אורגזמה לשלום עולמי

MetalSinagouge

New member
קראת את המאמר של זיו

קיטארו בנושא? אותה טכניקה בסיסית, Pure sex magick. האללה זו קריאת התלהבות שלי, שמסתבר שלא נכתבת טוב כמו שהיא נשמעת, אבל ניחא. הנה אייטם כחול לבן כחול בנושא.

לא, לא העתיק

אבל גם הוא למד את זה מאיפשהו הרי

MetalSinagouge

New member
הוא מרבה להמליץ בכתבות על

חומרי D. M. Kraig, אז... חבל שלא יצא לי לבקר בקיטארו אף פעם :-\

ולקרייג יש בדיוק ספר על זה

Modern Sex Magick. ממש כשקניתי את Tarot & Magick שלו, צחקתי שבטח הספר הבא יהיה Tarot & Sex Magick - ואז גיליתי שיש פרק כזה בספר...

MetalSinagouge

New member
OMG LOLZ

לא ממש אהבתי תספר הזה של קרייג. אם אנלא טועה גם לכריסטופר הייאט יש איזה מיליון ספרים שמשלבים טארוט וטנטרה וסקס וכו'.

אין שעה מתוכננת

קצת קשה להגיד לאנשים "תגיעו לאורגזמה בשעה הזו והזו" - בארץ אמנם רבים לא עובדים ביום הזה (יום שישי), אבל לא מעט אנשים ברחבי העולם כן עובדים. "סלח לי בוס, אני קופץ שניה לשירותים, אני צריך להגיע לאורגזמה כדי להביא שלום עולמי!" - לא נשמע לי טוב

שים לב שזו תוכנית רב שנתית

עד שנת 2012 (הם מכניסים לעניין את לוח השנה של המאיה, אבל אותי אישית זה לא מעניין).

Fairy24

New member
נשמע לא רע בכלל

חתיכת אנרגיה, חתיכת השפעה. יש מישהו עם אותן דעות כמו שלי בקטע הזה שבהחלט לא יתנגד ויודע עכשיו שאני רוצה לעשות שלום עולמי עם אורגזמה
(תגידו מה שתגידו, זה נשמע מצחיק) כנראה (אבל רק כנראה) שאני בפנים
מקסימום, לבד.. למרות שזה מעפאן, אבל זה למטרה טובה!

neophile

New member
זבנג וגמרנו

השאלה היא אם רוב האנשים שעושים סקס עושים את זה מתוך מיניות מקודשת או רק בשביל לגמור?

gwizard

New member
תלוי לאיזו מטרה

אם מדובר בסקס למען הנאה או יצירת דור ההמשך אז המטרה הסופית היא לגמור. כמובן שבמקרה השני זה לא אומר כי לא צריך גם להנות, זה לגמרי סובייקטיבי ותלוי בכל אחד. במקרה של מיניות מקודשת, אני לא ממש מבין למה בדיוק הכוונה. אתה יכול לראות במין כדבר מקודש ולהתייחס לאקט עצמו כטקס, אך זה לא אומר כלום בנוגע לתהליך עצמו כי זה עניין של תפיסה וכבוד. היוצא דופן היחיד כאן זה טנטרה שם המטרה המוצהרת היא לא לגמור בכלל (לפחות לפי המעט שאני קראתי), אבל אז זה לא נופל בכלל בשני הקטגוריות יחד. אז למה בדיוק אתה מתכוון ?

neophile

New member
טנטרה

"במקרה של מיניות מקודשת, אני לא ממש מבין למה בדיוק הכוונה. אתה יכול לראות במין כדבר מקודש ולהתייחס לאקט עצמו כטקס, אך זה לא אומר כלום בנוגע לתהליך עצמו כי זה עניין של תפיסה וכבוד." אתה אומר שאין שום משמעות להתייחסות אל אקט מיני כטקס? לדעתי יש לזה משמעות אתה קורא לזה תפיסה? אני מעדיף "מצב תודעה" מצב תודעה של מיניות מקודשת שונה מאוד מהמצב תודעה התאוותני שרוב האנשים נמצאים בו בזמן שכזה. אין לי מלים כדי לתאר אותו , אבל יש לא מעט ספרים על טנטרה שעוסקים בכך. הספרים שעוסקים בטנטרה אומרים שהשינוי תודעה הוא קודם כל אצל כל אדם לעצמו , לפני שקיימת האפשרות להתמזג ביחד. מסורת הטנטרה המזרחית לא שונה כלכך ממסורת האלכימיה במערב כמובן שבמזרח זה הכל גלוי בעוד שמערב המסורת עטופה בסודיות וקודים

