אוקיי פיפל...

BiGuy3000

New member
קודם כל...

אין לי שום סיבה, ואין שום סיכוי, שאני אחזור בתשובה, במקרה ותהית...
ובגלל שאני יודע לשלוט על מעשיי, אני יודע לתכנן את העתיד כמו שצריך. אז נכון, כל אחד חולם על בית פרטי גדול, אישה יפה, ילדים, כלב ומכונית, ומסיימים באיזו דירת סטודיו בת"א, אבל אני מתכנן את העתיד *קצת* אחרת... כלומר, אני כבר למדתי להסתכל שנתיים-שלוש קדימה, עם כמה שאני צעיר ולא מנוסה. אני יודע לשלוט על מעשיי, ועל מחשבותיי, ואני יכול להבטיח לך שאני לא אתחיל להיות בנאדם מגעיל שכל הזמן מחפש רק סקס בגיל 14-15...
כל מי שמשנה דרסטית את ההשקפה שלו בגילאים האלה, הוא פשוט בעל תפיסה פחות חזקה על מחשבותיו ומעשיו. מאוד קשה להגיע למצב כזה, אבל עם מה שהספקתי לעבור ב13 שנה המחורבנות האלה, אני כבר מספיק מפותח, חכם ומנוסה בכדי לא להידרדר. ראיתי המון דברים בחיים שלי, והשנתיים האחרונות לימדו אותי הרבה על החיים, במיוחד כמה שהם לא הוגנים וקשים. אז בגילאי 14-15, יהיו לי דברים אחרים בראש. למה
כי החיים שלי קשים מדי מכדי שאני עכשיו גם אקבל סטירות מבנות.
.
(נקודה...
).

יערה13

New member
ליסטן טו מי...

חחחחחחח התחלתי לדבר באנגלית ואני לא אפסיק!!! חחחחחחחח אוקיי, יכול להיות שלא תהפוך לסוטה מין בגיל 15 כמו האקס שלי, אבל יכול להיות שכן, לך תדע מה יקרה לך!!! יכול להיות שתמצא מישהי, יכול להיות שלא, יכול להיות שתהפוך לבן-אדם הכי עשיר בארץ, יכול להיות שלא... אתה צריך להבין שאין לך שליטה כוללת על החיים שלך, ושלא תמיד הדברים יהיו בשליטה, וזה אחד הדברים שהכי קשה לבן-אדם מציאותי כמוך שחושב שאם הוא יסתכל כמוך על העתיד שלו ויתכנן הכל ופתאום תבוא אליו הפתעה גדולה הוא לא יידע איך להתמודד איתה... טוב אני התחלתי להתפלסף פה, אז לא כדאי ולא רצוי...

BiGuy3000

New member
המממ...

את צודקת, אך במידה; החיים לא לגמרי לא צפויים. אם עושים הכל כמו שמתכננים, ולא מפשלים, ולא משנים שומדבר- אפשר פחות או יותר לראות כיצד יראו חייך, אך הם יהיו חד גוניים. אז נכון, אין לי שליטה טוטאלית על החיים שלי, אבל במה שמתקשר אליי אישית- יש לי שליטה מלאה. וכן, גם עם הדברים שאין לי שליטה עליהם, למדתי להתמודד. השנתיים-שלוש האחרונות חיזקו אותי מנטלית ונפשית בצורה מטורפת, ובאותה תקופה, למדתי המון על החיים. אז אוקיי, יכול להיות שיהיו דברים שיפתיעו אותי, ויתפסו אותי לא מוכן, אבל עד שאלה יגיעו- אנחנו יכולים רק לנחש.

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif זה כל כך לא נכון!!!

לרוב האנשים אין שליטה על החיים שלהם. למעט מאוד יש. למה אתה חושב שלך, בגיל 13, יש שליטה על החיים שיבואו??? אני כבר השלמתי מזמן עם זה שאני לא יכולה לשלוט על החיים. שמאוד קשה לחשוב אפילו רק על העשר דקות הקרובות, לתכנן אותן, ושזה ייצא כמתוכנן. לכן אני, למשל, הצבתי לעצמי שתי מטרות: להינות ולכתוב. זה מה שאני רוצה לעשות. והעתיד יבוא איך שהוא יבוא. כל עוד אני עושה את שני הדברים האלו לא איכפת לי. אין דרך באמת לשלוט על החיים. אתה אפילו יכול לנסות: אם תכננת לך את השנתיים שלוש הבאות, חכה רגע, ותכנן יום אחד או שניים. נסה ללכת לפי התכנית. תאמין לי, זה לא יעבוד לך.

יערה13

New member
ממממממממממממממממממממ

אני יכולה להבין אותכם, כאילו סה"כ כל אחד מציב לעצמו מטרות פחות או יותר... למשל אני מאז שהייתי קטנה רציתי להיות דוגמנית ושחקנית, אז חלק כבר הגשמתי וחלק לא, אבל תמיד צריך להתחשב במה שקורה לך בסביבה, כאילו אתה לא יכול להגיד לסביבה שלך- "זהו החלטתי ושכולם ייקפצו לי אם זה מפריע להם", כי הדבר הזה לגנמריי לא סוציאליסטי... טוב, עזבו אני התעצבנתי על בנות שניסו להעליב אותי בגלל שאני שמאלנית...

