אוקיי פיפל...

flowers girl

New member
תוכל להכיר אותנו../images/Emo8.gif

אם רק...תיכנס לאיי סי קיוווווו

BiGuy3000

New member
חחחחחחח, אמרתי לך...

אני תמייייד באינוויסיבל
אם אני אהיה מחובר רגיל, כלללללל הרשימה שלי יתחילו: "היי גיא, מה קורה
" "היי גבר, מ'ניינים
" "sup
" וכו', וכו', וכו'... יודעת מה, היום אני אתחבר רגיל, ואהיה ב"אוואי", כדי שנוכל לדבר.

999999

New member
ילדים אהבה לא עושים בפורום!

אהבה עושים באיסיקיו! סתם סתם.

flowers girl

New member
אה../images/Emo35.gif

לא הבנתי. כאילו, אני יודעת שאתה צוחק אבל לא הבנתי. הסבר נא

יערה13

New member
למה בן כמה אתה גיא?

אני סה"כ בת 14, אבל כבר עברתי כמה וכמה נשיקות בחיי... טוב הנשיקה האמיתית שלי, אבל אל תצחקו עליי... היא הייתה בכיתה.... בכיתה.... ג'!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח התחרפנתי פה, אבל ברצינות זה היה בכיתה ג' עם החבר הראשון שלי שדווקא רצה יותר מזה (ילדים בכיתה ג', פור גאד סייקס!!!)...

BiGuy3000

New member
אני...

13 וחצי...
כיתה ח'. לא נראה ככה, אבל כזה אני.
וכן, הלך לי לא רע עם בנות בחיי, עד כה. הוצאתי לעצמי שם של רומנטיקן, ומאז- אני מסתדר עם בנות טוב מאוד. יש לי המווווון ידידות, וכמה מהן אף מאוהבות בי, ואני חושב שחלק גדול מזה זה בגלל שאני לא בלחץ, ואני לוקח את כל העסק של האהבה לאט לאט. אני לא מנסה לאבד את הבתולין שלי בכיתה ג', וגם לא בגיל 13, שנראה לי הרבה יותר מדי מוקדם. אני חושב ש15 הוא הגיל שצריך בכלל להתחיל לחשוב על זה. קודם- יכול להרוס חיים. אז החברות שהיו לי עד היום נהנו כמוני מהקשר, וכך אני מתכנן להמשיך.

BiGuy3000

New member
יפ.

לא ארוך, אבל כן. גם לא יצא מזה שומדבר, אז זה לא היה משמעותי או רציני...

יערה13

New member
רגע, לא הבנתי פה משהו...

המטרה שלך בחיים היא לא לאבד את הבתולין בגיל 14 כמו כל החבר'ה? יפה, התרשמתי... כאילו, אצלי בשכבות הקרובות זה כל מה שמעניין אותם, מי שכבה עם מי, מי דפק את מי... אני לא ככה, מה לעשות, אני בררנית...
נכון, אז יש אצלי נושאים שהולכים בקלות, כמו נשיקות, אבל בשביל סקס איתי צריך הרבה יותר להשקיע... תשאלו ת'אקס שלי, תראו איזה גיהנום אני עושה לו גם היום...

BiGuy3000

New member
חחח...

תראי, המטרה שלי היא לא לא לאבד את הבתולין בגיל 14, אני פשוט חושב שזה יותר מדי מוקדם...
אז אני פשוט לא מנסה. כשאני אגיע לגיל 15, 16- אני אני אתחיל, וסביר להניח שגם אצליח מתישהו...
אצלנו בשיכבה כולם רק מדברים- אפ'חד מהם לא באמת עשה שומדבר... מבין החברים שלי, אני זה שהגעתי הכי רחוק, ועם איך שהם מתנהגים- זה ישאר ככה. אין לי במי להתחרות, ובוודאי שגם אם יהיה לי מישהו כזה- לא תהיה לי סיבה להתחרות איתו. זה דבילי וילדותי.

BiGuy3000

New member
חחח, את באיחור../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כתבתי להכניס את המשפט הזה לפני כמה הודעות
*צק**צק**צק**צק**צק*...

LCA

New member
חחחחחחחחחח

כן אני יודעת אבל לפני כמה הודעות זה לא היה רלוונטי!! עכשיו כן!! חחחחחחחחחחחחחחח

יערה13

New member
וואו...

זו הפעם הראשונה שאני שומעת בן אומר כזה דבר... כאילו זה בא אליי בשוק... חחחחחחחחחח האמת היא שכל הכבוד לך, ובאמת כל המפגרים שיש לנו בשכבות הם סתם מטומטמים שבחיים לא התקרבו לשום דבר ממה שאחרים עשו...

BiGuy3000

New member
זה בדיוק מה ששונה...

-אני אמיתי. אני יודע לאן אני אגיע ומתי, ואני לא מנסה לעשות יותר מזה. מה שיקרה- יקרה, מתי שיקרה. מה הלחץ
מה, אם הגעתי יותר רחוק עם מישהי, אני יותר גבר
אני יותר שווה
לא. אני רק הגעתי יותר רחוק. ולא, זה לא משהו שהייתי רץ ומנפנף בו מול כל החברים- מה שאני עושה, פרטי- שלי.

יערה13

New member
איך אתה יודע מתי ולאן תגיע../images/Emo35.gif

כאילו, עם כל הכבוד אתה רק בן 13 וחצי ואנשים משנים את ההשקפה שלהם גם בגיל 14-15... לך תדע, אולי תחזור בתשובה? מי יודע מה העתיד לך!

למעלה