או יופי! פורום מטאליקה!

גרישה 182

New member
או יופי! פורום מטאליקה!

אני רוצה לברך את מנהלי הפורום בשם PFOI, שזה PROUD FRIX OF ISRAEL. אני אחד מהמקימים של הארגון הזה ואתם יכולים לסמוך עלינו בקבלת תמיכה מלאה של הארגון בפורום הזה. הכנתי אפילו נאום קטן לכבוד פתיחת הפורום: ---------------------------------------- "בשנים האחרונות (15 השנים האחרונות בערך) גדלה תופעת הפריקים בישראל. גם אני החלטתי להצטרף ולהיות אחד מרבים. את ה FUCK YOU הראשון אמרתי למורה לטבע עוד ב-1993. מאז חיי השתנו לגמרי. היום, כשאני הולך ברחוב, לבי מתמלא שמחה וגאווה כשאני רואה את הדור החדש של הפריקים, עם חולצות של מטאליקה, בגדים שחורים, והרבה מאוד שמות של להקות רוק כתובות על התיק עם טיפקס. אנחנו, הפריקים, ידענו תמיד שצריך לשמוע את המוזיקה הטובה. מרילין מנסון, מטאליקה ולימפ ביזקיט נמצאים אצלי בראש סדר העדיפויות שלי. בשביל האנשים האלה אני מוכן למות. ערסים, מצדם, תמיד נהנו לשמוע צפצופים במועדונים ופופ (MTV = חרא). הערסים הם תופעה מיותרת לגמרי בחברה ואנחנו חייבם להשמיד אותה או לפחות לעצור את התפתחותה! כיוון המחשבה הזה, היה משותף לכמה אנשים, ביניהם אני, והם הקימו את הPFOI בשנת 1996. בהתחלה התנועה הייתה קטנה והורכבה רק מכ-20 פריקים, הנחושים בדעתם להפיץ את תורתם. אך כבר אז קבענו את המטרות שלנו - להלחם בערסים, בכל מקום שנוכל ולמנוע מהם להציק לפריקים. את התלונה הראשונה שלי קיבלתי כעבור חודש. התלונה הגיעה מהפריקים של רמת-יהושע. הגענו לשם, כל 20 החברים בתנועה, כל אחד עם סקייטבורד ביד, כובע הפוך ונעלי VANS עם ניטים. בדיוק כשהגענו, כל 56 הערסים שהיו שם נעמדו דום. הייתי יכול לראות את הפחד בעייניים שלהם. החלטתי לנצל את המצב ודפקתי ל-8 ערסי את הסקייטבורד שלי בראש. אחרך כך זה התפתח לקרב רציני. הערסים הוציאו סכינים, ואנחנו את הסיגריות והניטים. לא עבר יותר מכרבע שעה, וכל הערסים היו על הרצפה. היו צריכים לשלוח 9 אמבולנסים כדי לאסוף אותם לבית חולים. 5 ערסים אפילו נשארו צמחים בעקבות התקרית. באותו היום, גם הקמנו את הסניף PFOI של גבעת אולגה, והנפנו חולצה של סליפנוט ליד הדגל ישראל בכניסה לעיר. הפריקים ברחבי הארץ ששמעו על הנצחון שלנו, החלו לשלוח לנו בקשות להצטרף לתנועה כי הם ידעו שכבר אין להם מה לפחד מכמה גורילות ששומעות צפצופחם במועדונים, וכרגע יש לנו כ-17,000 חברים בתנועה. מאותו יום, הערסים יודעים שאם הם רואים VAN של PFOI מרחוק, או שומעים סקייטבורד מתקרב או שהם רואים כובע אדום הפוך מרחוק, שיש רק דרך אחת לצאת משם - בארון מתים. אני גאה מאוד במה שאני עושה ואני מוכן למות למען המטרה הזאת. אני מקווה שנמצא תומכים בפורום החדש הזה. בהצלחה" גרישה, יו"ר PFOI. xPFOIx - Stay True, Stay Proud. Stay Frik Forever! P.S. - אם יש כאן מישהו שרוצה להצטרף לתנועה שישלח לי מסר. ביי

הממ... please pick me!!!...

חחחחחחחחחחחחחחח עלק!!!!!!! נראה לי נשארתם עשרים אנשים בתנועה??? או שזה סתם משהו שחלמת בלילה??

גרישה 182

New member
טיפש!!!

