אורטל כל כך מתישה אלוהים שישמור !!!!!!!!!!!!!

האחות הגדולה יש קשר מאוד ברור.

בוודאי שאם נפגעים מקשר ולא יודעים להמשיך הלאה,, זה משליך על קשרים אחרים ,, והנה ראי דוגמה אורטל. אם יש הורים פרימיטביים כפי שאורטל מגדירה אותם,, אז קשה להתנהל,, לא מביאים הביתה כל בן זוג מחשש מההורים מה יגידו, איך הוא יראה בעיינהם? אי אפשר לנהל איתם שיחה על זוגיות בחופשיות, שיחה פתוחה. אורטל אכן אמרה שאמא שלה אשה טובה אבל לא היתה אמא שתדריך אותה, תלמד אותה, תראה לה את הדרך,, זה משפיע מאוד. היא רוקדת רק אם יש מוסיקה מזרחית שמתאימה לריקוד בטן אחד או שניים,,, לשם השוואה והבנה ראי את ליהי,אתי, ונינה,, כשהן שומעות שיר ברקע ישר קופצות רוקדות,, אפילו בעצמן שרות ורוקדות... זה ההבדל. אני אוהבת את הישירות של אורטל,,, הכל בפנים לטוב או לרע.

יש אולי השפעה על יחסים אחרים בעתיד,אך לא

בהכרח זקוקה לטיפול. כל מי שניכבה מיחסים או שהוריו פרמיטיבים ,זקוק לפסיכולוג? אי אפשר להבין כבר דברים ללא פסיכולוג? והפסיכולוגית כבר טיפלה בבעיתה לא?? אולי היא אוהבת את ריקוד הבטן ,אבל ראיתי אותה רוקדת גם סיגנון אחר. אבל עדין זה לא מעיד על חוסר שימחת חיים, ריקוד ,שירה , צחוקים, אפיה ,אלו דברים שעושים מתוך שימחה.

חני 57

New member
אני גם מזל אריה אני מבינה את אורטל

ומזדהה אתה ורואה את כל התוכנית רק בגללה היא יפהיפיה היא רגישה והרבה בנות התנכלו אליה גם בחוץ וגם בבית מקנאה ,הן כל הזמן אומרות שהיא כוסית על ובמיוחד ליהי מתפעלת מיופיה !!!גם לבת שלי הקטנה [היום היא חיילת] היו בעיות וגם אפילו חרמות רק בגלל הקנאה ביופיה !!אורטל טובה וחברה טובה היא חסרת בטחון ומרגישה שהיא לא רצויה ,לא פלא לאור העובדה שההריון של אמה לא היה רצוי היא ספרה זאת במשימת השקר והאמת!!אפילו איתן אמר שהחוסר ביטחון שלה אפילו מקסים וכמעט כולם אומרים שיש לה קסם ,ואורן אוהב אותה כמו ילד מתבגר הוא חולה עליה למרות שמנסה להסתיר זאת .איך הוא אמר ליוני אתמול תפסיק ולך אל תוריד לאורטל את המצב רוח כל היום קירקר סביבה חמוד!!

הם לא מתאימים, הם מדברים בשפות שונות

מנטלית הם בשני קצוות . אורטל מאוד קשה ושמרנית והוא גבר עם פתיל סבלנות קצר...ובגילו מחפש ת'כלס, קשה לראות איך זה יצליח, צריך שם המון רצון טוב.

poseidon111

Active member
הוא בן 34 עם מנטליות של מתבגר ואנרגיות

של זקן.היא לעומת זאת צעירה בעשר שנים ואנרגיות בלתי נדלות.האם זה יצליח? האם היא לא עבורו אמצעי?ימים יגידו או איתן בעצמו.על זה הס מלדבר.

לא מדובר באיתן ודניאל אלא באורן ואורטל

הבדלי גיל לא משמעותיים כשיש כימיה טובה ורגשות. בין איתן לדניאל יש (ככה אני מתרשמת מצפייה) את המשהו המיוחד הזה שמחבר בין גבר לאישה, אם זו החרמנות או הכימיה, לא יודעת איך לקרוא לזה , אבל כשהם יחד יש שם חשמל. כמובן,כל זה נכון לוילה, משום מה יש לי תחושה שזה ימשיך גם בחוץ, היא עושה לו טוב, הוא צריך מישהי שקצת תעיר אותו והיא צריכה מישהו שקצת ירגיע אותה כי היא היפרית כזו...אז בסופו של דבר זה יתאזן. בין אורטל לאורן, אין את הדבר הזה, בין בן לליהי אין את הדבר הזה ולכן הזוגיות הזו מעייפת לצפייה. אני לא מכירה יותר מדיי זוגות שהם דומים בהתנהגות, כי זה בסוף משעמם.(שני עייפים או שני היפרים, זה מתכון לשעמום)

דניאל ואיתן משעממים עד מוות

דניאל חושבת שהיא כל כך מתוחכמת, ממש אשת העולם הגדול. והוא צנון מיובש.

למה לכתוב שטויות למה.?

אני גם לא רוצה שליהי תיקח !!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא כתבתי מי הייתי רוצה שתיקח. אני כותבת עניינית ולא הולכת סחור סחור כדי שיבינו שיש לי העדפה אחרת,או מכוונת את הגולשים להעדפות שלי.. קפיש??? כמה שטויות כמה????

sendibar0

New member
את חושבת שכולם מטומטמים?

רואים את ההיסטוריה של הפוסטים שלך ושטויות תגידי לבת הראשונה שלך

כנסי רגע,,,,,,,,,,,,,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא ראויה יותר לתגובות ממני. את מוזמנת לא להגיב להודעות שלי ואם תגיבי לא תקבלי מענה, תגובה או יחס. כשתתבגרי ותלמדי לנהל דיון אז אולי אשקול להתיחס אלייך וגם לא בטוח. את פשוט לא ראויה. ומרגע זה את בהתעלם מוחלט.

דיי3

New member
אורטל לא קשה! הסיטואציה קשה! לאורטל יש

עקרונות שעל פיהם היא פועלת, הבעיה היא שהיא לא מסבירה את עצמה. היא לא תמיד מרגישה צורך להסביר, או שהיא מרגישה שאין רצון להקשיב.

היא לא אשת שיחה כל כך...בשום שיחה היא לא

מסבירה את עצמה..כמו שאמרה לאורן 'ככה אני', לא צריך לחפש עמוק מדיי.

את צודקת רוני...

לאף אחד ואחת זה לא קל להחשף או להתנהג בחופשיות במיוחד שאנחנו מדינה קטנה,,,וחשופה. ולכן אני שאולת האם תוכניות ראלטי מהסוג הזה בכלל מתאימות בארץ???? אם אנשים אינם מסוגלים או יכולים להתנהג חופשי, להפתח, אם המצלמות מצנזרות קטעים כדי לא לפגוע במשתתפים בניגוד למדינות אחרות ששם הכל מתנהל חופשי, פתוח ולעיניי כל אולי באמת שווה לבחור תוכניות ראלטי שמתאימות "לאקלים" הישראלי.

אורטל מקסימה, אתמול הייתי במקום הומה אדם,

ודיברנו על 24/7 הרב הביעו התלהות ותמיכה באורטל. הרב מזדהה עם הבחורה המשגעת הזו, זו שלא מתכופפת בשביל אף אחד, נכון היא לא חפה מטעויות, אבל היי היא רק בן אדם, ובן אדם נפלא. אם להפקה יש בינה ושכל שיצלמו אותה כל היום.

למעלה