent

New member
גרר..

אני שונאת להיות לא ברורה. סקרנת אותי לאיזו נקמה, עוד לא כתבת איזה נקמה- זה מסקרן. גר.. תתעלמי. *מסמיקה*

GalaxyAngel

New member
אה "^^ גומן

הנקמה תהיה בפרק הבא אז לא תצטרכי להסתקרן הרבה זמן ^-^ אני רק אתן ספויילר לפרק הבא.. תגיע דמות שלא הייתה קודם בפיק ותתארח לזמן קצר XDDD

למעלה