אורטל כל כך מתישה אלוהים שישמור !!!!!!!!!!!!!

לא רק אורן רציני גם אורטל כזאת אך ,גם פגיעה!

ולכן ניפגעה מתגובתו כשוחחו קודם. ושום דבר לדעתי לא השתנה בקשר לאורן, לעיתים צריך זמן כדי להכיר אדם בפנימיות שלו עד שמתאהבים ולגבי הקשר הקודם , כניראה שכבר איריס טיפלה ופתרה לה את בעיתה. זה עדין לא אומר שצריכה לעוט עליו מיד.

האחות הגדולה....

יודעת מה שמתי לב? הרי אורטל לא היתה בקטע עם אורן מההתחלה וגם אורן לא. השינוי לדעתי החל מאותו רגע שאחותה נכנסה לוילה,, לבית הקפה,,, ואמרה לאורן הלוואי ותהיה גיסי. לדעתי זה היה מסר לאורטל מאחותה האהובה עליה,, שכדאי לה לנסות. בכל מקרה אחותה יכולה לראות את הוילה בכל המצלמות מה שאורטל לא,, אחותה יכולה לשמוע שיחות של הבנים בחדר מה שהבנות לא, היא יכולה לראות את ההתנהלות שלו שם "במפגשים פרטיים" של הבנים מה שהבנות לא יכולות,,, ולכן היות והיא חשופה יותר ורואה יותר היא רמזה לאורטל שתלך על הקשר עם אורן. אבל זו רק דעתי .

אורטל תמיד כיבדה את אורן גם בהתחלה ,אך עדין

לא במובן הרומנטי. מסכימה איתך שדעתה של אחותה רק דירבנה אותה לבדוק איתו אפשרות הכרות עמוקה יותר, ולא רק מגע. אם היא תכיר אותו יותר לעומק היא תיתאהב בו, כי הוא קסם של גבר.

בוףברכה

New member
ועדיין זה שאורטל..ZיגZגה..במשיכה

שלה..לאורן..... לא מפחיתה מהחסר רצון של אורן..מלהיתקרב לאורטל...(הוא תמיד מעמיד את עצמו מולה..בצד הפסיVי.......{אבל כשהוא רוצה לחתוך ת'יחסים..הוא..מוצא..את העמודשידרה..ונהיה.החלטי .. ..(את הצד האסרטיבי שלו..הוא שם בצד..כשזה נוגע..להיתקרבות עם אורטל..

דיי3

New member
הכי פחות זגזגנית זו אורטל.!! היתה עם איתן ומא

ומאז מתלבטת. לפי דבריה , קשה לה לעבור מאיתן לחבר הכי טוב שלו שם. לקרן היה קל מאוד לשכב עם איתן ואחרי שתי דקות להתמרח על גב. כנ"ל ליהי, שבערב שגב נכנס חרב עליה עולמה. לא ידעה איך לצאת מהברוך ששמו בן. כשראתה שגב לא מעוניין בה, אמרה שהיא מאוהבת בבן.... בחייך זה לא זגזגנות? אורטל מאיתן שאותו היא מאוד רצתה, רק לא רצתה אותו בקומונה, עברה לקשר עם אורן...

mmeny

New member
היא נגעלת ממנו

אתמול בשידור היא אמרה לאיריס שהיא לא רצתה שהוא יגע בה,שזה מגעיל אותה ועוד פנינים...... זה שהיא משועממת,לא יודעת להתחבר לבנות אחרות,וכל הגברים תפוסים זה בעיה,אבל היא לא ממש נמשכת אליו,ואחרי שיצאו החוצה אין סיכוי שמשהו יקרה. גם אורן גבר יותר מידי איכותי בשבילה

sendibar0

New member
היא אף פעם לא אמרה שאורן מגעיל אותה

ו היא סיפרה לאורן בעצמה, כמו שראינו אתמול בשידור, שהיא היתה משוכהעת שהיא לא נמשכת אליו מספיק עם השקרים שלכם

אני שמעתי את אורטל אומרת שהיא לא נמשכת אליו

אני אישית לא שמעתי שהיא אמרה שהיא נגעלת ממנו. אמש לא ראיתי את כל המשדר לצערי.

שמתם לב שמרגע שהסתיימה השיחה הוא לידה כל הזמן

הוא מפנים לאט...חמוד..רואים שהוא חולה עליה.

אני אישית לא יודעת איך לבלוע אותה...

אני מצפה מבחורה צעירה שתהיה לה ובה קצת שימחת חיים,,, אני לא מוצאת אצל אורטל שמחת חיים של בחורה צעירה ותמוההההה בעיניי כי הבחורה רוקדת ריקודי בטן אם במפגשים חברתיים או סתם כתחביב אני יודעת שרקדנית בטן היא אדם שמח מלא שמחת חיים ואת זה בשום צורה אי אפשר לראות אצל אורטל. לדעתי זה מעבר לבעיה שהיתה לה עם גבר בעבר,, לדעתי כך אני חושבת יש לה בעיה עם הבית, עם ההורים,, היא היתה בת מורדת, לא היה לה קשר טוב עם ההורים ועדיין,,היא גם אמרה מול המצלמות שיש לה הורים פרימיטיביים ולכן זה מתחזק אצלי יותר,,, שאורטל חייבת טיפול עמוק ומעמיק כדי לסדר לה את הראש.

sendibar0

New member
אז אל תצביעי לה, תצביעי לליהי ../images/Emo6.gif

כי היא ישרה, היא מאוהבת בבן זלץ

דינה122

New member
ליהיא מאוהבת??חחחחחחחחחחח לא מאוהבת

ואפילו לא נמשכת אליו! ושניהם יודעים זאת!!!

יש בה מוזרות מסויימת זה נכון, ובנינו מי לא

צריך טיפול כזה או אחר? לדעתי היא אמיתית, מקסימה ומתנהלת נכון, ושווה שאורן ישקיע בה. מקווה שיהיה לה מספיק שכל להבחין בהשתדלות שלו להתקרב אליה ושיקרה בינהם סוף סוף משהו.

poseidon111

Active member
טיפול "עמוק ומעמיק" דורש כסף.אין לה,לכן

מן הראוי כאחת שמבינה בפסיכולוגיה,ומבינה את הצורך לעזור לה, להצביע עבורה. אהבתי את "אני יודעת שרקדנית בטן היא אדם שמח מלא שמחת חיים", בדיוק כמו שכל הליצנים הם אנשים שצוחקים כל הזמן.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif

לפעמים גם זה קורה

אני אישית מאוד מבינה את אורטל ,ולא הייתי

אומרת שבגלל בחור או הורים פרמיטיבים היא צריכה טיפול. דווקא היא שרה ,רוקדת ,צוחקת וזה דווקא מעיד על שימחת חיים. יתכן שאני משוחדת באמפטיה שלי אליה, כי אני מאוד מזדהה עם דרכה בתוכנית. אולי זה שנולדנו באותו יום עוזר לי להבין יותר את תכונות אופיה והתנהגותה.

למעלה