אושוויץ - הגרסה הסינית

MickName

New member
בסין יש הרבה הפרות של זכויות אדם

והמון עוול(גם שמכניסים לחישוב הכללי את המאות מליוני סינים שיש בסין) אבל אין שם שואה ממשית שבא אנשים נרצחים באופן שיטתי מה שנכון זה שבצפון קוריאה(וראוונדה) יש שואה ממשית שבה אנשים נשלחים למחנות ריכוז(לפי מה שהבנתי מתו בשתי המדינות כבר כמה מיליונים) בזמן שהעולם המערבי שותק ומתעסק בעיקר בחדשות שמגיעות מעירק...

ofekm1

New member
יש טבח, יש מחנות ריכוז ויש משרפות

מוטב שתקרא בטרם תפריך את קיומם של מחנות הריכוז בסין. אחרי שתקרא. אתה מוזמן להגיב וגם להצטרף לפעילות המחאה באמצעות צירוף שמך לרשימת מקבלי העדכונים של "מעבר לאופק".

MickName

New member
בצפון קוריאה זה בהיקפים יותר גדולים

אפילו שבסין יש הרבה יותר אנשים

ofekm1

New member
זה לא מכשיר את מחנות הריכוז הסיניים

מעניין אותי מאוד מהיכן הנתונים שבידיך. לא סין ולא צפון קוריאה מפרסמות נתונים לגבי מחנות ההשמדה שלהן. אפילו אם היו מפרסמות, היה קשה מאוד להסתמך עליהן, אודות ומדובר בשתי מדינות טוטליטריות, שחופש המידע והביטוי הוא מהן והלאה. התייחסתי לעניין צפון קוריאה בהודעות קודמות. במקרה מי שריכזה את ועד הפעולה הישראלי נגד צפון קוריאה היא ידידה שלי הלומדת איתי, כך שהנושא לא זר לי. לנוחיותך, אני מצרף קישור לאתר ועד הפעולה הישראלי. על כל פנים, גם בהנחה שדבריך נכונים, זה לא מפחית מהזוועות במחנות הריכוז הסיניים ולא מהצורך להקים תנועת מחאה עולמית נגדם. אין סתירה בין הדברים. כנראה שכבר השבוע תיערך פעולה ראשונה. כולם מוזמנים לחתום על העצומה נגד מחנות ההשמדה הסיניים ולהתעדכן ב"מעבר לאופק" על הפעולות המתוכננות. בברכה, אופק

MickName

New member
ברור שאני לא מכשיר את הטבח

ובקשר לאומדנים...אני לא יודע מספרים כי ג'נוסייד ברך כלל אי אפשר לאמוד במספרים ואפשר לעשות רק הערכות אבל אני מעריך שבצפון קוריאה נהרגים יותר אנשים מכיוון שזאת מדינה כמעט בלי קשרים חיצוניים לעומת סין שהיא מדינה קצת פתוחה יותר אבל עדיין טוטאליטארית בכל מקרה אני יכול לשאול מישהו סיני ולקבל מידע יותר מדוייק אפילו שלא נראה לי שהדבר הזה יזיז משהו...בקפיטליזם הכסף הוא ערך עליון סין היא מעצמה בהתהוות ואף מדינה לא תעשה בנידון שום דבר. בקשר לצפון קוריאה...לזה יש עוד סיכוי כי זאת מדינה ענייה.