אני במקומך לא הייתי מזלזל ככה בתנועה שלנו. קדם כל, אנחנו הרבה יותר מ-20 אנשים (תחשוב יותר מ-15 אלף, טוב?), ואנחנו גם נלחמים בFALSE FRIX, שאלה פריקים שמזלזלים בתנועה שלנו כי הם חושבים שאנחנו לא מבינים כלום מהחיים שלנו. לפני כחודש למשל, הה מקרה בגבעת-תירצה, שחבורת פריקים עם תספורות סטייל מברשת, חולצות של "I WANNA RIOT" (או משהו כזה)ו-"BEAT THE BASTARDS" בלי שרוולים ונעליים מוזרות, הרביצו לכמה פריקים שסתם ישבו בגן וריססו "NIRVANA" ו"GOD IS GAY" על הספסלים. הכלבים לא הסתפקו בגרימת נזק גופני - הם גם גנבו לפריקים את הספריי. כעבר יומיים, הפריקים התלוננו בסניף של PFOI הקרוב לביתם, ובאנו וסידרנו את העניינים. הראנו למכוערים האלה מה זה RIOT ומה זה BEAT THE BASTARDS. לא נראה לי שהמניאקים האלה יעמידו את ה"מברשת" שלהם על הראש בקרוב עם הכוויות שיש להם עכשיו... תחשוב על זה כהזהרה...

אם כבר... אזהרה....

ו... אני לא מבין למה להשחיט רכוש? תן לאנשים לחיות ת´חיים שלהם מבלי שתתערב בהם טוב?

OPERATi0N_iVY

New member
מממ... הגזמת אחי...

באמת לא כדאי לזלזל בפי.אף.או.איי האלה. ראיתי אותם פעם בעיר שלי רודפים אחרי איזה כמה ערסים... זה היה די מצחיק אפילו... אני מתפלא איך לא שמעת עליהם עדיין. אני אישית כל יום בדרך לבית ספר רואה הרבה כאלה עם חולצאת שכתוב עליהן xPFOIx ועם סקייטבורד... אני אפילו מכיר כמה מהם...

אז תצטרף :)...

אם אתם מוכנים לבוא לחדרה... יש פה המווווון ערסים לתת להם מכות... שיהיה בהצלחה בכל מעשה ידיכם...

אבל תיזהרו....

לא נראה לי שאתם יכולים להתמודד עם הפיגועים שיש פה והטירוריסטים... Meimis :)

T-C-L

New member
כן, בחדרה יש מלא

נראה שחדרה זאת העיר שמייצרים בה את הזן הידוע כ"הערס הדפוק שקורא לכל בנאדם שלישי פריק" מת לעבור מכאן

מה??

ערסים?? איפה?? תשאירו פה כתובת וטלפון אחים שלי! תספרו לי עוד הם מציקים לחם ?? דרח הגב שחחתי להציג את עצמי אני אנטוליו, אחד המייסדים של xPFOIx והסולן של ANATOLIO 666 AND THE SUBWAY BASTARDS כבר הסבירו לכם מה מתרת הקמת התנועה שלנו

Napoliya

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק... אולי תבואו לגולן, יש פה המון ערסים מיותרים... אתם עושים משלוחים? טוב בכל זאת... בהצלחה לכם

לא מבינה, איך עוד לא קטלתם אותו ?

