אושוויץ - הגרסה הסינית

a e q u i t a s

New member
איפה האירגונים היהודיים?

מעל לכל אירגוני הסיוע, זכויות האדם וסוכנויות האו"ם - איפה המוסר והלב היהודי, אשר אנו בעצמנו עברנו שואה.. זה השאלה שיותר מציקה מאשר כל דבר אחר.

ofekm1

New member
מידע על פעילות בישראל

המוסר והלב היהודי ייראו בקרוב מאוד. אתר "מעבר לאופק", העיתון "אפוק טיימס" ואחרים מפיצים את המידע בארץ ויוצרים מאגר פעילים. בשבועות הקרובים יתחילו להתקיים פעולות מחאה כולל פעולות בדרום ת"א בקרב אוכלוסיית העובדים הזרים הסינים. מומלץ להירשם לרשימת מקבלי העדכונים של "מעבר לאופק" כדי לדעת ראשונים על פעולות. בברכה, אופק

זכיתי

New member
העובדות שאתה מביא

זה הבלוג שלך ממש אמת חקוקה בסלע איך בכלל אפשר להתוכח עם עובדות כאלה

ofekm1

New member
הסקירה מכילה קישורים למקורות רבים

סקירתי מביאה קישורים לאתרי חדשות וארגוני זכויות אדם, ביניהם סקאי ניוז, מעריב, ערוץ 10, אפוק טיימס, NTDTV ועוד. המילים שמופיעות בסקירתי עם קו מתחתיהן הן קישורים. מומלץ שתקיש עליהן במטרה להגיע למקורות, עליהן ביססתי את המידע שפרסמתי. אני עומד מאחורי הנכונות של הכל, ועל כן הבאתי את כל המקורות והעדויות מבלי להסתיר דבר. אני ממליץ שתקרא הכל מההתחלה ועד הסוף, ואז אשמח לשמוע תגובות אודות מחנות ההשמדה בסין. אגב, כנראה שכבר השבוע תיערך פעולת המחאה הראשונה. עדכונים שוטפים יפורסמו ב"מעבר לאופק".

NOAMI4U

New member
הכזב "בעובדות" על השואה בסין !!!

"העובדות " שאתה מתיימר להציג כאן הם פיברוקים תוצרת כת "הפאלון גונג " העושה מאמץ אדיר להבאיש את ריחה של סין לקראת האוליפיאדה שתתקיים בבייג'ינג. הסמרטטון הקרוי "אפוק ניוז " והמתיימר להיות משהו המזכיר עיתון הוא שרץ עיתונאי שמאחוריו מסתתרים אנשי ימין -שמרני בארה"ב, יחד עם ימין שמרני בישראל הקשורים ליסודות שמרניים בטאיוואן, ולאנשי "הפאלון גונג" וממציאים " ידיעות " מהסוג הזה חדשות לבקרים, הכל ע"מ להקים אויבים על סין החדשה והמתפתחת,וכן להיבנות מחידושה של " מלחמה קרה " חדשה בין ארה"ב לסין.. בסין יש לצערינו עדיין הפרות זכויות אדם רבות. ( בישראל הרבה יותר אם לוקחים בחשבון את מישטר הכיבוש שמושת על הפלשתינים ) שקשורות בעיקר לפיתוח הכלכלי חסר התקדים שעובר על סין, במיוחד בכל מה שנוגע לזכויות עובדים ואיכרים. במושב האחרון של ההנהגה הסינית היה ברור שההנהגה הסינית עירה לקושי הזה והיא פועלת להקטנת הפערים וזכויות היתר בחברה הסינית השמורים למיליונרים החדשים שצצו בה. בין זה, לבין הנסיון העלוב שלך לייחס לסין " מורשת אושוויץ" - אין דבר וחצי דבר. היה ראוי שתגלה כאן בשמם של מי מהגורמים אותם הזכרתי לעיל, אתה מדבר !!!