ofekm1

New member
דווקא יש יותר סיכוי עם סין

קשה מאוד לקבל אומדנים מסינים, היות והם עוברים שטיפות מוח, ולכן ברובם הגדול הם מראש לא מאמינים שיש איזשהו פגם בממשלה המושלמת שלהם. יש שם צנזורה דורסנית ומשטרה עצומה בגודלה. קל יותר לפעול מישראל נגד סין, מכיוון שישראל מקיימת קשרים דיפלומטיים עם סין, יש לסין שגרירות כאן, חברות ישראליות רבות מקיימות קשרים כלכליים עם סין ואף מייצרות שם, חיים בישראל המון עובדים מסין ויש אפשרות ליצור קשר עם סינים אפילו באינטרנט. בהתחשב בכך, שחברות ישראליות תופסות נתח בכלכלה הסינית, יש לישראל השפעה מסויימת שם. כמו כן, כבר קיימת תנועת מחאה עולמית גדלה והולכת נגד מחנות ההשמדה בסין. קוריאה היא מדינה מנותקת מהעולם, שלישראל אין שום קשר איתם. לישראל אין שום אפשרות לפעול נגד קוריאה, פשוט מכיוון שבכל מקרה אין לה שום קשר איתה. אין לקוריאה הצפונית כמעט שום קשרים דיפלומטיים ונציגויות. היא בקושי מקיימת קשרים כלכליים, מכיוון שהמשק שלה הוא אוטונומי ברובו (היא מייצרת את מה שהיא צורכת תוך יבוא מינימלי). בהחלט חשוב להפגין נגד מחנות ההשמדה בצפון קוריאה, אולם מכיוון שסיכויי ההצלחה בעניין מחנות ההשמדה בסין גדולים יותר, אני מעדיף להתמקד בהם ודרך זה להביא את עניין צפון קוריאה. בכל מקרה, פעולות יתחילו להתקיים כנראה כבר השבוע. אשמח לראותך שם. עדכונים יתפרסמו ב"מעבר לאופק". בברכה, אופק

MickName

New member
בצפון קוריאה עוברים שטיפות מוח הרבה

הרבה יותר אינטנסיביות מסין הם מאמינים שקים ג'ונג איל הוא אלוהים... אפילו יש לו ספר סטייל התנ"ך שחייב להיות בכל בית כל האנשים חייבים לשאת על חולצתם כפתור ובו התמונה שלו(אחרת הם נדונים למוות) ובנו לו מקדשי ענק וארמונות... ההבדלים בין הרמות שטיפת מוח בצפון קוריאה לסין הם גדולים אפילו שזה קיים גם בסין...בצפון קוריאה השטיפת מוח פשוט בלתי נתפסת! דבר שני...דווקא בגלל שישראל מקיימת יחסים דיפלומאטים עם סין זה יהיה יותר קשה מכיוון שאף אחד לא ירצה לפגוע ביחסים עם סין(אני צריך להזכיר את עסקאות הנשק?) ואם אתה חושב שאנשים יהרסו עסקאות של מאות מיליוני דולארים רק בגלל משהו קטן שנקרא מצפון אתה טועה סין אומנם נחשבת קומוניסטית אבל הם פועלים לפי נהלים קפיטליסטיים לכל דבר(רמיסת האזרח הקטן כדי להניע את הכלכלה) ההשפעה של ישראל עליהם קטנה...אפילו ארה"ב לא תעיז לעשות סאנקציות על סין! לעומת זאת צפון קוריאה אפילו שיש לה צבא בממימדים עצומים שמוכן למתקפה 24 שעות ביממה(אומנם נחות טכנולוגית אבל עדיין במימדים עצומים ובכוננות שיא) לא יכולה להזיק הרבה לכלכלה העולמית והיא מדינה ענייה מאוד

ofekm1

New member
תשובה

עדיין, עקב כך שצפון קוריאה מנותקת מהעולם, קשה יותר לפעול נגדה מישראל. אם ברצונך לארגן פעילות מחאה בנושא צפון קוריאה, אתה מוזמן להרים את הכפפה, והדבר חיובי וטוב. הייתה קיימת תנועת מחאה נגד צפון קוריאה בישראל, והפניתי אותך לאתר שלה בהודעה קודמת. אם רצונך להקדיש מזמנך לקמפיין למען צפון קוריאה, תבורך ואשמח להצטרף לפעולות שתארגן. עם זאת, אין זה סותר את המחוייבות לפעול נגד מחנות הריכוז בסין. מכיוון שאני פועל בהתנדבות ויש לי עוד עיסוקים רבים, עליי להתמקד בקמפיינים מסויימים. כעת סין הוא הנושא שמצאתי לנכון להתמקד בו, עקב הזוועות והשחיטה ועקב כל הסיבות שכבר ציינתי. אני מקווה לראותך במשמרות המחאה הקרובות, שהפרטים עליהן מופיעים באתר: www.laofek.cjb.net

זכיתי

New member
הם גם שוחטים ילדים ועושים מצות מהדם

אופס התבלבלתי בעם טוב כל כך קל היום להשמיץ שמתבלבלים

ofekm1

New member
מתחיל מסע פעולות מחאה ארצי

החל מיום שישי הזה יתחיל מסע מחאה ארצי נגד מחנות ההשמדה בסין. כל הפרטים במעבר לאופק.

למעלה