אורטל כל כך מתישה אלוהים שישמור !!!!!!!!!!!!!

אורטל כל כך מתישה אלוהים שישמור !!!!!!!!!!!!!

הבחורה חרף היותה פתוחה ואומרת את האמת ורק את האמת בפנים מתוסבכת ברמות קשות. אי אפשר לנהל איתה זוגיות, היא לא יודעת מה היא רוצה, היא לא סגורה על עצמה, היא כל הזמן מתהפכת עם ועל עצמה.. לא פלא ששנה לא היתה לה זוגיות,,, היא קשההההההההההההההההההההה קשה קשה. ואורן בחיי בשביל מה הוא נכנס לזה? מה חסר לו בחיים מה? בשביל מה להכנס עם אורטל לקשר כשהוא יודע מראש שהם לא מתאימים הם שניי קטבים והוא אמר את זה אמש. אורן תברחחחחחחחחחחחחחחחחח תברח תברח.

אני דווקא תמכתי מאוד בגישתה של אורטל כלפי

אורן. שמה אותו במקומו הנכון. הוא קשה לא היא, קשה לו להיפתח מול המצלמות. עד שהיא כבר מוכנה הוא לא???? מה ניסגר?????

בוףברכה

New member
הבעיה..באורן..., אורטל גדולה עליו..בכמה מידות

.....הוא לא סגור על עצמו... אורטל בנויה לזוגיות... הוא עדיין..מתחבט..עם..העדפות שלו..

אני חולה על אורן, כזה גבר מדהים

חבל שאורטל כל כך חסרת בטחון ומקשה עליו, אחרת יכלו להיות זוג מהמם. אני מקווה שהוא לא יתייאש ממנה וימשיך.

webguy

New member
למה אולי אורן עם הבעיה ? היא לא מחפשת הגנה

והיא דווקא חותכת וכל הכבוד .. הקשדר נמרח ולא זורם ולא משנה מי אשם בזה .. לא נשארת עם גבר במטרה להשיג הגנה בווילה ..!! ובטח לא נמרחת ומתחנחנת כשאר גבירות הווילהה :)

אורטל כל פעם מפתיעה אותי לטובה,

שקטה אך תמיד נוהגת בחוכמה. חוכמת חיים ואינטואיציה בריאה. שורדת בפני עצמה ואינה זקוקה לתמיכה ועצמאית, כל הכבוד!

אורטל לא מחפשת הגנה של גבר

זה נכון את זה לא אמרתי,, אבל אורטל זגזגנית ברמות קשות. היא נקראת בקרב הבנים בכינוי הזגזגנית. את אותו דבר עשתה לאיתן,, פעם כן פעם לא,, לא אחת אמרה מול המצלמות קשה לי,, קשה לי,,, לא נעים לי מההורים שלי,, מאבא שלי.... כשאחותה באה לביקור היא שאלה אותה ומה אומר אבא? עכשיו היא עם אותו סיפור עם אורן,,, פעם רוצה,, פעם לא רוצה,, פעם יכולה ופעם לא,,,, מה הפלא שגם לאורן זה קשה להפתח?מה לעשות שאורן לא נצלן ורוצה ללמוד אותה כדי להבין אותה? בקיצור לדעתי הם ממש אבל ממש לא מתאימים, שום זוגיות טובה לא תצמח מהקשר אולי רק תהפוך את אורן לעצבני וחבל. אורן תברחחחחחחחחחחחח חלון הזדמנויות לברוח.

JasPoint

New member
היא רוצה גבר שיילחם עליה

וישקיע בה טיפה מאמץ. אורן שולח לה לילה טוב בסמארטפון במקום לבוא אליה ולהגיד לה את זה אישית עם נשיקה. אפשר להבין למה היא מתבאסת על הקשר הזה...

לדעתי אורן לא יודע איך לאכול את הקשר איתה

הוא לא יודע איך להתנהג איתה,, אם שלח בסמרט,,, לא טוב,,, אם היה בא לתת לה נשיקה בחדר,,,,,,, מי יודע כיצד היתה מגיבה... בקיצור על פי מה שעקבתי אחרי אורטל,, קשה להתנהל איתה מולה,, לא ניתן לדעת מה טוב ומה לא... אורטל לא סגורה על עצמה יש לה בעיה.

sendibar0

New member
מעניין../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני רואה שהמועדפת עליך היא ליהי ואת קוראת לאורטל זגזגנית? אפילו בתור בדיחה נכשלת

בוףברכה

New member
יש בחורה..שלא אוהבת..חיזורים../images/Emo39.gif??.

אורן..לא בכיוון של אורטל..לדעתי..הכל..מבוסס על כלום..ועל..אוויר...גם אורטל..שונה ממנו.. כמו...שחר פאר+אייל גולן...

אורן גבר לענין בסוף יבין את רגישותה של אורטל.

זה שהיתה זגזגנית ,היתה לה סיבה מוצדקת. היא לא פעם אמרה שאינה יכולה לחיות במשולש ולכן יוצאת מהמשחק עם איתן. עם אורן בהתחלה לא רצתה כי היתה מיד לאחר הקשר שניקשר עם איתן. אז מי שאינו מבין אותה , היא סיפרה כרגע שהבינה דברים אצל הפסיכולוגית ואתמול הראו שהיה לה קטע לא טוב עם גבר שמרתיע אותה מגברים שרק מחפשים לגעת. ועכשיו שהיא מבינה מה ולמה הרתיע אותה מגעו של אורן במיטה היא מוכנה ליחסים איתו. יש בניהם משיכה פיזית והם שונים ,אך דווקא הפכים נימשכים? אגב, מהו המזל של אורן?

האחות הגדולה,, אורן גבר רציני נהדר.

לדעתי הוא הכי הכי מכל הגברים בוילה. נכון היא היתה ישרהואמרה שהיא לא יכולה לחיות כצלע שלישית במשולש. את אורן היא לא רצתה אף פעם,, שמעתי שאמרה שהיא לא נמשכת אליו,, אז מה עכשיו? מה השתנה באורן שגרם לה להמשך אליו?מוזר בעיניי. אני הבנתי שכנראה נפגעה בקשר זוגי בעבר זה שקוף לכן אמרתי שהיא חייבת טיפול,, מצד שני אם נפגעים בקשר אחד זהו?יש פחד וחשש מפני כל הגברים?מי שם לא סיפרה שנפגעה מגבר?אז הן פוחדות מגברים? לדעתי אין ביינהם כלום זה רק ניסיון שלא עולה יפה, ולדעתי גם לא יעלה ויצליח... עד שאורטל לא תלך לטפל בעצמה היא לא תמצא זוגיות. היא חייבת לנקות את עצמה מהפגיעות שהיתה לה,, והתחיל בראש עם דף חלק וחדש.

למעלה