נכון

גם אלה שראו בטלוויזיה שמסלקים אותם מהבתים ומחרבים להם תבית בשביל המיליונים לקראת האולימפיאדה או לא יודע מה גם שייכים לפאלון גונג נכון ? הסינים הם רובוטים מחורבנים חסרי רגשות שמתייחסים לאזרחים שלהם כאילו היו כלבים . כנראה אתה לא יודע מה הולך בכל המדינות האלה

enwhysea

New member
רובוטים מחורבנים...

האנשים שפונו משכונות החוטונגים קיבלו פיצויים של משהו כמו 50,000 שקל. נכון זה לא הרבה, אבל זה גם לא מעט בשבילהם, השכונות המדוברת הרבה פעמים במצב סניטרי ירוד, שירותים משותפים ציבוריים בשביל עשרות אנשים, בלי מחיצות ובלי ניקיון יסודי. הסין לא דמוקרטיה, וגם הם באמת לא הכי רגישים... אבל תראה איזה דמוקרטיה יש בגודל הזה... הודו... שם יותר טוב?

ofekm1

New member
כן, בהודו יותר טוב!

בהודו יש חופש ביטוי, יש תקשורת חופשית, יש חופש מחאה, יש חופש התאגדות, יש בחירות דמוקרטיות, ויש דמוקרטיה באופן כללי, הגם שהיא בוודאי לא הטובה והמבריקה ביותר בעולם. בהודו לא שורפים מתנגדי משטר במחנות השמדה, ולא עוקרים איברים ממתנגדי משטר לצורך השתלות. עם במצב סניטרי עסקינן, גם השכונות החדשות שהמפלגה הקומוניסטית בונה בביג'ינג אינן במצב סניטרי מזהיר. העיר כולה מטונפת באופן מחריד עם בנייה נוראית. כשמסתובבים בה גם באיזורים היותר תיירותיים מקבלים פשוט רושם של מחנה פליטים ענק. בייג'ינג מתחרה בכבוד גם עם הניקיון בניירובי בירת קניה, ואפילו מביסה אותה בנוק אאוט. ביקרתי בבייג'ינג פעמיים וסיירתי בה באופן מקיף. אני באמת לא מאחל לך לחיות בעיר כזאת ולשאוף את האויר שלה, שהוא עשן מזוקק שיוצר ערפיח מתמיד ולהסתכן במוות עם כל חציית כביש. מדובר בעצם באוסף מדהים של אתרי תרבות ומורשת ללא עיר. הקומוניסטים הרסו יותר מדי שכיות חמדה בביג'ינג בזמן מהפכת התרבות, וכעת העיר לא נראית כפי שנראתה היא בעיני רוחי טרם ביקורי בה בפעם הראשונה. בכל מקרה, בנושא מחנות ההשמדה עסקינן ובנושא השואה שמתרחשת בסין ממש עכשיו. במקום לתוות ספקולציות האם טוב יותר בהודו או במקום אחר, מומלץ שפשוט תקרא בכתבתי ב"מעבר לאופק" על הזוועות, תחתום על העצומה ותצטרף לפעולות המחאה שיתחילו בקרוב. אין סיבה לבכות גם ביום השואה הזה על כך שהעולם עמד מנגד. העולם עמד מנגד לנוכח השואה שלנו. אנחנו לא עומדים מנגד לנוכח השואה של הסינים הנשרפים למוות במחנות ההשמדה של המפלגה הקומוניסטית. בברכה, אופק

enwhysea

New member
שקרן.

