אזירפאל
P pini-pee New member 16/7/04 #25 מסכים, גם מצויין שהוא שם פעם אחת מעין "סיגר" בפה... אני לא זוכר מה זה היה, נראה לי נקניקיה או לחמניה או משהו...
מסכים, גם מצויין שהוא שם פעם אחת מעין "סיגר" בפה... אני לא זוכר מה זה היה, נראה לי נקניקיה או לחמניה או משהו...
T The Mad Hatter New member 15/7/04 #21 *הערה לתיקון אני יודעת שהוא אמור להיות יותר קרח, אבל הפנים שלו נראות ריקות ככה..P:
D dino_din New member 16/7/04 #22 ויימס האמת, לא יצא בכלל כמו שדמיינתי אותו זה הכי קרוב שהצלחתי (וזה עדיין לא דומה בכלל)
D dino_din New member 16/7/04 #23 ויימס במסיבת טראנס ג'אנדר (אם לא רואים, תלחצו על הריבוע עם האיקס.... משום מה תפוז לא רוצה להציג תמונות של עולם הדיסק)
ויימס במסיבת טראנס ג'אנדר (אם לא רואים, תלחצו על הריבוע עם האיקס.... משום מה תפוז לא רוצה להציג תמונות של עולם הדיסק)
P pini-pee New member 16/7/04 #26 אני חושש שראיתי יותר מדי תמונות של פאול קידבי בשביל להעריך את יצירות האומנות שהוצגו כאן התמונות מדהימות, הייתי קונה אותם, באמת, אבל הן פשוט לא דומות
אני חושש שראיתי יותר מדי תמונות של פאול קידבי בשביל להעריך את יצירות האומנות שהוצגו כאן התמונות מדהימות, הייתי קונה אותם, באמת, אבל הן פשוט לא דומות
ק קרניאלה על הבמה New member 18/7/04 #44 לא... לא מספיק טוב... זה נראה כמו דמות מהסרט 'סקובי דו'... זה לא לואיס שלנו...