או.קי.....אז אני מרימה את הכפפה

רות 2

New member
יש מקום לקיטורים ..

יהודייה או לא ...אבל זה לשירשור אחר... מחכה לעוד שיר ואו סיפור... אמנם לא מגיבה מתחת לכל סיפור אבל רות אוחבת מה שהיא קוראת גם אסקורט עושה לרות טוב בכתיבתה .. ולא לא מתיימרת תמיד להבין למה ת'כוון המשורר אתה ב'נתה את זה ברוך

אסקורט

New member
מנקודת מבטי...

ראשית אקדים ואומר, גם לי הקשר הזה לא ממש שווה התעקשות אבל הוא דוגמא מצויינת לקשיים שאני חווה בקשר מכל סוג שהוא עם גברים (כן גם בעבודה ולא רק בזוגיות) וכיון שתקשורת אפקטיבית בין נשים וגברים היא בין נושאי הפורום המרכזיים אני מרשה לעצמי בנתיים להקדיש את הזמן, המקום והאנרגיות. (ואם מישהו חושב שניסיונות התקשורת האלו צריכים להעשות בערוץ פרטי כיון שאינם מענייני הפורום הוא מתבקש לומר את דעתו) אני שמחה שאתה לא נעלב מסגנון הדיבור שלי אבל לא בטוחה שזה בזכותך בלבד. אני מאוד נזהרת בסגנוני ולא חושבת שאמרתי משהו שמתקרב אפילו לאמירה שאתה גזען או מדבר שטויות. מנקודת מבטי אתה מחמיץ את העיקר: העיקר על מנת שיהיה ברור, זה שמבחינתי חסרה תחושה של כבוד בסיסי כלפי באופן שבו אתה מתבטא (אם זה יהיה רלוונטי אתן דוגמאות וניסוחים חלופיים שאינם פוגעים בי מבלי לחטוא לתוכן הענייני). חלקו עלי רבים וטובים ממך ולא הרגשתי כפי שאתה גורם לי להרגיש. מבחינתי יש כאן החלטה פשוטה: רוצה לנסות לגרום לי להרגיש טוב יותר ולהמשיך לדבר או רוצה לוותר??? זו החלטה של כן או לא. אנא נסח תשובתך בכן או לא על מנת שדברים לא ישתמעו לשני פנים. תודה, אסקורט

רות 2

New member
אסקורט אין צורך לעבור לערוץ פרטי...

לא בשל המשקל של "מעיניני הפורום "או לא ... רק בגלל שדף הפורום סובל הכל בדיוק כמו נייר ועכשיו נעבור לניחושים פרועים ודימיון.. את יודעת אם הייתי יושבת איתך באיזה בר חשוך .. (בטח היא לוקח לי איזה דקותיים לשכנע אותך לבוא למקום כזה..?.) ביטח היית מספרת לי ..רק אחרי שניים שלוש כוסיות של.. מה את אוהבת ?.. שגברים קצת פוחדים ממך שאת מקרינה קצת יותר מידי מעל.. קצת יותר מידי ביטחון, והוא מרגיש שהוא מצופה להיות יותר אינטילגטי מידיי וינעל רבו מה את בסך הכל רוצה את רוצה שיקבלו אותך בדיוק כמו שאת !! אבל למה למה מרגיש לי שאת לא מוכנה לקבל אותו את הגבר כמו שהוא מרגיש לי (יענו מרגיש וירטאלית בלבד על פי קריאה ודימיון לא שפיטה חלילה וחס ) שגם אם את פוגשת בו באחד את מרגישה בצורך מידי לקחת ת'איזמל ולנתח ואולי אף לשנות זה מבריח את המלעונים האלה שאי אפשר איתם אך אי אפשר בלעדייהם... רות ממליצה וזה אחרי כוסית אחת של קמפרי היום... להתחיל בפצירה קטנה ת'איזמייל להשאיר לדוקטורה..)

אסקורט

New member
אני מרגישה צורך להשתנות לא לשנות

את צודקת שאני בסך הכל רוצה שיקבלו אותי כפי שאני. פיטר לא כל כך מקבל אותי כפי שאני ומעניין אותי מה בגישה שלי צריך להשתנות כדי שזה יקרה... פיטר באופן אישי לא ממש דמות מרכזית בחיי אבל היו דמויות מאוד דומות לו בהתנהגות ובגישה ולכן זו הזדמנות ללמוד ולהשתנות... ואני שונאת ולא אוהבת שגברים מפחדים ממני. שמישהו יסביר לי ממה יש לפחד???