אני הייתי בסין. והייתי בהודו. ורחובות בסין די נקיים. בייג'ינג לא מטונפת לא באזורים של התיירים ולא באזורים של המקומיים. לא קיבלתי רושם של מחנה פליטים אפילו יום אחד ב 4 חודשים שלי בסין. אז למה לשקר? כי עכשיו אני כבר בטוח לא מאמין לשטויות שלך על מחנות השמדה (שמוקדם יותר פשוט לא הייתי בטוח וחיפשתי חומר באינטרנט (שלא מצאתי) יש מצב שאתה טרול?

ofekm1

New member
לכל המידע הפניתי בסקירה

דבריך אינם נכונים. בסקירה שלי קישרתי להמון מקורות בתקשורת הישראלית והעולמית, בהם ניתן לקרוא ולצפות בדיווחים אודות מחנות ההשמדה. אפילו הקלתי עליך את העבודה, ומקום לחפש, אתה יכול פשוט להסתייע בקישורים שצירפתי. אם אני מצאתי את החומר בקלות רבה, אני משוכנע שהדבר לא קשה. לא ממש מסובך גם למצוא בחיפוש פשוט מידע על הפרת זכויות אדם בסין ועל הממשל הרודני והמדכא בה. הוא עשוי להיות קשה, במידה ואתה משתמש במחשבך בסין, ששם האינטרנט מצונזר באמצעות פיירוול תוצרת סיסקו האמריקנית. לגבי בייג'ינג, כל מהדורה של לונלי פלנט עוסקת בזוהמה בעיר וכל מרצה על סין ב"למטייל" ושאר חנויות התרמילאים עוסק בכך באופן נרחב בהרצאות על טיולים בבייג'ינג. אם אתה ממש מתעניין, אוכל לשלוח אליך לא מעט תמונות שצילמתי בעיר, ובכולן יש ערפיח נוראי. מומלץ שתקרא בטרם תקטול. הרי קישור לכתבה על המחנות.

ofekm1

New member
הבל הבלים ורעות רוח!

