אורית סטרוק - עברינית מין חמורה ?

Harrington

Well-known member
מנהל

כל דבר שיאשימו את המפלצת ישמע הגיוני לגמרי
זה שאתה שונא את כל מי שאוהב את ישראל בהחלט מצדיק לפתוח עוד כמה שרשורים באותו נושא :).

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה בכלל יודע במה מאשימים אותה?
לפי התגובה שלך אדון הריגגטון אתה
פשוט מרחף בעולם אחר.
חחח, אתה מצחיק לפעמים ג'קי :). אז במענה לשאלתך, אפשר לתת שתי תשובות. האחת: לא מאשימים אותה בכלום לפי שעה. השניה, מאשימים אותה בפגיעה מינית בבתה. אני מניח שאתה מעדיף את התשובה השניה, על אף שבעולם האמת והמציאות עושה רשום שדווקא הראשונה היא המדויקת יותר.

לגבי שאר דבריך, כולה הגבתי שם לדברי מפלצת אנטישמית והצורך שלו לפתוח את שרשור מספר 3 תוך שעות באותו נושא וציינתי את דעתי מדוע היא נוהגת כך. הא ותו לא. אם זה הופך אותי למרחף בעיניך, כל שאוכל להציע לך זה להרים עיניך לשמיים ולצפות בריחוף.

mיטלמן

Well-known member
אתה בכלל יודע במה מאשימים אותה?
לפי התגובה שלך אדון הריגגטון אתה
פשוט מרחף בעולם אחר.
בקר טוב אליהו.
בפרוש אומר בהרבה פוסטים שלא קרא את הפוסט,
מה שלא מונע מבעדו להגיב כדרכו בחירטוטי חירטוטים, לעניין או לא, ולהאשים את האחרים באי הבנה, (תמיד בהקטנה ונסיון השפלה),
ומעולם ועד בוא המשיח, בארכנות מייגעת, רובה ככולה לא שייכת.
אבל, חג ולא יפה לדבר מאחורי גבו. (;

דיברגנט חדש

Well-known member
בקר טוב אליהו.
בפרוש אומר בהרבה פוסטים שלא קרא את הפוסט,
מה שלא מונע מבעדו להגיב כדרכו בחירטוטי חירטוטים, לעניין או לא, ולהאשים את האחרים באי הבנה, (תמיד בהקטנה ונסיון השפלה),
ומעולם ועד בוא המשיח, בארכנות מייגעת, רובה ככולה לא שייכת.
אבל, חג ולא יפה לדבר מאחורי גבו. (;
לא סתם הוא צבר מוניטין של גרפומן שקרן, איש קטן שמפחד להראות שהוא |טמבל| ולכן מפחד להודות בטעויות רבות שעושה ומגחך את עצמו עוד ועוד ללא אור בקצה המנהרה. כל פעם נראה שאי אפשר יותר, אך הוא שובר שיאים |סיוע|
אגב, לעניין החג, אל דאגה, היום בערב יגיב להכול :)

Cranio

Well-known member

certified.woke

Well-known member
אני מקווה שיעיפו אותה מהכנסת.
זה לא יקרה.
הכנסת כעת היא מקום כינוס עבריינים.
קח למשל את סגן השר הטרי, אלמוג כהן.
כששירת במשטרה היכה בדואים ששבו מהפגנת מחאה על נישול בדואים.
אלמוג הרשיע עצמו כשפרסם צלום בו הוא ושוטר נוסף כורעים מעל השלושה כפותים, לוטי-עיניים ורשם בכתובית מצורפת "אלה שמתחתי זוכרים אותי".
הם זיהו עצמם בצלום...מח"ש מיסמס את הענין...

certified.woke

Well-known member

מסתבר שיש לה גם בן חמוד, צביקי, שהתארח 30 ירחים בבית הארחה ממשלתי, Full board, "הכל כלול", על התעללות בנער פלסטיני וגם הרג בבעיטות גדי שזה עתה הומלט...

evglev1

Well-known member
מנהל

לפחות בניגוד למקרה רחבעם זאבי הי"ד שהדברים על חיי המין והאלימות שלו פורסמו רק לאחר מותו במעמד צד אחד, כאן אפשר יהיה לבדוק את הטענות של בתה ולברר אם זה באמת קרה.

אלפיני

Well-known member

רק שיבדקו את ההאשמה ביסודיות ולא יטאטאו מתחת לשטיח.

אלפיני

Well-known member
הצחקת, אם זאת הייתה אישיות מה0מול, היו מטאטאים, אך הואיל ולא כך הדבר, ייעשו הכול בכדי לרמוס אותה.
אני שמח שאתה משועשע. ועכשיו לעובדות: הפרשה הושתקה והמשטרה התעלמה במשך כמה חודשים ורק כשהבת יצאה עם הדברים בסרטון, ולא יכלו עוד להתעלם, החליטה להתערב.

DANIAVNI

Well-known member
אני שמח שאתה משועשע. ועכשיו לעובדות: הפרשה הושתקה והמשטרה התעלמה במשך כמה חודשים ורק כשהבת יצאה עם הדברים בסרטון, ולא יכלו עוד להתעלם, החליטה להתערב.
אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון
למי שאומר היא מטורפת/נראית מטורפת אני עונה
שאולי היא מטורפת בגלל מה שקרה לה.
יש עדויות על התעללויות בילדים שגורמים מקצוע אומרים שהמתעללים בכוונה מבצעים מעשים מוזרים כדי שאחכ יפקפקו באמינות של מי שמתלונן .

לכן אני אומר, תלונות צריכות להיחקר ולא להיסגר מחוסר עניין, אבל לא הייתי ממהר לשפוך דמו של אדם בראש חוצות, אפילו אם הוא לא כוס התה שלי .

מה שכן כמה נקודות חומר למחשבה :
1. היא לא אומרת שום פרט אלא רק התעללו בי מינית, לטעמי חוסר הפירוט המוחלט מוריד מהאמינות .
2. אם ההתעללות קרתה בארץ מה הרעיון להגיש תלונה במשטרת איטליה, מה הם אמורים לעשות בכלל ???

אלפיני

Well-known member
אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון
לכן אני אומר, תלונות צריכות להיחקר ולא להיסגר מחוסר עניין,

כתבתי בהודעה נוספת שצריך לחקור את העניין ביסודיות . זו הסיבה.

1. היא לא אומרת שום פרט אלא רק התעללו בי מינית, לטעמי חוסר הפירוט המוחלט מוריד מהאמינות .
היא מצביעה מי אחראי, ומציינת שזה היה כחלק מפולחן.
2. אם ההתעללות קרתה בארץ מה הרעיון להגיש תלונה במשטרת איטליה, מה הם אמורים לעשות בכלל ???
להעלות את המודעות לעניין, כי עושה רושם שבארץ המשטרה התעלמה והתחילה לפעול רק כשהעניין פורסם.

DANIAVNI

Well-known member

Stroke זה נשמע כמו שם במה משפחתי של שחקנית פורנו . כמו Judy cum למי שזוכר את וודי אלן .

למעלה