אוקיי, שימו לב, מקהלה עליזה:

The Mad Hatter

New member
לא יפה..:(

מה לעשות שלואיס הוא דמות ערטילאית. אפילו לא זכיתי לשמוע את קולו הבריטי בטלפון. אני בעד שנגרום לו לשלוח לפה תמונה של עצמו ואז כל אחד יוכל ליצור תמונה של לואיס ונכרוך את הכל ונביא לו את זה במתנה. או משהו.

אז תתקשרי ללואיס!

למה רק אני עושה את העבודה השחורה פה? אה? אההההההההה? אתמול נסעתי לקניות במגה אור-יהודה, ועברתי ליד בית הוצאת כנרת. בית יפה יש להם שם. שיש וכאלה. שקלתי לעלות ולחנוק את לואיס. בסוף החלטתי שעדיף שאני אביא את הקפואים לפריזר. יום חם. ואין מזגן בחוץ.

The Mad Hatter

New member
!!!!

אני לא מאמינה! היתה לך הזדמנות לראות את לואיס ולא ניצלת אותה?? ועכשיו פורום שלם יאלץ לחיות בחוסר-ידיעה!

למה רק אני

אחראית על
? למה שאת לא תתקשרי אליו? או תבקרי אותו? שמעתי שהוא נחמד מאד!

Athaclena

New member
no comment...

בוא נבקש מטרי להכניס את לואיס לספר הבא שלו! ודרך אגב, זה לא קצת מופרע שאנחנו כרגע מדברים על לואיס יותר מאשר על פראצ'ט? אם הוא יחליט לקפוץ לבקר כאן הוא יחטוף שוק... ואני לא חושבת שהוא בלונדיני בכלל. יותר סביר שהוא עם שיער מאפיר, ומקריח. ועוד יותר מופרע שלכל אחד יש לואיס משלו (במילים של ויימס: "לואיס (בלי להסתכל על של ליאת!)"). אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה כאן אם באמת היינו יודעים עליו יותר...

אני חושבת שזה חשוב

לכל אחד יש את הלואיס שלו. חוץ מזה בתור זה שאחראי על ההסכמים, ואיזה ספר יתורגם, ועם איזו הוצאה חותמים על הסכם תרגום וכו', נראה לי שהוא אחד הדמויות החשובות ביותר לקוראי הפורום הזה. ועל כן הכבוד אותו אנו חולקים לו. ויש לארח אותו.

smadarbi

New member
מי אתה לואיס

מאיפה באת, איזה ספר של פראצט אתה הכי אוהב ואיזה דמות מהספרים שלו אתה?

למעלה