או יופי! פורום מטאליקה!

איך מצטרפים לארגון שלכם?

זה נשמע לי מאגניב כזה! יש לי כבר נעלי ניטים מאלומיניום חדשות לגמרי של VENS (מספיק דומה, מה אתה רוצה מנעליים בשוק הכרמל?) אז אתם תקבלו אותי? אני כבר מת להרביץ לערסים מניאקים וללמד אותם את המוזיקה האמיתית, אביב 666 גפן לנצח! יש לי מוניטין בתור ילד אור ירח בדיכאון אמיתי שנובע מהעובדה שלכלב שלי יש רק ביצה אחת וזה השפיע עלי מאוד! התקופה הזאת פשוט עיצבה את חיי ולדעתי כעת אני מוכן להיות פריק מאגניב שמרביץ לערסים עם אלת בייסבול אימתנית! בבקשה תקבלו אותי! יש מבחני כניסה או משהו? תודה פריקים מאגניבים שלי!

a_duck

New member
ההודעה שלא לא הייתה רצינית

אתה לא חייב לבוא לכאן ולספר על הבעיות שלך... ועכשיו בטח תגיד שגם אתה היית ציני ואתה לא באמת ילד אור ירח...תירוצים...

מה? אתה רוצה להגיד לי...

שאין באמת ארגון כזה? שלא כל הפריקים המאגניבים כמוני התאחדו כדי לתקוף את הערסים המניאקים? שברת את ליבי!

Gevakumon

New member
סעמק ואני כבר כתבתי מכתב בקשה

אז אין באמת ארגון?! אין 17,000 פריקים אימתניים מאוחדים עם משרפות ובורות הריגה ששומעים מרלין מנסון ולימפ ביזקיט כל היום?!? שיט!%@!$ כבר רציתי להצטרף, לימפ ביזקיט לנצח!!!!! (פחח, בטח, חחח)

FriK From Hell

New member
POFI קיבלתי בקשה מהארגון

וואלה שמעו קיצר ישבנו בחולון בפרק אחד אם כל החברה עם גיתרות ואז הזונות האלו קפצו מסביב היו שם באארך 30 ארסים הם שברו לי ת´גיתרה ו אז חבר שלי שבר לאחד בקבוק אל הראש הבן זונה נפל מת קיזר שמאאתי שאחד מהחחברה שלי שלא הקרתי היה מהארגון הוא הציא לי הצאא על אומץ ליבי הקר קיצר זיינו את קולם שם זה היה ניצחון של דם היום אני רק מחקה שמנייק שחור יגיד לי משו בן זונה ארס,

אני רוצה להיצתרפ!...

yo yo yo whozzzap!? אוקיצר אני קראתתי את הכל וכל הקבוד רק שאני לא ממש מעמינה להכל!.. אבל בכל זאת אני רוצה להיצתרפ...

noki16

New member
בתור סקייטרת פריקית גאה....

הרגה אותי ההודעה שלך!!!!הצחיקה אותי בטירוף....אבל כדי לא לזלזל במעמד הרגע,אני מצדיעה לך הצדעה סקייטרית,חמושה בסקייטס שלי(אני בליידרית),בכובע וורוד (אלמנט פור לייף!)הפוך,חולצת דרים ט´יאטר,ובבאגיס מתרחבות בטירוף....תנועה פיצוץ!!!!
חבל שלא ידעתי עליכם לפני שנה שנתיים,ואפילו שלוש ומשהו(התיחלו להציק לי על זה שאני פריקית מהיום שבו התחלתי לשמוע מטאליקה,שזה בתחילת ו´ בערך) תמיד הייתי צריכה קצת "גב"מול הערסים החביבים,שלא ירדו לי מהגב עד היום.. אני מוכנה להקריב את עצמי על מזבח הטראנסים,למען pfoiולמענך-גרישה182-מקים הארגון...
נוקי... skkkkkkate! BLaDe YoUr SouL!!! Skaters RoCKes!!!!!

יש לי שאלה חשובה מאוד מאוד מאוד...

מזה בליידרית אצלכ? זה ילדות שכל היומ אל הרולר בליידס? כי אמ כאנ אז גיליתי מה אני... אני מאוד חייבת את התשובה הזאת רוני הסטלנית (הבליידרית?!) לוינ

xMikEx

New member
COOL!

nice work! i like the idea! keep going! "BROTHERS OF METAL WILL ALWAYS BE THERE STANDING TOGETHER WITH HANDS IN THE AIR!" -ManOwaR MikE

למעלה