רות 2

New member
כן...........יש גברים שמפחדים

מנשים חזקות .. יש גברים שיברחו רק בגלל שהמשכורת שלך משולשת משלהם יש גברים יברחו מאחת שלא זתראה להם כמה שהיא שברירית שם מתחת לשטיח אבל נידמה לי שמה שהכי מבריח זה להתנצח זה ויכוחים ורטוריות שלא מביאות לקירבה.. תקשורת ופתיחות זה תמיד שם המשחק אבל לעיתים דווקה שתיקה.. ואי תגובה לכל מילה הם אלה שמקרבים לא פחות...

תגידי

אפשר להזמין אותך לסרט, עם איזו בירה טובה אחרי כן ואולי איזה בורקס ... ?

chameleon9

New member
התגובה הזו היא לב המשבר

של מערכת היחסים בין גברים לנשים. לא משנה מה אישה אומרת - משנה איך היא אומרת זאת...אה, פיט?.... ואם היא אומרת זאת בפה-רך, כמובן שיזמינו אותה לסרט....... כלומר - התגובה כאן חושפת את המרצע בשק שלך: היכולת להתייחס לתוכן דבריה של אישה, לעולם אינו ענייני - הוא או הקדמה להזמנה לסרט או מתכון לזיין לה ת'צורה (כמו שאתה מנסה בקביעות לעשות לאסקורט). זוהי מהותה של גברגברות בעיני. שוב הצלחת מעבר למשוער. חבל שאסקורט כל כך מהר נפגעה ממך. המלצה - קצת ג'ודית באטלר לא תזיק לך.

אסקורט

New member
אל דאגה לא נפגעתי מפיטר

פשוט איבדתי תקווה להחזיר את התקשורת עם פיטר לפסים לא עויינים ופרודוקטיביים. את צודקת הוא פשוט משחק את המשחק "למי יש יותר גדול". משחק שאני ממש לא אוהבת לשחק מפני שיש בו צד מנצח וצד מפסיד ואני מעדיפה משחקים שבהם שני הצדדים מרוויחים. תאמיני לי שלא חסרה לי השנינות וחדות השכל לאכול אותו לארוחת בוקר בלי מלח ופלפל אם הייתי יורדת לפסים אישיים, אבל בשביל מה לעזאזל??? אין טעם תרתי משמע.

אסקורט

New member
בכל מקרה...

בכל מקרה כל הכבוד ותודה שיצרת פה את הדיון לדעתי הער ביותר מאז הקמת הפורום וגם אם ייתכן שפיטר לא מרגיש שהחכים ממנו אני חושבת שהוא במיעוט של אדם אחד. אני בכל אופן החכמתי... אני מקווה שיש לך עוד פגזים בקנה... אנא כתבי ככל שירשה לך זמנך, אסקורט

יצא המרצע מן השק

אמרת את שאמרת בכל מיני מילים ואני (אחרי שהשק שממנו יצא המצע - ניקרע לך) , אחרי שאמרת את המישפט "רוצה לנסות לגרום לי להרגיש טוב יותר ולהמשיך לדבר..." הבנתי שאני מוותר איתך. את שמה את האחריות לרגשות שלך לפיתחיו אני מחזיר לך אותה אחר כבוד למפתן דלתך הוירטואלית. להרגיש טוב או רע זה שלך אסקורט, לא שלי ולא של אף אחד אחר. את אחראית לאיך את מרגישה ולא אף אחד אחר. לעולם זה ישאר כך ויפה שעה אחת קודם להפנים את הרעיון הזה. ולא רק שאת שמה אותה לפיתחי, אלא שעושה זאת באופן סחטני וקובעת לי גם איך עלי לענות לך והעובדה שרשמת שם את המילה "אנא" אינה הופכת את האקט הכפייתי הזה לפחות גס (וזה דפוס אצלך לא לקבל את תוכן דבריו של האחר רק כי הוא לא אמר אותם כמו שאת רוצה לשמוע אותם ואני יכול להראות לך את זה רק על פי שכתבת בתגובותייך בפורום). שימעי, אין תמה שאת מגיעה לפינות האלו, עליהן סיפרת כאן בגילוי לב בהודעה האחרונה, כל אימת שאת ניתקלת שאדם שמבחין בדפוס הזה ולא נכנע למניפולציה הזו (שלא בטוח שנעשית כלל במודע). את מצופה בטפלון יקירתי וכדאי שתפסיקי לחפש אשמים. < קוראים לזה מיקוד שליטה חיצוני אם יעניין אותך לחפש בגוגל >

