יאפ. ואכן, הם אדירים.
M Music Man XD New member 15/4/14 #103 אוי, איזה שיר מדהים! מת עליו. השוו אותו בזמנו ל-California של ג'וני מיטשל, בכלל, הרבה ציינו דמיון בין ג'ואנה של HOOM לג'וני מיטשל. את Does Not Suffice אתה מכיר? הוא סוג של המשך ל-In California, זה השיר שסוגר את האלבום ואני נמס ממנו בכל פעם מחדש.
אוי, איזה שיר מדהים! מת עליו. השוו אותו בזמנו ל-California של ג'וני מיטשל, בכלל, הרבה ציינו דמיון בין ג'ואנה של HOOM לג'וני מיטשל. את Does Not Suffice אתה מכיר? הוא סוג של המשך ל-In California, זה השיר שסוגר את האלבום ואני נמס ממנו בכל פעם מחדש.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #99 Outkast - Toilet Tisha אם אי פעם אני אערוך מצעד השירים הכי אהובים עלי בכל הזמנים, השיר הזה בטופ 10 בוודאות.
Outkast - Toilet Tisha אם אי פעם אני אערוך מצעד השירים הכי אהובים עלי בכל הזמנים, השיר הזה בטופ 10 בוודאות.
M Music Man XD New member 15/4/14 #102 St. Vincent - Cheerleader I've played dumb When I knew better Tried too hard Just to be clever I know honest thieves I call family I've seen America With no clothes on היא פשוט מדהימה. מת על המילים של השיר הזה.
St. Vincent - Cheerleader I've played dumb When I knew better Tried too hard Just to be clever I know honest thieves I call family I've seen America With no clothes on היא פשוט מדהימה. מת על המילים של השיר הזה.
M Music Man XD New member 15/4/14 #104 Beyonce - Grown Woman אני עדיין חושב שזה שיר סופר כיפי. הייתי רוצה שהיא תחקור את הכיוון הזה לעומק פעם. בדיוק ראיתי אתמול סוף של סרט דוקומנטרי על Graceland של פול סיימון.
Beyonce - Grown Woman אני עדיין חושב שזה שיר סופר כיפי. הייתי רוצה שהיא תחקור את הכיוון הזה לעומק פעם. בדיוק ראיתי אתמול סוף של סרט דוקומנטרי על Graceland של פול סיימון.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #106 אני חושב שהגרסה הסופית שלו על הפנים. הגרסה הראשונית הייתה טובה, אבל אני שמח שהיא התרחקה משירים כאלה ועשתה אלבום שונה לגמרי. למרות שהוא כיפי מאוד, הוא עדיין "סשה פירסי".
אני חושב שהגרסה הסופית שלו על הפנים. הגרסה הראשונית הייתה טובה, אבל אני שמח שהיא התרחקה משירים כאלה ועשתה אלבום שונה לגמרי. למרות שהוא כיפי מאוד, הוא עדיין "סשה פירסי".
M Music Man XD New member 15/4/14 #108 אם סשה פירס היה נשמע יותר ככה, הוא היה קצת טוב יותר. באמת שזה אלבום על הפנים ממש אהבתי אותו ב-2008. אני לא שומע את הגרסה הסופית, אני שומע את הגרסה שבה יש קצת קולות רקע של קהל, זו שיש לי בנגן. הגרסה הסופית מקוצרת לא?
אם סשה פירס היה נשמע יותר ככה, הוא היה קצת טוב יותר. באמת שזה אלבום על הפנים ממש אהבתי אותו ב-2008. אני לא שומע את הגרסה הסופית, אני שומע את הגרסה שבה יש קצת קולות רקע של קהל, זו שיש לי בנגן. הגרסה הסופית מקוצרת לא?
Y YEEZUS New member 15/4/14 #109 מקוצרת ואין בה את הסימפול ל-Ain't No Fun של סנופ דוג, שזה היה השיא של השיר הזה.
Y YEEZUS New member 15/4/14 #121 לא אוהב אותו. אני חושב שהוא שאפתן מאוד אבל הוא פשוט לא מצליח להביא שום אלבום ראוי.