BiGuy3000

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל אני יכול. אפילו ניסיתי את זה, אם את רוצה הוכחה. אני יכול להיות כפוף לשיגרה הנוראית, ואני יכול להיות ספונטני, ולהחליט דברים תוך שניות. זה רק לפי המצב רוח. בזמן האחרון אני די באמצע- בימי חול אני שיגרתי, פחות או יותר, ובסופ"שים אני ספונטני בטירוף. זה נותן שליטה לא רעה על היום ועל החיים. זה לא כאילו אני יכול להגיד לעצמי שאני אקבל 100 במבחן הזה והזה בעוד שנתיים, אבל אני יכול לקבל את התמונה הכללית. וכן, לרוב האנשים אין שליטה על החיים שלהם. רוב האנשים לא חוו קריסה טוטלית של החיים שלהם בחודשיים. רוב האנשים לא היו על סף התאבדות- בחודשיים. רוב האנשים לא היו מתוסבכים עד כאב בחייהם המחורבנים. לרוב האנשים יש עדיין- את מה שלי כבר לא יהיה. אז בחודשיים האלה, שחיי קרסו (תודה לאל, יצאתי גם מזה), למדתי המון על החיים, מספיק בכדי להבין שהם נוראיים, ושאני חייב למצוא דרך לגרום להם להיות שמחים. לא הצלחתי עדיין, אבל זה לא העניין. מאז, אני שולט בכלליות על החיים שלי- ואני מסתדר לא רע. ולא אמרתי שתיכננתי לעצמי את השנתיים-שלוש הבאות, אמרתי שאני יכול לקבל תמונה כללית עליהן, ולדעת לשנות אותן, אם משהו ישתבש. וכן, מאז שאיבדתי את... טוב, ההשקעה האחרונה שלי בשמונה השנים האחרונות, הבנתי שאני גם צריך להתרכז בכמה דברים מרכזיים בחיי- להשקיע במשחק ובגיטרה, להדק קשרים עם ההורים, להדק קשרים עם החברים, וליהנות. אז בינתיים את הרוב אני מצליח, אבל כמו שאמרתי- התכנית היא כללית, אני לא יכול להתרכז בפרטים הקטנים ופשוט לדעת אותם. אגב, אם סתרתי את עצמי בכמה הודעות, אני מצטער- ההודעה שאני כותב כרגע היא הנכונה ביותר, בשאר הייתי די עייף...

יערה13

New member
אז זהו שאתה בטוח בעצמך...

וזה ממש לא טובבבבבבבבבבבבבבבב בעוד שנתיים-שלוש, אתה תראה את עצמך כיום בתור משהו שאתה לא מבין איך אנשים סבלו אותך... מה לעשות, יש חיים מעבר לבועה, גם אם היא מאוד קשה אפשר לעבור אותה... יכול להיות שמה שאני אומרת זה מאוד פוגע, אבל ככה החיים ואומנם אני לא בת 50+++++++++++++++++++++++++++++++++++ אבל יכול להיות שהייתי צריכה ללמוד מכל הסבל שעברתי... אל תבינו אותי לא נכון!!! אני לא אומרת שאסור להשקיע ולהתאמץ, חייבים לעשות את זה, אבל אסור לכם לצפות לתוצאות גדולות כי בסוף הכל יתמוטט לכם בפרצוף...

BiGuy3000

New member
אי אפשר לדעת...

אני הולך על זה, על ראיית העולם שלי, ובינתיים לא קרה לי כלום. ומה לעשות, אנשים אוהבים אותי; אני לא אנטי סוציאליסט, להיפך, יש לי המון חברים וכו', ואני דווקא לא מקרין את ראיית העולם שלי החוצה. היא פרטית שלי, והיא ממש לא משפיעה על האישיות שלי, כך שזה שאני יודע לשלוט במעשיי, לא אומר שכולם שונאים אותי. אני לא חי בבועה, להיפך- אני אמיתי. וכן, חברים שלי, שעברו דברים שלעולם לא יתקרבו למה שעברתי לפני שנתיים-שלוש, רואים השקפות כאלה כנכונות. תכנון העתיד הוא צעד חשוב, ואסור להיות ספונטניים 24\7. אז נכון, לא צריך לראות את העתיד, להסתכל רק עליו, ולתת לו להכתיב לי את ההווה, אבל מעולם לא אמרתי כך.
ליל"ט

BiGuy3000

New member
קודם כל...

אין לי שום סיבה, ואין שום סיכוי, שאני אחזור בתשובה, במקרה ותהית...
ובגלל שאני יודע לשלוט על מעשיי, אני יודע לתכנן את העתיד כמו שצריך. אז נכון, כל אחד חולם על בית פרטי גדול, אישה יפה, ילדים, כלב ומכונית, ומסיימים באיזו דירת סטודיו בת"א, אבל אני מתכנן את העתיד *קצת* אחרת... כלומר, אני כבר למדתי להסתכל שנתיים-שלוש קדימה, עם כמה שאני צעיר ולא מנוסה. אני יודע לשלוט על מעשיי, ועל מחשבותיי, ואני יכול להבטיח לך שאני לא אתחיל להיות בנאדם מגעיל שכל הזמן מחפש רק סקס בגיל 14-15...
כל מי שמשנה דרסטית את ההשקפה שלו בגילאים האלה, הוא פשוט בעל תפיסה פחות חזקה על מחשבותיו ומעשיו. מאוד קשה להגיע למצב כזה, אבל עם מה שהספקתי לעבור ב13 שנה המחורבנות האלה, אני כבר מספיק מפותח, חכם ומנוסה בכדי לא להידרדר. ראיתי המון דברים בחיים שלי, והשנתיים האחרונות לימדו אותי הרבה על החיים, במיוחד כמה שהם לא הוגנים וקשים. אז בגילאי 14-15, יהיו לי דברים אחרים בראש. למה
כי החיים שלי קשים מדי מכדי שאני עכשיו גם אקבל סטירות מבנות.
.
(נקודה...
).

למעלה