אסקורט

New member
נכנעת!!! ../images/Emo104.gif(אין דגל לבן)

לא מגלגלת לפיתחך שום דבר. מכיון שאתה ממשיך לא להיות נעים ולא להיות ענייני אני מוותרת על כל ניסיון נוסף לתקשר איתך וכך דואגת לעצמי בעצמי מבלי לצפות ממך שתדאג לי או לרגשותי. ניסיתי להעניק לך הזדמנות לעשות בחירה מודעת לשנות את רגשותי אבל אפילו תשובה כמו כן/לא קשה לך... אלוהים בטח נורא קשה להיות אתה... יום טוב לך, ראה בזה מכתב אחרון מנגה ל"לא יודעת על איזה פלאנטה את חי" אסקורט

Deerest

New member
../images/Emo45.gif

חתיכת עבודה עשתה אמא שלך בתחום האינטלקט. (זה אחרי שקראתי את שני החלקים מלמעלה)

chameleon9

New member
ואגב ההבחנה שאני עושה לגבי

תרפיה ואנליזה - מונח בעיקר על השתתפות הגוף. and you know what i mean.

פיטר פן כפרה עליך,למה ככה אתה...

עצבני? כבר שלש שנים שאני מכיר אותך ואתה כל הזמן מדבר בעצבים! כל הזמן עפים לך גיצים מהפה ! כפרה עליך פיטר חביבי,תבוא אלי, אני אעשה לך סיבוב מאחורי בורסת היהלומים בדיוק ליד המכון של "פרויד והצ'יקיטיטה". פיטר אל תדאג לתשלום,אדון מנהל הפורום משלם הכל. זוכר את שולמן ישלם...?

אסקורט

שנחתום כאן על עצומה? של אלה שאינם מתחברים לתאוריה של פרוייד? אמנם אין לי תעודת פסיכולוגית מתאם האוניברסיטה , אבל למדתי לא מעט תאוריות פסיכולוגיות כחלק מהידע הנדרש לעיסוקי (היום ובעבר) ולפרוייד אף פעם לא התחברתי. האושר אגב לעולם לא יבוא מטיפול האושר נמצא בתוכנו וככל דבר בחיים אני מאמינה שגם הוא בחירה.
את סערת נפש אכן כתב יורם יובל

אלמרה

New member
סקרנת אותי - ספרי ואף הוסיפי בבקשה

רשימת הביבליוגרפיה המומלצת....

אקדים ואומר

כי בכוונה תחילה לא קראתי את התגובות כאן כדי לא להיות משוחדת ועל כן מתנצלת אם תהיה כאן איזו שהיא חזרה. טיפול פסיכולוגי בעיני הוא דבר נפלא אבל מה? לא לכל אחד מתאימה כל שיטה. יש סוגים שונים של טיפולים יש אסכולות שונות יש מטפלים שונים וסוגי האינטראקציה איתם שונה יש דרכים שונות לכל אחד מתאימה דרך אחרת... את דרכי בשבילי המודעות התחלתי דווקא דרך המיסטיקה שיניתי והשתנתי המון כשהבנתי שנשערו עוד עשבים שוטים אליהם לא הצלחתי להגיע פניתי לפסיכולוגית לאחר 4 פגישות איתה הבנתי שאני מסובבת אותה וכמובן את עצמי סחור סחור וכיוון שזו לא היתה המטרה פניתי לאחרת. ממנה לאחר עשרה חדשים בערך יצאתי מלאה בתובנות , אין ספק כי האינטראקציה בנינו , הדרך בה עבדה הפסיכולוגית ומעל הכל הרצון שלי הביאו את התמורה. רוצה לומר לך כי עבורי זו היתה המתנה הכי נפלאה שנתתי לעצמי.

למעלה