אזכורון קטן על ג'קו...

Karina85

New member
בדיוק

אצלי החולשה זה אולדיז... סיסקטיז סבנטיז... אבל האמת שאני אוהבת כל כך הרבה שקשה לי להתחיל לסווג חחח!!! אם זה מלודי זה בסדר

שונית 7

New member
תשמעי ממש ברור למה הדלי הגילאים

בפורום לא משנים .הטעם הדומה במוזיקה מחבר יופי.לגבי שירי מיינסטרים זה תלוי מה. יש שירים שמושמעים שממש גורמים לי לבקש שקיות הק...(את זוכרת מה הנסיך אמר?????

Karina85

New member
כן אין ספק...

אבל יש גם בלתי מזיקים... ולטעם המוזיקלי שלי, לפחות בקטע של האולדיז, אבא שלי אחראי ... כל השאר זה ממני, אבא שלי לא כ"כ מכיר רוק של שנות ה-90 וכאלה... בכלל מוזיקה זה הדבר הכי נהדר בעולם... NO MUSIC NO LIFE, לא?!

שונית 7

New member
אבלשל שנות ה-70 הוא בטח מכיר יופי

ואני דווקא מתחברת ל;70 80.במיוחד.ד"א שמת לב שנשארנו לבד בפורום?יש משהו מיוחד בטלויזיה?

Karina85

New member
לא יודעת, היום יום שלישי???

יש מרחק נגיעה אבל זה בעשר יו אני אקליט... אני לא אהיה בבית!!! טוב שהזכרת לי!!! חחח

מצחיק ראיתי קליפים שלהם ב24 ולא

שמתי לב שזה הם (ז"א הכרתי את השם אבל לא קישרתי..) ,באמת שירים טובים, במיוחד הגיטרות
ותגידי יש מצב שג'קו לא רק החליט לרדת מהתספורת הjesus ויש פה גם
(והמבין יבין)...

אסתילי

New member
../images/Emo51.gif תודה.

אני חייבת לציין שבשבועות האחרונים מורגש חסך רציני בג'קו, באמצעי התקשורת. אולי אני יותר מידי עסוקה בטרדות היום יום, אבל יש לי רושם שזו תקופת יובש והיא חייבת להסתיים כבר. מתי כבר יופיע ומתי כבר יראיינו אותו קצת? שנוכל לחייך בנחת...נו...!! זה יבוא מתישהו, לא?! תודה על התמונה.

שונית 7

New member
אסתילי לא לדאג:זה השקט שלפני

הסערהעובדה שהוא ממשיך להגיע לאירועים מיוחצנים כך שיש גב מאחוריו כנראה.

shongold

New member
תודה קרן על הערנות מי אם לא את

מזנקת כמוצא שלל כבד על איטם וגם עם קטן . אגב שמת לב לנתן זהבי, היה כאן דיון שלם ביחס אליו והוא נמצא בחלל אחד עם ג'קו האם יש סיכוי שהשניים החליפו מילה..?! חושבת שהיה להם על מה לדבר... ויפה יפה לג'קו ויפה לנו ויפה ל'טדי הפקות' - והוא נמצא בחברה מצויינת! אמרו הגיע עם חבריו..מלבד הילה האם שמת לב לעוד משהו...?! ודבר אחרון: הוא נראה מענין...

Nova5

New member
חברים...

נראה לי שקצה של שמקעלה יושב על ידו ונתן זהבי נראה ממש לא טוב...הרבה כוחות והחלמה מהירה הייתי שולחת לו ואם אפשר - מכל הפורום

rifkin1

New member
נראה לך שמההההה יושב לידו???

יאנוש לא לא הבנתי...

שונית 7

New member
את חושבת שהוא מתלווה אליו גם

לאירועים כאלה??? לגבי נתן זהבי הוא באמת נראה גרוע אבל אין לי מושג מה עמדתו בסיפור ג'קו.משהי פעם שמעה אותו מתבטא בעניין?

Nova5

New member
שונית, מותר לנו לאחל לבן אדם

בריאות וכוחות התמודדות בלי שום קשר לעמדתו כלפי ג'קו. בעיקר לנתן זהבי. באשר שמקעלה - לא חושבת שהוא "מתלווה" בהופעה הזאת, בשביל לבוא ולשמוע "יציאת חרום " הם במעמד שווה לגמרי. אולי הוא לא סלב, אבל מבין לא קטן במוזיקה

שונית 7

New member
נובה מותק:לא ממש ירדת לסוף דעתי

חשבתי שיש לך זכרון יותר טוב
בלי כל קשר אבא שלי הבריא בנס מהמחלה המדויקת (בדיוק באותו מקום) שנתן סובל וכשהוא חשף את זה ברדיו ממש בכיתי וברור שאני מאחלת לו לצאת מהמחלה הנוראית הזו

דורית41

New member
אהלן בנות!

קרן- תגידי-זו את שתלת אותו בהופעה?
(סתאאם). איזה פורום יעיל וזריז אנחנו
,מיד כשהבחור יצא להופעה,גוייסו כל הכשרונות של הפורום, הובאו התמונות המתאימות טריות טריות,נותח מצב השביל באמצע/בצד (אגב-לדעתי יש שם גם ג'ל בשיער....),וכו'. 2 טפיחות על השכם שכם לכל אחת ואחת.!!!! הילוש-כיף לראות שאת כאן ואת דוגמת כשניתן. קפה ועוגה במרינה-רעיון מצויין!(אבל עדיף לא בפורים,אני עובדת כרגיל
)-

Nova5

New member
שונית, מי כמוך יודעת

שלימודים כבדים והמצאות ממושכת בטכנין (גם בשעה זו) מורידים את יכולת שלי לרדת לשפל המדרגה
ספרי לי מה נתן חשף , אולי בפרטי, כי זה קשור גם לאביך...

rifkin1

New member
נחמד סוף סוף לראות את ג'קו

ואני לעומתך, טלי, ישר הבנתי מה מוזר אצלו...חחחח אבל שטויות נראה שהוא נהנה מההופעה של להקה מצויינת ממש לא משנה מה הסיבה שהוא נמצא שם (יחצנות או לא יחצנות...). הילה נראית ממש בובה, עושה רושם של בחורה מעודנת כזו...ככה נראה לי. אני חייבת לציין שגם סקעת נראה ממש מתוק ולשם שינוי נראה ממש טוב הפעם...מתה עליו. בקשר ליציאת חירום, עד עכשיו הכרתי רק "נהדרת עכשיו" שנמצא בפלייליסט של ה - MP3 שלי שהוא קצת יותר מגוון מפלייליסט אחר... אבל אני בהחלט אנסה לשמוע עו שירים שלהם.

למעלה