אורנג´......

geostant

New member
אורנג´......

למה לכם יוצא כל כך זול ?!? רק להחזיק את המכשיר עולה לי 50 שקל בלי ביטוח, + ביטוח (מסלול סגול) 38 שקל לחודש (ביטוח מלא מקיף, גניבה שבר אובדן). ועוד החשבון החודשי שלי הוא 900 שקל מינימום בחודש...

PingPong18

New member
מה שנראה לי זה ../images/Emo26.gif

שככל שעולים עם הגיל כך עולה החשבון הסלולארי ...

geostant

New member
גם לפני שנתיים היו לי סכומים כאלה..

אומנם אני משתמש בתקשורת נתונים הרבה... אבל עדיין יש לי הטבת 1:2 שעל כל דקת שיחה אני מחוייב על חצי דקה אבל זה דווקא החיוב הראשי בחשבון, דווקא שיחות רגילות "שואבות" את רוב הכסף. אני צריך לשקול לעבור לתוכנית אחרת... תוכנית 100 שקל למכשיר (FlatRate) ירדה בחברה כי כל כך הרבה מכשירים וזה יצא יותר מאשר לכל מכשיר פעימות מונה משלו.

geostant

New member
הרוב זה אורנג (שיחות פנים)

בין מכשירים של החברה בלבד... לעיתים גם לבזק. לפלאפון דיי נדיר לסלקום בכלל לא.

geostant

New member
אורנג´ עסקי...

זה לא משהו מיוחד, פשוט מתקשר בין מכשירים של עובדים בחברה אמורה בעקרון להיות איזו שהיא הטבה, לא בדקתי את זה אף פעם.

geostant

New member
לא ממש זוכר בגדול...

אבל אני חושב שנע בין 4-9 שעות... זה מאוד משתנה. אני אוכל לבדוק בחשבון שיגיע כי חשבונות קודמים כבר הגשתי למחלקת החשבונות.

1אריאלה

New member
אז אתה משלם יותר מ50 אג´ לדקה...

לא נשמע כמו מסלול אטרקטיבי במיוחד

geostant

New member
רק בספטמבר שנה הבאה...

אני אישית אוכל לעבור מסלול... אחרים אולי לפני כי אני יחסית "צעיר" באורנג´ זה באמת לא מי יודע מה מסלול, במיוחד שאפילו בלי לדבר זה יעלה לי 50 שקל דמי אחזקה (חודשי) + 38/2 (דו חודשי) שקל ביטוח = 69 שקל לחודש... זה לא נחמד כלל.

m e i r

New member
באמת לא הבנתי

פשוט לא הבנתי מה קורה, וכמה זמן ייקח לאריאלה האובייקטיבית עד שהיא תנסה להעביר אותך לסלקום, "הרשת הכי טובה שאתה תדבר ותדבר ולא רק שלא תשלם עוד ישלחו לך פרחים והחזר כספי בדואר". אותה אריאלה אמרה מקודם שאי אפשר לעשות השוואה בלי להסתכל על חיוג ליעדים מוזלים ובתוך הרשת ומחוץ לרשת, והנה פתאום היא הגיעה למסקנות במהירות רבה. היא יודעת מה המחיר שלך לדקה, וזה כשאמרת שאתה מדבר בין 4 ל9 שעות בחודש. אז תגידי לי, אריאלה, איך הגעת לחישוב? לפי 4 שעות? לפי 9 שעות? לפי 6.5 שעות? אני אוהב את האובייקטיביות שלך אריאלה!!!

1אריאלה

New member
ידעתי שתגיע!!!!!!!

תגיד לי אתה נורמלי?! מי ניסה להעביר אותו לסלקום?! הרי הוא אמר בעצמו שאין לו שיחות לסלקום ושכמעט כל השיחות שלו הן לאורנג´! פשוט יהיה לו מאד כדאי אם יעבור למסלול אחר! ד"א התחשיב היה אופטימי והתבסס על 9 שעות

m e i r

New member
ידעתי שתתגעגעי

אני חוזר ואומר שכשאדם לא זוכר כמה דיבר בדיוק את לא יכולה לעשות תחשיב וגם ה"תחשיב האופטימלי" שלך יכול ליפול ברגע אם הוא טעה בנתון אחד של מספר שעות שיחה או חשבונית חודשית וכן הלאה.

מאיר היא צודקת

אני חושב שלא משנה מה אחד מכם יכתוב תמיד השני יראה זאת באור שהוא רוצה לראות זאת. יש ביניכם מתיחות רבה מידי, שתו קולה (אני מנסה לגרום לכם לעבור לקוקה קולה), תהנו מהחיים, לא להיות לחוצים, וזהו.

geostant

New member
כולכם טועים.... ובגדול ../images/Emo70.gif

רק ערפאת-קול-קולה זה הקולה שלי !
והפזמון (כולם ביחד): קול קול קול קול קול קולם... שותים ערפאת-קול-קולה. כ כ כ כ כ כ

geostant

New member
סתם בדרך אגב...

יש לי סלקום בן חודש אחד... 8620 אולי ? לא זוכר ולא ממש חשוב. סתם קניתי אותו במבצע "סונוסל" שאני מצטער כל רגע, לא רק שהם לא עומדים בנתיים בחוזה שהם חתמו איתי עליו (בלי דמי מנוי ותעריף מוזל ביותר) הם אפילו לא שולחים לי חשבוניות, ואני לא יכול להגיש אותם להנהלת החשבונות של החברה. לכן זרקתי אותו בצד עד להודעה חדשה, למרות שאין לי ממש למי להתקשר בסלקום.

למעלה