אורגזמה לשלום עולמי

Discordia

New member
בעיתיות

לכל אדם אחר יש רעיון משלו לכותרת "שלום עולמי". אפשר להאמין ששלום עולמי יבוא כשכולם יאהבו אחד את השני, ואחד יחשוב ששלום עולמי יבוא כשכל השחורים\מוסלמים\יהודים וכדומה יימחו מעל פני האדמה.

אני מאמין שהאנשים שיגיבו ליוזמה הזו

הם יותר מהסוג הראשון. גם כתוב באתר במפורש שזה מיועד להפחית את רמת האלימות והתוקפנות בעולם, ככה שהסוג השני שציינת הם לא האנשים שישמחו לעזור לזה.

Discordia

New member
ההדחקה

הכי נפוצה היא שאנשים אחרים חושבים אחרת מאיתנו. to assume is the mother of all fuck-ups אני אומרת- כדי להפחית את האלימות בעולם- מלחמה גרעינית! תראה איך אחרי שואה גרעינית לא תהיה יותר אלימות על הכדור שלנו. ישנם אין סוף דרכים להגיע מA לB אבל הבעיה המרכזית שאנשים לא מסכימים על הדרך, כשהם מסכימים על התוצאה (ראה ערך, הכנסת) והגישה של 'בטח כולם חושבים כמוני' היא אחד המקורות לחוסר תקשורת בעולם (ראה ערך 'war on terror')

Discordia

New member
you are excused

את\ה לא חושב\ת שזאת שאלה מסובכת מדי לפורום? אני משערת שאת\ה לא רוצה שאני אתאר לך את כל הוויתי אז אולי תרצה\י לפרט

Raidho

New member
קודם כל

שלב הבלבול בזהות מינית כחלק מתהליך ההתבגרות שלי כבר עבר, אז את מוזמנת לקפוץ לדף שלי ולראות לאיזה מין אני משתייך. דבר שני, כן, צודקת, זאת עוד אחת השאלות שבני אדם משתמשים בהן מבלי להבין את מה שיוצא להם מהפה (\מקלדת). מבחינתם זה קוד, והם לא רואים צורך להתעמק בה. ולמרות שאני מבין את העניין, אני ממשיך להשתמש בקודים אנושיים מתוך הנחה כי מולי ניצב אחד כזה ("I'm not like them, but I can pretend"). אז במידה והדבר אינו נכון אני אפרט: מאיפה צצת? מה הקשר שלך לנושא הדיון ונושא הפורום? איך הגעת לפה? כמה זמן את כבר פה? ושאלות נלוות שיעלו כתגובה לתשובותייך...

RainBird

New member
"שלב הבלבול בזהות מינית כחלק מתהליך ההתבגרות שלי כבר עבר" באמת? darn!

Discordia

New member
תשובות

הייתי בפורום תחת השם wierdi עוד לפני חמש שנים בערך. אני נכנסת מדי פעם לראות מה קורה.

בסופו של דבר, בני אדם הם לא לגמרי

שונים. לרובנו יש מניעים דומים - לא זהים, אך דומים. יש אנשים שמודעים לזה (וע"י כך אולי גם מסוגלים לכאורה לשנות את המניעים) ויש אנשים שלא. נכון, הנחות הן מקור לטעויות, אבל רוב חיינו מבוססים על הנחות כאלה ואחרות, בהתאם לנסיון שלנו בחיים. יש הנחות ויש הנחות - יש כאלו שהן סתמיות, ויש כאלו שהן מבוססות. הקצנה מכוונת - אנחנו מניחים שכל יום השמש תזרח. יש לנו סיבה להניח את ההנחה הזו, כי עד עכשיו זה קרה (למעט המקרים יוצאי הדופן של הקטבים). בדרום אמריקה לא תמיד הניחו את ההנחה הזו והאמינו שאם לא יבוצעו טקסים מסויימים, השמש לא תזרח. הרבה דברים בסיסיים בחיים שלנו מבוססים על הנחות. אנחנו מתכננים את העתיד מתוך הנחה שלא יקרו דברים מחרידים בדרך. כן, זה סוג של הדחקה, שגם אנשים מודעים עושים זאת במידה מסויימת. אני מאמין שמי שיקרא את האתר של היוזמה, יבין למה מתכוונים המארגנים. ובקשר לדיון במקום אחר שהתחלת (ואני עוד חייב לך תשובה שם) - אני אקשור את זה לכאן - אם מבחינה מאגית אנחנו מתרכזים במטרה, ולא בדרך למטרה ("האפשרויות הן אינסופיות"), אזי שה"עולם" (אלים, תת מודע, על מודע, אלוהים או לא משנה באיזו תאוריה אדם מחזיק) כבר יכוונו את התהליך. כאן אני יכול להכנס לדיון שלם אחר, אבל אני מעדיף לעשות אותו במקום המקורי (התגובה שלך להודעה שלי במג'יק).

למעלה