אפוק טיימס הוא עיתון רציני וחשוב, שאינו מזוהה פוליטית. אם אתה מתעקש, לפחות במהדורה הישראלית שלו כותבים לא מעט אנשי שמאל. עם זאת, העיתון עוסק בעיקר זכויות אדם ואיכות הסביבה, ולא בכלכלה. לפיכך שמאל וימין לא ממש רלוונטיים. בסקירתי הבאתי מקורות רבים אחרים בנוסף לאפוק טיימס, כגון סקאי ניוז, מעריב, ארגון אמנסטי ו- NTDTV. האם כולם ימניים, שמרניים ובודי בדיות? אגב, בראיון לסקאי ניוז, רופא סיני בבייג'ינג התוודה, שהאיברים להשתלות נלקחים מאסירים. קישרתי לכתבה בסקירתי. האם גם הטבח בכיכר טיאננמן, שהממשל הסיני מצנזר בסין כל מידע עליו, לא היה ולא נברא והשידורים החיים מהכיכר בסי.אן.אן היו מבויימים? האם כל עדי הראייה שהעידו על המחנות משקרים? האם עצם כך שסין אוסרת על התקהלות זה שקר? האם כיבוש טיבט והשמדת התרבות הטיבטית הם שקר? האם התקפותיהם הפיזיות של סוכני המשטרה הסינית על עיתונאי האפוק טיימס הן שקר? האם העיתונאים פוצעים את עצמם? אולי גם לא! אלה הם אינם שקרים! הכל אמיתי וקיים בדיוק כמו מחנות ההשמדה בסין. מה רע בפאלון גונג? בסה"כ מדובר באנשים שמתרגלים סוג של מדיטציה. לצורך העניין, זה כמו שיהודים הולכים לבית הכנסת. לא אמורים להשמיד בגלל זה. אתה מוזמן לקרוא על פאלון גונג, או פאלון דאפא, אם אתה מתעניין, באתר שלהם. תתפלא לשמוע, אבל יש מתרגלי פאלון גונג גם בישראל, וזה טרם הפריע לאיש. טענותיך לגבי פעולות הממשלה הסינית לצמצום פערים בין הכפר לעיר מגוחכות ושקריות. ביקרתי בסין לא מזמן ואני נמצא בקשר רציף עם סינים. הפערים הבין-מעמדיים בסין עצומים והממשלה לא עושה דבר בנדון, פרט לשטיפת מוח בתעמולה. ניתן לקבל חדשות רק מכלי התקשורת של הממשלה. אין עיתונים מערביים, יש צנזורה נוקשה על האינטרנט ושוטרי ה- PSB (המשרד לבטחון הציבור) נמצאים בכל מקום. אצטט מדבריך: "בין זה, לבין הנסיון העלוב שלך לייחס לסין " מורשת אושוויץ" - אין דבר וחצי דבר. היה ראוי שתגלה כאן בשמם של מי מהגורמים אותם הזכרתי לעיל, אתה מדבר !!!" אם כן, אני מדבר בשם עצמי. אני סטודנט למשפטים וממשל במרכז הבינתחומי ופעיל בנושאי איכות הסביבה, זכויות אדם וזכויות בעלי-חיים אחרים. אני אוהב את סין ואת התרבות הסינית. טיילתי במדינה, ואני נמצא בקשר שוטף עם חבריי משם. אני גם נכד לניצולי שואה. אינני מקבל כסף מאיש, ולכן אינני חייב כלום לאיש, הגם שרמזת ל"קשרים אפלים" שיש לי כביכול. אינני בטוח, שגם אתה אינך חייב כלום לאיש. ממשלת סין מפעילה ברחבי העולם סוכני ביון ושוכרת משרדי יחסי ציבור לשיפור תדמיתה. האם אתה קשור אליהם? למען האמת, גם התועמלנים הנאצים הכחישו את קיומם של מחנות ברייך השלישי, וגם תועמלני בית המועצות הכחישו את הידיעות על השמדות של אוכלוסיות שם (משפחתי מכירה את זה מקרוב, לצערי). אתה עושה את אותו הדבר בדיוק. קיימים גם לא מעט אנשים, המכחישים את שואת העם שלנו, כדוגמת דייויד אירווינג, שהורשע לאחרונה באוסטריה. גם הם מעדיפים להתעלם מהעובדות הפשוטות, כמו אלו שהצגתי בסקירתי. הבאתי מספיק ביסוסים לדבריי ממספיק מקורות שונים, בעוד אתה לא ביססת את דבריך על שום מקור. כך עושים גם מכחישי השואה. לא מכבודי לכתוב מעבר לכך. את כל המידע הבאתי בסקירתי. אם תוכל לסתור את דבריי בצורה פחות מתלהמת ותוך שימוש במקורות סותרים, ולא בסיסמאות, אשמח לנהל דיון תרבותי.

אני בוש ונכִלם

מחנות ההשמדה בסין פועִלין משנת 2001, ואני חושב שעִליך הסינים הצִליחו לעבוד במסגרת הכחשת השואה שִלהם... שום דבר לא ימנע את האירוע בשנת 2008 (כמו שנעשה בִברִלין בשנות ה40), גם העובדה שסין לא מוכנה להודות בשואה שעשו לטיבטים בשנות הארבעים!

ofekm1

New member
לא מדוייק

לא ידוע בדיוק ממתי פועלים מחנות ההשמדה בסין. בכל מקרה, רדיפת הפאלון גונג ע"י ז'יאנג זמין התחילה בין 1999 ל- 2001. עכשיו הגיעו אל המערב לראשונה עדויות מוצקות על קיומו של מחנה הריכוז סוג'יאטון, שבעקבותיהן העידו עכוד ועוד סינים עם קיומם של המחנות. כל הדברים, אגב, מתועדים באותו עיתון האפוק טיימס, אליו הפנית בחתימתך. הוא היה הראשון לפרסם את המידע. אם כן, עליי איש לא עבד מכיוון שאני מעודכן וקורא באדיקות ידיעות על הנושא. הרעיון במחאה עממית הוא ליצור תהודה תקשורתית ולהפעיל לחץ על מנהיגי העולם לפעול. גם אם אין ודאות שזה ימנע את הטבח ואת קיום המשחקים האולימפיים בבייג'ינג, חובה לעשות כל שביכולתנו, ולא לבכות על כך שהעולם עמד מנגד. אני מזמין אותך להצטרף גם לרשימת הפעילים ההולכת וגדלה. בנוסף לחתימתך המבורכת על עצומת האפוק טיימס, שהוא חוד החנית במאבק למען זכויות אדם בסין, אשמח אם תצרף את כתובת הדואל שלך לרשימת מקבלי העדכונים של מעבר לאופק, שבקרוב יתחיל לפרסם עדכונים על פעולות מחאה בארץ. בברכה, אופק

