אזכורון קטן על ג'קו...

Karina85

New member
את!!!

חברה שלך מרואיינת ב GO! שמתן לב כמה ידיעות אני שמה מפורום ממגזין אחד מסכן??? חחח לא נורא זה מגזין כיפי ושטחי כמו שצריך !!! מה שלומך בובה???

hela19

New member
הי רויטל..../images/Emo140.gifואילתי../images/Emo6.gifוכפית, ודורי

היי לכלן...חסר לי להיות איתכן כאן, משתדלת להציץ, אבל לא כל כך יוצא לי.. תודה על הפרגון והדאגה, והאמפטיה...חושבת ומתגעגעת,,,ומתעדכנת כל הזמן.. אז מה קורה עם מפגש שלנו??יש דיבורים, ומעשים??עוד מעט פורים..מה אתן אומרות מרינה,, נשמע טוב????
..בלי נדר... נובה., קרינה...מה אתן אומרות.. טוב, ביי בינתיים..עדכנו אותי, גם במסר .... ה י ל ה

rootteem1

New member
יואו הוא כ"כ מתוק פה!

ג'קוש' יפה לך מסודר! אבל שלא תעז לבוא כך למפגש! חח כי טבעי זה הכי יפה=] (שיער פזור אאמ אאמ!!!!) אוף בננות איזה תקופה מעצבנת של מבחנים.. בהצלחה לכולן ולילה טובוש!

שונית 7

New member
היחצנות חזרה :עושה רושם שחלה

הפשרה בהקפאה הקצרה שהייתה.נראה לי שנראה הרבה ג'קו בזמן הקרוב

talytal

New member
אם זה אכן כך, אז זה סימן טוב מאוד

כי בדרך כלל יש יחצנות כשיש מה לייחצן - כלומר תוצר כלשהו. לגביי ההופעה הזו אני לא סגורה עדיין אם מדובר בהזדמנות יח"צ פשוטה, או בחיבור משמעותי יותר. אני דווקא נוטה לכיוון האופציה השנייה, אבל מי יודע... ולגביי החתונה של ישראלה מחר, שגם ממנה ברור שיהיו תמונות, במקרה הזה בוודאי שלא מדובר ביחסי ציבור. אז נחיה ונראה, אבל אין ספק שיהיה נחמד מאוד לקבל קצת מידע חדש אחרי תקופת היובש לאחרונה...

שונית 7

New member
טליטל קבלי עדוד למבחן:תחושה שלי

שמסע קידום ג'קו התחיל וברוררר שנוח לנצל כל הזדמנות.

Karina85

New member
יו תקשיבו, יציאת חירום האלה מעולים

חוץ ממה ששמיים הזכירה הם שרים גם את קחי לך זמן, הכאב הזה יחלוף מהר, אני מבטיח... ואת תני לי לראות אותך מתפשטת מולי, תני להרגיש את הרגע שבו תהיי שלי... בואי כי קר עכשיו, ואת לא איתי... אני ממש אוהבת אותם ואני מקווה שיהיו להם הרבה הופעות בקרוב! וג'קו החמוד הזההה שיעשה גם הרבה הופעות בקרוב!!! ושיעשה שביל באמצע חחח... !

שונית 7

New member
נכון ממש טובים! הרדתי את השירים

שלהם.סוף סוף קצת עמק ולא מסטיק לעוס נוסח עידן יניב למשל

Karina85

New member
שוניתוש,

עם כל הכבוד לג'קו - ויששש כבודדד!!! - שמחתי לא פחות לשמוע על ההופעה של הלהקה מאשר שמחתי לקבל 3 תמונות דנדשות
כמובן שכשנזכה להופעה של הוואקו רמת השמחה תרקיע שחקים!

Karina85

New member
חח תודה, לא רק לי

יש פה אנינות טעם יותר ממני בהרבה... ללי, זואי ושות'... האם הרוק חוזר?!?!?!?!

Karina85

New member
תראי, אני קצת מפוצלת

אין ספק שאני הכי אוהבת רוק, ז'אנרים מסויימים של רוק לפחות, אבל יש גם שירי "מיינסטרים" שאני מחבבת... ומאוד נחמד לשמוע אותם, לשיר אותם וכו'... אבל מה - הם (רובם לפחות) לא עושים לי את זה מבחינת ריגוש, מוזיקה טובה באמת מרגשת אותי כל פעם מחדש!

שונית 7

New member
גם אני ככה זה לא סותר אבל תני לי

למשל לשמע ג'ניס ג'ופלין אלף פעם ואני אתרגש מחדש

למעלה