גרישה מיי דיר.. תתעורר. אני לא יודעת מה לקחת אבל זה משפיע עלייך חזק.. מה השטויות האלו ? פריקים נגד ערסים ? אגודה לקטילת ערסים?... בא לי לבכות... טיפש. רק בגלל אנשים כמוך, נוצרו בכלל המעמדות האלו. באתם עם סקייטס ונעליים צבעוניות לכסאח ערסים?.. כי מה ? כי הם שומעים מוזיקה שלא נראית לכם ? זאת בדיוק הסיבה שאנשים תופסים מכם ´פריקים´. כי אתם מגדירים את עצמכם ככה. מגדירים את עצמכם ע"פ מוזיקה.. אתה נהנה לעבור ברחוב ואנשים שאתה לא מכיר ולבושים זרוק מהנהנים לך.. כאילו חבר ילדות שלהם. ולמה ? כי אתה שומע אותה המוזיקה ? פיגור טהור. וכשאחרים מסננים לעברך קללות עסיסיות על המראה שלך ? לגמור עליהם ? וול, נחש מה... אני גרה בעיר ליצור ערסים למינהם. וכבר שנה וחצי שאף אחד לא מעיז לומר לי מילה על המראה שלי. גם אנשים שאני לא מכירה. למה ? כי אני לא מגדירה את עצמי. כי אני לא מקטלגת... אתה נותן לעצמך כותרת... זה הרבה יותר עצוב מאשר שאחרים נותנים. מתלהב. ´אווווו אני חזק!! אני פריק גאה ואני הורג מכות אנשים בשביל הכיף!!! והכנסתי את כולם לבית חולים! איזה גבר אני!! יאללה תצטרפו לאגודה שאני היושב ראש שלה!! 17,000 פריקים שהולכים מכות עם אנשים כי הם מקטלגים אותםםםם!!! יוהוווווו` שאני בכלל אומר את זה ? :/ אתה נשמע מתלהב, טיפש, אינפנטיל, ומשועמם לא פחות מכל ערס ממוצע. עצוב לחשוב שאתה מנהיג אנשים לעשות כמוך. ועוד יותר עצוב לחשוב שהם מסכימים לזה. ואיך לעזאזל אתה מעז לערבב בין לימפ ביזקיט למטאליקה ??.. אני אומרת לסקול אותו. אידיוט. לך תשמע כריסטינה. לימפ ובלינק.... תן לי רגע למצוא קיר לדפוק בו ת´ראש. מקווה שזה לא אופי הפורום... חבל. -יעלי-

Nomaed Dominus

New member
מה זה, מה זה?!

הם מקטלגים את עצמם? את רוצה להגיד שגם היהודים לפני 60 שנה קיטלגו את עצמם? לא! הערסים מקטלגים אותנו, הפריקים הגאים! xPFOIx 4ever!!! אם לפני 60 שנה הינו מחזירים לגרמנים הנאצים האלו, להקות כמו Ramsteyn לא היו קמות היום ולא היו רוצות להשמיד את היהודים! אותו דבר צריך לעשות לערסים!!! לזרוק אותם לתאי הגאזים ולמשרפות! אני שמעתי ש-פי.אף.או.איי. כבר בנו 2 משרפות בארץ! זה הצעד הראשון להשמדה של השרצים האלו - הערסים!!! יחי פריקים!

HelloweeN

New member
אחיייייי, אתה לא מעודכן בגרוש !!

בבת ים ובקריות יש כבר 4 בורות ירי פעילים למדי! אלפי ערסים עלובים כבר הספיקו להרגיש את נחת זרועה של הגסטפריקפוליס, בראשותו של פריקמן! לא עוד תקופה שבה הפריקים נאלצו לחיות במחתרת, לשמוע את מוזיקת הרוק בחשאיות, וזאת כתוצאה מהמורא שהערסים הטילו עליהם. הניו-ארה הגיעה, ואלפי פריקים גאים יצאו מן המחתרת, בעזרתו הנדיבה של אירגון ה- P.F.O.I. Raise the flag of the P.F.O.I. !!!!!!!!!!

Nomaed Dominus

New member
באמת?! מגניב,לא ידעתי...

אגב, אתה חבר ב-xPFOIx? אני שלחתי טופס בקשה להצטרפות, והם שלחו לי בתשובה שהם יבדקו את הבקשה, אבל הם כנראה שלא יקחו אותי, כי אני שומע מוזיקת הומואים ומתלהבים (blek metal, des metal), וגם בגלל שאף פעם לא הייתי בתכס של כת-השטן
נחכה ונקווה לטוב...

HelloweeN

New member
לצערי אני נמצא ברשימת ההמתנה...

כמובן ששלחתי בקשה ל- xPFOIx.. אך עדיון אני מחכה למענה מהם.. ךמרות שאני עדין לא חבר רשמי, אני מחבב את האירגון. כי אתה יודע איך.. אם אתה לא איתם - אתה אויב שלהם. וואלה גם אני לא הייתי בתכס של כת הסתן... :( אבל אני מקווה שזה לא ישפיע על השיקולים שלהם כ"כ... שמעתי שמועות שקמו מס´ מחנות ריכוז לערסים ברחבי הארץ.... אני חושב שה-Final Solution בדרך...... הללויה!

חחחחחחחחח..............

כן....... אתם מצפים ש 17,000 אנשים....(יהודים, אתאיסטים "שטניסטים") 17,000 אנשים השתתפו בטכס של כת השטן... ש..... בכלל אין דבר כזה..!? חחחחחחח

למעלה