NOAMI4U

New member
אתה כזבן סידרתי !!!!

"האפוק טיימס " איננו עיתון. כל מה שכתוב בסמרטוטון הזה המתיימר להיות עיתון, מעבר לעיסוק האובססיבי במק"ס ( המפלגה הקומוניסטית הסינית ) איננו אלא שוליי הדברים שבשולי הדברים ונועדו להקנות ל"אפוק טיימס " יומרה של "עיתון " !!! מאחורי "אפוק טיימס " עומדת כת הפאלון גונג. ואכן "המידע הפתאומי " ששפעת פתאום על הכת הזאת בתגובה לדברי רק מוכיח שגם אתה חלק מהכת הזאת. הפאלון גונג מקושרת ליסודות ריפובליקאנים - שמרניים בארה"ב, כמו גם ליסודות של הימין השמרני בישראל מבית מדרשו האידאולוגי של נתניהו ולאודר בישראל. יסודות אלו חרחרו את הכזב של "הנשק להשמדה המונית בעיראק " וגרמו למחלמה מדדמת , ארורה וחסרת טעם בעיראק. הימין השמרני הזה, שקשור גם למפלגות אופוזיציה ימניות בטאיוואן, החותרות נגד כל צורה ואפשרות לאיחוד בין טאייואן ליבשת האם הסינית - הם הם העומדים מאחורי מסע השיסוי הסדרתי שמנהל מה שמתכנה להיות "עיתון" , האפוק טיימס " !!! כל זאת מתוך כוונה לחרחר מתיחות חדשה באסיה שתשמש זרז וקטליזטור למסע התחמשות חדש של הצבא האמריקאי נגד סין וחידוש המלחמה הקרה בין ארה"ב לסין. אין חולק סין איננה דימוקרטיה. אבל היא רחוקה מאוד מלהיות "משטר איימים " אותו מתארים הכזבנים של " אפוק טיימס " . הנכון ביותר לכנות את סין כיום היא משטר אוטוקראטי שבו המפלגה הקומוניסטית שומרת בקנאות על בלעדיות ההגמוניה הפוליטית תוך ויתור טוטאלי על שיטת הכלכלה הקומוניסטית. בדגם המשטר הזה מנסה סין לחקות יותר מכל את סינגפור !!! שקידמה כלכלית ועליית התוצר הגולמי לנפש בכלכלה באים יחד עם משטר סמכותני דרקוני, אבל גם היא איננה מיישמת " מציאות של אושוויץ " שיעורי צמיחת הכלכלה הסינית והתוצר שלה, מבטיחים בעתיד הנראה כבר לכל, כי היא עומדת להפוך למעצמת העל בעולם , וזהו כנראה מקור ההיסטריה שלך ושל חבריך. אבל ההתקדמות הסינית הזאת, לא נעשית ע"י איפריאליזם ושימוש צבאי נגד מדינות אחרות, ואתה וחבריך לא יודעים להתמודד עם התופעה הזאת, זולת אם " תצליחו " להחזיר את הדיון למקון הידוע והמוכר לכם, אליו אתם חותרים בשיטתיות , - עימות צבאי גלובלי, או לפחות חידוש המלחמה הקרה !!! הכזב שלך, והעמדת הפנים שלך, מתבררים בקלות בשעה שאין לך מילה אחת "רעה" לומר על סינגפור, שהיא כאמור דגם החיקוי לסין. והסיבה היחידה לאיפא והאיפה, שאתה נוקט, היא ברורה מכל. - סינגפור היא יצור המחמד של החוגים השמרניים