אוקי - אני פותחת בסקר רגיש

אתה לא יכול להתאפק מברברנות,תגיד?

מה שם הפורום הזה? פורום צדקה? לא פורום עזרה לחלכאים? לא פורום החיים לפי מבט עיניו של איירדאן(שלא יפסיק להתפלסף עד שכל דיון יהיה מטושטש ומבולבל ולגמרי בלי מיקוד) ?? לא קוראים לפורום הזה: פורום עסקים בחו'ל אז רוב האנשים בנו קונצנזוס של דיעה לגבי עיסוק לא חוקי בחו'ל... אתה(לדעתי) מתנשא די מגעיל אותי בגישה שלך,כיצד שאתה מנסה לעוות עקרונות פשוטים בחיים. בשורה התחתונה, הגישה שלך חסרת מוסר ואתיקה ואתה מטיף לאנשיםלעסוק בפשע ולממן פשע. אתה מסית אנשים לעסוק בפעילות לא חוקית ולממן פשע... אתה הפוסטר בויי של תדמיתו של יהודי דתי(חובש מדים שחורים וזקן,שמתנהג חיצונית כאילו הוא מרות מסויימת עם מוסר,כי הוא דתי ומאמין באלוהים,אבל מצד שני אותו האברך עוסק בהברחות, פשעים פיננסים ושמשלם עבור סקס לזונות פוסטר)פוסטר צ'יילד של יצור שהוא גועל נפש ומחריד להבנתו של המוח הפשוט של האיש הקטן. אבל אתה וכל יהודי דתי כזה ממשיכים בשלכם (בצביעות,כפילות ערכים ובהתנהגות של חוסר מוסר ואתיקה מוחלטת) ועדיין חושבים שיש לכם מרות על מוסר ואתיקה ! אתה לבד במדבר המוחי שלך !!!!!! התחל להפנים את העובדה !!!!! ובינתיים הפסק לבלבל את המוח עם גיבוב השטויות שלך על רבנים מבנקוק,טוב? אם תמצא (לנו) ספר עסקים שכולם מכירים אותו... ספר שתוכל לצטט ממנו איך כל העיסוקים חסרי האתיקה ומוסר העסקי הקלוקל ומערכות היחסים בין עובדים ומעבידים הנבזיים... שאתה מטיף להם? הראה לנו כיצד ספרי לימוד עסקים: מלמדים ותומכים בעיסוקים לא חוקיים וחסרי מוסר ואתיקה (לפחות בתיאורייה!)... טוב? טוב.... בינתיים,העף מבט למעלה בעמוד.... מה שם הפורום הזה? נכון שקוראים לפורום : פורום עסקים בחו'ל. אני מעדיף לדון בנושאים תיאורטיים(עסקיים) שיכולים לתת לאיש הקטן השראה טובה,מאשר כל הזבל הבלתי חוקי שאתה מנסה תומך בו ומנסה להחדיר לכאן תחת הטיעון שיש לך אמפטייה וסימפטייה לעניים ונזקקים. עניים ונזקקים לא צריכים לפנות לפשע ולהפוך להיות חיילים בצבאות הפשע המאורגן, כדי לצאת ממצב העוני והנזקקות שלהם ! וזה מה שאתה מטיף כאן... וזה יקרה: אובר מיידאד בודי ! זהו

אני לא צריך להיות שם כדי לדעת....

הלך הרוח והחשיבה שלך חושף לי מי אתה ואת מהותך הכושלת בגלל העובדה הפשוטה עליך: שאתה חסר מוסר, ומעודד פשע וכפילות ערכים... כל זאת בשם אמפטייה וסימפטייה לעניים ונזקקים... יש לי ההרגשה שהעני והנזקק הראשון והעיקרי כאן הוא אתה ! זהו

אין גבול לחוצפת התנשאותך אירדאן !

אני עושה לכם קופי ופייסט להודעה שאירדאן המתנשא שיודע לקטול ולהעליב גם כן....מסתבר שהוא לא הצדיק הגדול שיש לו אמפטייה וסימפטייה לכל האנשים.. הוא רק אוהב את עלובי החיים מסתבר ! הנה המסר שהוא שלח לי בפרטי : שמוליק, למקרא השתלחויותך חסרות הרסן בפורום קיפצו על לשוני תגובות חריפות יותר מן התגובות האנמיות משהו בהן זיכיתי אותך בפועל. איך לומר לך את דעתי בעדינות... הגיון, שמוליק, זה לא הצד החזק שלך, גם הבנת הנקרא שלך טעונת שיפור ממשי. ובכל זאת יש בהתפרעות האמוציו-אסוציאטיבית שלך גרעין שיעור למנסים להבין את המגוון הרחב של אנשי העסקים. כן, כן, אתה שמוליק מהווה הוכחה חיה שאפשר, בנסיבות מסויימות, לאזן מחסור רציני במשאב אחד ע”י החלפתו במשאב אחר, במקרה הספציפי שלך איזנת את המחסור בהגיון בכמויות בלתי נדלות של אמפטיה צעקנית. פיתרון מוגבל זה יכול לעבוד (ואתה ההוכחה לכך) כל עוד בעליו נשמר מן הפיתוי לנסות את כוחו בהפעלת חשיבה רב ערוצית... (ושוב אתה ההוכחה לכך),. בקיצור שמוליק, הצעתי לך היא שתלמד להכיר במגבלותיך, סנן במתינות את רשמיך מן העולם אחד אחד ונסה לנטרל כמיטב יכולתך את תגובותיך הריגשיות עד להתבהרות התמונה כולה... מי יודע? אולי תצליח פעם לעבור מסך כאדם חכם... שתהיה לך שבת שלום, איירדין אני ממש צריך לעבור קורס בפקולטאה למדעי החיים של אירדאן.... נכון? אז לא נכון ! זהו

