אורנג´......

m e i r

New member
דיסוננס קוגניטיבי

כן ככה קוראים למה שפרץ עושה- דיסוננס קוגניטיבי. במה דברים אמורים? שאדם נמצא במצב מסוים, כמו מקום עבודה, מקום מגורים, או חברת סלולאר או אינטרנט, וכעת הוא מנסה להסביר לעצמו ולאחרים למה טוב לו. אז הוא יספר לי שהוא עבר לאמיגו ומשלם רק 169 ש"ח. אולי הוא שוכח להגיד שהוא לא ממש מדבר ושבעיקר הוא מקבל שיחות, וכן הלאה, אבל הוא לא פראייר והוא יראה לכם מה זה וגם אם אתם מרוצים, אז לא!! הוא ינסה לגרום לכם להצטרף למצב שלו כי צרת רבים חצי נחמה ומתוך תקוה שככה יהיו יותר אנשים ברשת שלו ואולי באמת החשבון שלו יפחת קצת. עד כאן 60 שניות על פסיכולוגיה, והפעם על דיסוננס קוגניטיבי.

peretzy

New member
מאיר-אתה יודע,יש פה פורום פסיכולוגי

פה.. אז אני מציע לך ללכת לשם פה זה פורום סלולארי והיית מת שאני לא מתקשר אין לי שיחות בזק בכלל אז מה אני נראה ?בן אדם שאין לו חיים שלא מתקשר לאף אחד? היית מת... אתם יכולים לקבל את זה- ואתם יכולים שלא תקבלו מה שאתם רוצים לא סופר אף אחד ממכם ממטר אני משלם בזול אני יודע ואתם ל-א נקודה. עובדה זה עובדה

Nokia Fan

New member
תראה...

אני מרגיש מצויין באורנג´, יש להם שירות לקוחות שלא מבייש אפילו את ארה"ב, ואין סיכוי שאני אעבור בזמן הקרוב! אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, שוטח תחינתי בפניך: הפסק לרדת על חברות אחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב לך היכן שאתה - יופי, מצויין. לנו טוב איפה שאנחנו, ואנחנו לא צריכים שאתה תבוא ותגיד לנו כמה רע לנו.

פגעסוס

Well-known member
הייתי מעוניין לדעת...

באילו תוכניות נמצאות אימך ואחותך... GYXOIO

פגעסוס

Well-known member
נוקיה פאן צודק...

אורנג´ משפחה זו לא תוכנית. אם יש מספר מכשירים (עד 4) המשולמים ע"י אותו אדם ובאותו אמצעי תשלום, הם נחשבים משפחה ונהנים מההוזלה. ההוזלה עובדת בצורה הבאה: בתוכניות ה"עקומה", שעליהן הסברתי באחת ההודעות האחרונות, ההטבה היא 1:10, כלומר כל 10 דק´ שיחה נחשבות דקה אחת מבחינת חיוב. בתוכניות שאינן תוכניות "עקומה", התעריף הוא 12 אג´ לדקה. אנא ממך ברר מה התוכניות שבהן נמצאות אימך ואחותך, אם הן משלמות סכומי עתק אני מניח שהן עדיין נמצאות באחת התוכניות הישנות יותר והיקרות יותר. במצב זה רוב הסיכויים שהן זכאיות לשדרוגים, או לפחות למעבר לתוכניות זולות יותר. אני ממליץ בכל מקרהכ ליצור קשר עם המוקד הראשי של שירות הלקוחות (*054 מהאורנג´ - ללא חיוב) ולברר פרטים על התוכניות בהן הן נמצאות ולאילו תוכניות ניתן לעבור. GYXOIO

למעלה