יצא המרצע מן השק
אמרת את שאמרת בכל מיני מילים ואני (אחרי שהשק שממנו יצא המצע - ניקרע לך) , אחרי שאמרת את המישפט "רוצה לנסות לגרום לי להרגיש טוב יותר ולהמשיך לדבר..." הבנתי שאני מוותר איתך. את שמה את האחריות לרגשות שלך לפיתחיו אני מחזיר לך אותה אחר כבוד למפתן דלתך הוירטואלית. להרגיש טוב או רע זה שלך אסקורט, לא שלי ולא של אף אחד אחר. את אחראית לאיך את מרגישה ולא אף אחד אחר. לעולם זה ישאר כך ויפה שעה אחת קודם להפנים את הרעיון הזה. ולא רק שאת שמה אותה לפיתחי, אלא שעושה זאת באופן סחטני וקובעת לי גם איך עלי לענות לך והעובדה שרשמת שם את המילה "אנא" אינה הופכת את האקט הכפייתי הזה לפחות גס (וזה דפוס אצלך לא לקבל את תוכן דבריו של האחר רק כי הוא לא אמר אותם כמו שאת רוצה לשמוע אותם ואני יכול להראות לך את זה רק על פי שכתבת בתגובותייך בפורום). שימעי, אין תמה שאת מגיעה לפינות האלו, עליהן סיפרת כאן בגילוי לב בהודעה האחרונה, כל אימת שאת ניתקלת שאדם שמבחין בדפוס הזה ולא נכנע למניפולציה הזו (שלא בטוח שנעשית כלל במודע). את מצופה בטפלון יקירתי וכדאי שתפסיקי לחפש אשמים. < קוראים לזה מיקוד שליטה חיצוני אם יעניין אותך לחפש בגוגל >