אהובה עוזרי - אור נגוז
M Music Man XD New member 15/4/14 #80 Joanna Newsom - Good Intentions Paving Co. תודו שכבר הרבה זמן לא ראיתם את השם הזה כאן. תודו, תודו שהתגעגעתם.
Joanna Newsom - Good Intentions Paving Co. תודו שכבר הרבה זמן לא ראיתם את השם הזה כאן. תודו, תודו שהתגעגעתם.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #84 אני מעדיף את הגרסה עם וייקליף ג'ין. הוא הפך את השיר (שגם ככה מעולה בבסיסו) לאדיר.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #86 Bill Withers - Who Is He? (And What Is He to You?) הייתי בטוח שמארק רונסון סימפל את השיר הזה ל-Like a Feather, אבל כשחיפשתי בויקיפדיה הוא לא מצוין שם. בכל מקרה, אין לי ספק שהוא הושפע מהשיר הזה.
Bill Withers - Who Is He? (And What Is He to You?) הייתי בטוח שמארק רונסון סימפל את השיר הזה ל-Like a Feather, אבל כשחיפשתי בויקיפדיה הוא לא מצוין שם. בכל מקרה, אין לי ספק שהוא הושפע מהשיר הזה.
D DAN1EL New member 15/4/14 #89 ג'קי בראון אפרופו סימפולים, מאז שקנית את "סופרפליי", האם אתה רואה באור אחר את השיר הזה: https://www.youtube.com/watch?v=D9Yc3pv-uI0 ?
ג'קי בראון אפרופו סימפולים, מאז שקנית את "סופרפליי", האם אתה רואה באור אחר את השיר הזה: https://www.youtube.com/watch?v=D9Yc3pv-uI0 ?
Y YEEZUS New member 15/4/14 #91 זכרת שלא אהבתי את השיר הזה? וכן, יצא לי בדיוק לפני כמה ימים לנסות שוב פעם את השיר הזה וממש אהבתי. בכללי, מאז שאמרתי שאני לא אוהב את השיר הזה עבר מלא זמן והשתנה הטעם שלי לגמרי. גם פעם לא הצלחתי לעכל את הקול של כריסטינה.
זכרת שלא אהבתי את השיר הזה? וכן, יצא לי בדיוק לפני כמה ימים לנסות שוב פעם את השיר הזה וממש אהבתי. בכללי, מאז שאמרתי שאני לא אוהב את השיר הזה עבר מלא זמן והשתנה הטעם שלי לגמרי. גם פעם לא הצלחתי לעכל את הקול של כריסטינה.
D DAN1EL New member 15/4/14 #94 האמת שלא אבל אני חושב שזה שיר אדיר וסופר-אנדרייטד. לפני עשר שנים הכרתי בזכותו את קרטיס.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #87 Destiny's Child - Get On the Bus שיר כל כך אנדרייטד. אחד הטובים ביותר שלהן, אם לא הטוב ביותר. טימבלנד במיטבו.
Destiny's Child - Get On the Bus שיר כל כך אנדרייטד. אחד הטובים ביותר שלהן, אם לא הטוב ביותר. טימבלנד במיטבו.
D DAN1EL New member 15/4/14 #90 OutKast - ATliens שוב. throw your hands in the air And wave 'em like you just don't care And if you like fish and grits and all that pimp shit Everybody let me hear you say Oh-Ye-Yer
OutKast - ATliens שוב. throw your hands in the air And wave 'em like you just don't care And if you like fish and grits and all that pimp shit Everybody let me hear you say Oh-Ye-Yer
Y YEEZUS New member 15/4/14 #96 שמעת אותו כבר? זה אחד מאלבומי הראפ הכי טובים שהוקלטו. ובכלל, חוץ מהאלבום האחרון שהם הוציאו, יש להם דיסקוגרפיה מושלמת.
שמעת אותו כבר? זה אחד מאלבומי הראפ הכי טובים שהוקלטו. ובכלל, חוץ מהאלבום האחרון שהם הוציאו, יש להם דיסקוגרפיה מושלמת.