gwizard

New member
הבנת הנקרא

" אתה אומר שאין שום משמעות להתייחסות אל אקט מיני כטקס?" לא, אני אומר בדיוק את ההפך, איך לעזאזל הבנת את זה ממה שכתבתי ?! אני שאלתי אותך מה זה אומר מבחינתך היחס אל האקט המיני כמקודש מבחינת המשגל. גומר או לא גומר, זאת השאלה. עכשיו זה יותר ברור ?

neophile

New member
אנרגיה

כל האקט נעשה בצורה שונה ,המטרה היא פחות תאוותנית ויותר אנרגטית בימנו כמה נשים מגיעות לאורגזמות ממושכות? כאלו שמעבירות אנרגיה עצומה לא רק באישה אל גם בגבר. כלומר , המודעות צריכה להיות ממוקדת לא רק באיברי המין ,אלה בכל הגוף . זה ידוע שנשים נהנות מגירויים לא רק באיבר המין. גם גברים יכולים לעשות את זה. הכל תלוי בסופו של דבר בשדות האנרגטיים של בני הזוג ומה הם עושים עם האנרגיה שלהם .

טנטרה

המטרה בטנטרה היא לא "לא לגמור בכלל". חלילה. סקס זה גם לא הדבר היחיד בטנטרה. טנטרה זו דת רחבה שכולל הרבה דברים כמו חוקי תזונה, אורח חיים, סיגוף, אלים, עבודה מאגית, קורבנות וכן, גם יחסי מין טקסיים. סקס בטנטרה זה כלי מאגי ורוחני שיכול לשמש גם לצבירת כוח וגם להתחברות לאלים במרכזיים של הטנטרה הלא הם שיווה ושקתי (פרוותי, קאלימה). מה שנכון זה שבסקס טנטרי "נכון" הגבר לא אמור לפלוט זרע בהגעתו לאורגזמה. זה לא המטרה של הטנטרה אלה דרישת סף בסיסית שנדרשים להתרגל אליה עוד בשלבים הראשונים. התוצאה היא דווקא שאתה גומר בסופו של דבר יותר והרבה יותר מכיוון שזה מבטל את התקופה הרפלקטורית של הגבר וכך אתה מגיע לאורגזמה מבלי לאבד מ: רגישות, קשיחות, תשוקה וכו' המיניים שלך, מה שמאפשר לך להמשיך וירטואלית עד אין סוף. וזו אגב אחת המטרות כי לרגע האורגזמה בטנטרה יש משמעות ולכן אתה אמור לדעת להגיע לאורגמזה כשיש לך צורך בכך מבלי להיות מוגבל לכך ש"גמרת" קודם. בשפת רחוב, אתה אמור להיות מסוגל "לגמור כמו בחורה", אבל בקלות שבה גומר גבר.

Fairy24

New member
רוב האנשים עושים את זה מהנאה

לא מתוך מיניות מקודשת... והרבה הופכים את זה לדבר די זול ומגעיל. אבל זה לא ממש קשור כרגע, משום מה לא נראה לי שאנשים שהופכים את זה לדבר זול יאמינו בזה שזה מקודש ויחשבו באורגזמה שלהם על שלום עולמי. אז זה לא בדיוק קשור לנושא (תקן אותי אם התכוונת בכלל למשהו אחר וכרגע פידחתי את עצמי) כי מי שיעשה את זה ב22 (ונראה לי שדי הרבה אנשים ומספיק בשביל אנרגיה גדולה) לא יעשה את זה רק בשביל לגמור.

למעלה