Benkok

New member
שמוליק ואיירדין...../images/Emo124.gif

איירדין בחר לשלוח לך מסר פרטי. זה לא מכובד לפרסם אותו כאן. אבקשכם לסגור את הויכוח המגוחך הזה במסרים, כי לנו די נמאס ממנו. ויכוחים כגון "למי יש זין יותר גדול" (או במקרה הזה מי יותר עשיר...) מקומם מקסימום בפורום מס' 25... נא להשאיר את הפורום הנוכחי נקי מ"דיונים" כאלה. ועוד עצה קטנה שמוליק...עזוב את הרב נחמיה בצד...הוא דווקא בסדר. בן

mentorit

New member
המממ...איך הגענו לזה ילדים?

כשפתחתי את הדיון התכוונתי בכלל למשהו אחר. רק כמה הבהרות: 1. אני לא בארה"ב 2. אני לא מהצעירים (נו צעירה למדי אבל לא מאלו שעובדים כפאזה בחיים וחוזרים לארץ ללמוד) 3. הפורום הזה הוא פורום עסקים בחו"ל (או שאני טועה? יש גם פורום למטרה השנייה עבודים בח"ח או משהו)- חשבתי שהוא מיועד לאנשי עסקים (כמוני) 4. הדיון איבד כל כיוון ויצא מכל פרופורציה.... מי שמחפש דרך להתלהם ולהראות כמה הוא חכם...אני לא בטוחה שזה המקום (או שכן?) הייתי מצפה ממנהלי הפורום להחזיר את הדיון למיקוד שלו... למעט כמה תגובות עניניות הכל הפך להטחה אישית די דבילית שאני אישית לא הבנתי על מה היא מדברת (כאן אצלנו אין בכלל דבר כזה )

סלסרו

New member
ישראלים בחו"ל

אז ככה. אנשי עסקים: אני מכיר אנשי עסקים ישראליים שלעולם לא יתעסקו עם ישראלי. לדידם כל הישראלים הם אותו החרא, ונסיונם המר עם בני מדינתם גורם להם להתרחק מהם כמאש. נסיוני האישי הוא לא כזה גרוע. אמנם פגשתי אנשי עסקים ישראלים רבים שהיו חלאות אדם, פשוט נבלות, אנשים דוחים שלא בוחלים במאומה, אבל לרוב הם לא היו בעלי תארים. אנשי עסקים ישראלים בעלי תאר, לרוב הם מצויינים. אמינים, עם ראש על הכתפיים, עומדים בהתחייבויות, ומתנהגים בצורה מקצועית לחלוטין (רק בלי הריבוע האופייני לאמריקאים רבים). במהלך השנים היו לי דיירים ישראלים רבים, ולכולם מכנה משותף אחד. אקדים ואומר שאמנם אני מפלה ישראלים לטובה ומנסה לעזור להם, אבל אם הם לא היו עומדים בקריטריוני ה-screening שלי לא הייתי מרשה להם לגור בדירותינו. כל הישראלים ששכרו את דירותינו הם אחלה בני אדם, בעלי מקצוע או צעירים בעל הכשרה שיכולתי לסמוך עליהם, ולא היה לי שום נסיון רע איתם. רק שיש להם מכנה משותף אחד - כולם, ללא יוצא מן הכלל, ולא משנה מאיזו שכבה כלכלית הם מישראל, כשהם טריים מישראל, הם כולם מתלוננים בטונים אולטרה גבוהים. כך הם הורגלו בישראל, שבלי לצעוק ולהפוך שולחנות הם לא יקבלו כלום. אז אני מעביר את כולם שטיפה ראשונית, מעין פליק ווירטואלי, והם לומדים שגם בלי טונים גבוהים הם יכולים לקבל את מה שמגיע להם. וזה עובד. לאחרי השטיפה הראשונית, הם הופכים לדיירים רגילים וכאמור, לא היו לי איתם כל בעיות. להפך, רובם היו דיירים ממש סבבה.

סלסרו

New member
ועוד מכנה משותף: חשדנות!

חוסר אמון בזולת. כאילו שאני מנסה לדפוק אותם. גם זה חלק מהחינוך הראשוני שאני מעביר אותם, עד שהם לומדים לחדד את החושים שלהם ולהבין מי אמין ומי לא. ההנחה המיידית שלהם מישראל היא שהשני מנסה לדפוק אותם. זה מראה עד כמה המצב בישראל הוא עגום.

למעלה