במערב, בארה"ב ובישראל - ואין לה סיפור עם "הפאלון גונג " !! אתה יכול להמשיך ולספר כאן בדותות על " האפוק טיימס " - כל מי שנגע בזיבלון הזה יודע בדיוק במה הוא מתרכז, במה הוא מתעסק מידי כל גליון וגליון שלו באובסיסיביות. הטענה שלך שאני מופעל ע"י גורמים סיניים היא נסיון עלוב לטשטש את האש הכבדה העולה מהכובע הבוער על הראש לך. והנסיון המכוער שלך לקשור את עמדותי להכחשת השמדת העם היהודי ע"י הנאצים או פשעיו של סטאלין - הם גסות רוח שלא ראוי להגיב עליה. ודרך אגב, גם המכללה הבין תחומית בהרצליה היא מוסד "אקדמי" ( כאילו ) שקשור ליסודות ימניים-שמרניים , ניאו-קונסרבטיביים בארה"ב מבית מדרשם של מרחרי המלחמה בעיראק כמו גם לכנופית לאודר-נתניהו !!! ( לאודר הוא המקים של המרכז הזה !!) היסודות הימניים הללו בישראל שאתה נמנה כנראה עליהם, סבורים כי חידושה של המלחמה הקרה בצורה כלשהי, תהפוך מחדש את ישראל , לשחקן ראוי בזירה הבינלאומית באופן שיסיט את תשומת לב העולם מהדחיפות בסיום הכיבוש הישראלי בפלשתין. !! זה לא יועיל לך, או לדומים לך, אלו לאלו העומדים מאחוריך !! בשום מראה מקום היסטורי מדעי רציני - אין שום התייחסות להאשמות של קריעת אברים מגופם של אסירים ש"האפוק טיימס " מעביר לנו מידי גליון בפירוט פורנוגרפי מדויק. ואין שום מקור היסטורי רציני ומדעי המציג הרג שיטתי בסין. להיפך, נכונותם של איכרים סיניים , כמו גם שכבות רבות שלא זכו להינות מהדיוידנדים של הגלובליזציה, להתעמת עם השלטונות הסיניים, בהפגנות , שמסוקרות היטב (!!!) ע"י עיתונות החוץ - מראה כי אימת המשטר איננה גדולה על ציבורים אלו כפי שאתה מנסה לצייר כאן לטובת שולחיך !!! ארגון אמנסטי שהוא מקור רציני מעולם לא דיבר על " מציאות של אושוויץ " בסין - אתה שקרן וכזבן. העיתון מדווח על הפרת זכויות אדם בסין, ואכן כך הם פני הדברים. ועל כך אין חולק !! אבל סין איננה מקיימת גולאגים של אסירים. ( מספר האסירים הכלואים בארה"ב ) הוא פי 4(!!) מאשר בכל סין , אף שאוכלוסית סין מונה פי 5 בקירוב מעל אוכלוסית ארה"ב !! ישראל , שיסודות מיליטאריסטיים בה , עומדים גם הם מאחורי " אפוק טיימס " מקיימת משטר כיבוש מלווה בפשעי מלחמה מהנוראיים ביותר בעת הזאת ( ראה החלטות האו"ם ) בענין הזה ועל כך לא מצאת לנכון להכביר מילה. גם אני דור שני לניצולי שואה ואם יש משהו שמרתיח אותי זה הזילות שאתה עושה כאן ביחוס " מציאות של אושוויץ " למה שקורה בסין !!! בוש והכלם לך !!!

למעלה