או יופי! פורום מטאליקה!

HelloweeN

New member
תתפלאי ילדה....

הרבה דברים ופעולות מחתרתיות מתבצעות מתחת לחוטמך.... אט אט הגסטפריקפוליס מאתרים ומענישים הרבה מאוד ערסים שנטפלים לפריקים. תשאלי את יריב בן ה-11, מקיבוץ גת.... גם הוא נפל קורבן להתעללות ערסית מבעיתה... אך עד מהרה ספגו ערסים אלו את נחת זרועו של אירגון ה- xP.F.O.I.x....

a_duck

New member
נכון, הם כבר מתכננים את ה...

FINAL SOLUTION!!! כבר נשלחה איגרת הבזק של פראד דארסט לראשי xPFOIx!!!

Insatanity

New member
הפיתרון הסופי !

כבר שמעתי ש PFOI הכינו בורות לערסים ששם יקשרו אותם, יכבו עליהם סיגריות ויזרקו עליהם ניטים

Gevakumon

New member
אני איתך

בכמה סוגיות, קודם כל בסוגית ה"פריקים נגד ערסים" המטומטמת הזאת, בהגדרה העצמית המפגרת הזאת, ובערבוב הטמא של מטאליקה עם בלינק לימפ ביזקיט ומרלין מנסון (פריק בן 30 עם תסביך נחיתות של "כולם שנאו אותי בתיכון ועכשיו אני מחזיר להם...יההההה)

Nomaed Dominus

New member
אנטוליו!!! כמה התגעגעתי...

תגיד... אני כבר שבועיים מחכה לתשובה ממכם!!!

מה נשמע אח שלי?

לא הלכתי לשום מקום תמיד הייתי פה בכינוי NIGHTWISH-BOY בטח שצריך להיות בקט הסטן מה אתה חושב ?? ? המכתבים שלך הגיעו אלינו אבל פשוט היינו עסוקים, ילד בן 11 מקיבוץ גת.. אני חושב שקוראים לו רביד, שלח לנו מכתב ואמר שערסים בישוב מרביצים לו זה דרש טיפול..

MoonSoFast

New member
אנטוליו!

תקשיב אני פריקית חדשה....רק עכשיו גיליתי את האני האמיתית שלי...אבל קשה לי עם הגילוי כי אני חיה במשכנות ערסים מסוכנים...זה קשה כל פעם שיוצאים מהבית ללבוש לבן ואז להחליף לשחור-עור בשיחים, זה נורא קשה להסתיר כל פעם את הניטים הקשוחים שלי. מה לעשות? לאן אוכל לפנות? הושיעו!

FreekyGirl

New member
תגובה...

אני מסכימה עם העובדה שלא צריך לקטלג אנשים, אתם אומרים שאסור ללכת ולהרביץ לעארסים-זה נכון גם לדעתי, כי זו פשוט דרך מאוד תינוקית לפתור בעיות...אבל זאת עובדה שהם כן מציקים לחלק או אולי אפילו לרב הפריקים...בכל זאת, הדרך הכי בוגרת לפתור את זה, היא פשוט להתעלם, כי ברגע שאתם מגיבים, הם רואים שזה מעצבן אתכם ויוצא שהם משיגים את מטרתם. חוץ מזה, מי הם בכלל שצריך עוד לבזבז עליהם כוחות ואנרגיות כדי לענות?! peace

Nomaed Dominus

New member
כן, אבל כשלא יהיו ערסים

לא יהיו בעיות, ולא נצטרך להתעלם וכלום! לא צריך להיות היפים! לא צריך לתת את הלחי השניה כמו ישו ההומו הזה... הערסים את הגורם לכל הבעיות בקהילה! הם כמו וירוס!!! צריך לטפל בהם!

Nomaed Dominus

New member
אגב, אני שומע עכשיו:

ANATOLIO 666 AND THE SUBWAY BASTARDS לשיר שקוראים "IN BURNING THY ARS SHALT DIE" ממש יפה!!! xPFOIx

שיר טוב!!!

בקרוב יוצא לנו ספליט חדש עם BLINK 182 בשם KILL, EAT, SMOKE SYGARYA תבדקו גם את הדמו שלנו NEVER TRUST A ARS, HE WILL SELL YOU BAD NITIM

HelloweeN

New member
תגיד אנטוליו

האירגון שלך מבצע גם פעולות חשאיות מעבר לקווי האויב ?? היו שמועות על כמה ערסים לבנוניים שהיו נטפלים דרך קבע לפריקים תושבי הקיבוצים שעל הגבול...... אבל ניראה לי שהתופעה פסקה...

למעלה