אזכורון קטנטון על ג'קו...

shongold

New member
המוטיב שנצרב אצלי בתודעה לאחר קריאת

הטקסט אלה שני איפיונים מתוך ה'סרט' לו 'זכה' אייזנברג - שכנראה הופכים/יהפכו למטבע לשון שתפרשן סיטוציה מסויימת, ומכאן יוצאים מהפרשה ומוצאים ממנה - את המוטיבים העיקרים בה! מבלי שזה יוטח כנגד משהו ספציפי אלא - את מה שאמור להביע: ההחלטה של האומה האמריקאית באותו ערב הרתיחה לא מעט אנשים, והם מחו כאילו היו בן כספית באטרף על ג'קו אייזנברג. הנקמה, הבטיחו, לא תאחר לבוא. אלבום פופ-רוק מהוקצע שמראה לאלה שלא בחרו בו מאיפה מקיא הג'קו על קלינשטיין. וואלה אהבתי... ועל זה נאמר "צוחק מי שצוחק אחרון"

rifkin1

New member
הלוואי שלג'קו תהיה

ההזדמנות לצחוק אחרון על כולם כמו שעשה כריס דוטרי...

raynp

New member
ספק אם כך יקרה ריפקין...

בניגוד לדוטרי זכה אייזנברג בכל הקופה שזה אומר אהבת הקהל, אהבת השופטים ואהבתה של טמירה ירדני (ולא צריך להיות אינטיליגנט גדול בשביל להבין שהיא סימנה אותו בתור הכוכב הבא...ולא משנה איזה מקום הוא היה לוקח או אם היה מגיע לגמר). בניגוד לדוטרי, אייזנברג לא היה צרך להוכיח לכולם שהוא עוד יהיה זמר מן השורה, ההזדמנות הזו כבר ניתנה לו... ומה עשה אותו אייזנברג עם ההזדמנות הזו? את הממשך כולם כבר יודעים...

a d i d a s 2 1

New member
אוי ריינפ... אתה והפיצול שלך...

לא יודעת מה אתם רוצים כל הזמן מטפטפים לנו הוא ככה הוא ככה ופתאום יש אבל.. וזה ממש מרגיז, כל עוד כמובן אנחנו לא פורום מתרפס!!

מגושקה

New member
התרפסות אצל ג'קו?? ../images/Emo2.gif

בפורום? אין מצב!
מצד שני, אני אישית לא בעד הספדים לאנשים שעדיין בחיים, אבל היי זה רק אני.

מגושקה

New member
אני יודעת!

סתאם!
אבל אין מה להשוות בין כוכב נולד לאמריקן איידול. אמריקן איידול מכור. הם בוחרים מראש מי יזכה ומקדמים אותו ע"י שיפוט מחניף, וקליפים המציגים אותו/אותה כסיפור סינדרלה. וחוץ מהראשונה, תמיד מי שנבחר באמריקן איידול לא היה ראוי. אבל מה שכן גם העונה הרביעית של אמריקן איידול וגם העונה הרביעית של כוכב נולד היו הכי טובות, כשבשניהם שלט הרוק. רק שבניגוד לארץ, ולמרות שני רוקרים סוף, בחרו האמריקאים בזמרת (וסליחה בפני מי שאוכל או עוד לא אכל) קאנטרי

a d i d a s 2 1

New member
את בסדר את, לא ראיתי אף עונה

רק את זו ואני אוהבת את כריס סליי... הוא שונה, והוא גם לא יזכה נראה לי... חוצמזה להם אין את ג'קו... וזה אומר את הכל..

חולית5

New member
ריינפ=אלון או מי שלא תהיה ..

את ההמשך אף אחד לא יודע ... נכון? ג'קו אמנם אמר את שאמר , אך עתידו של ג'קו עוד לא הגיע וכמו שאומרים - הכל יכול לקרות... זה פשוט כך! לג'קו אמנם הוכיח לכולם שהוא עוד זמר מן השורה אך ממש לא ניתנה לו ההזדמנות להוכיח עוד הרבה דברים אחרים... וחץ מזה - "ומה עשה אותו אייזנברג עם ההזדמנות הזו?" - תגיד מה אתה לא מתבייש ? לא הבנת עדיין את מה שקרה לג'קו ? אני ממש מתפלאת עלייך ! הרי אתה עוקב אחרי הפרשה מתחילתה ! דווקא ממך לא ציפיתי לתגובה כזאת ! תכף תגיד שהכל קרה בגלל השיר שכתב "מדינה זונה" נכון?

a d i d a s 2 1

New member
באמת המדינה כזו...

מה קרה התעצבנת... ג'קו דווקא עשה...הלך לאמסטרדם וזה היה בהופעה של יציאת חירום וזה קיבל שוקולד וחולצה וזה ופרחים וזה עשה עשה הבחור... הוא עוד יוכיח וריינפ /.../.../... יכתוב פה הודעת פתיחה "היום קניתי דיסק של ג'קו, אני וירדנה היפה.." חחח

a d i d a s 2 1

New member
בטח שאני רצינית... את יודעת

יש פעמים שאני מאוד רצינית וגם אז חושבים שאני צוחקת זה מבלבל להיות אחת כזו שתמיד צוחקת... נגיד כשאמרתי שאנחנו מבינות מהר... הייתי רצינית אבל תלוי מאיפה מסתכלים על זה..יו נואו

rifkin1

New member
חוליתוש, את צודקת כתמיד

ג'קו הוא משהו מיוחד וההזדמנות הגדולה שלו עוד תגיע! הוא יותר מדיי כשרוני בשביל להתפספס ואת זה אני אומרת כל הזמן. כנראה רייפ חושב שג'קו היה צריך להיות עכשיו סוג של נינט, מופיע בכל חור אפשרי וממאיס עצמו על כולם...

a d i d a s 2 1

New member
דווקא הוא לא חושב ככה

הוא לא רוצה שג'קו יהיה כמו נינט.... רייפ זה שם חיבה? :)

rifkin1

New member
אז למה הוא התכוון?

כמו ירדנה, עדיין לא הבנתי אם הוא בעד ג'קו או נגדו???

a d i d a s 2 1

New member
הוא מפוצל...תראי זה הולך ככה

מצד אחד הוא בעד ג'קו כי הוא מוכשר מצד שני הוא נגד כי ג'קו אמר לפני כמה שנים כמה דברים מצד שלישי... יש את נינט וסקעת שהוא אל צריך להיות כמוהם... מהרביעי... טוב שיש את יאנה ואותך כי רק איתכם הוא מפתח שיחה החמישי... ונסיים בחמסה חמסה ריינפ בחור חביב רק מה..עולה על העצבים לפעמים..ולמה? כיה הוא בא לפורום עליז ושמח שכמותנו, וכפרה על ג'קו עד שהוא לא הגיח, זה היה נראה כמו מצעד הדמעות השחורות... ואומר את הדברים הבאים ג'קו מוכשר מאוד שהיה צריך לסתום את הפה, ג'קו קיבל הזדמנות ולא עשה כלום \ ושלא תביני אני אדם ריאלי בדר"כ, תשאלי את מון ליין, בדר"כ דווקא מאוד אובייקטיבית גם אם מדובר בג'קו אבל אני כ"כ מתעצבנת מאנשים שבאים ומזכירים משהו מלפני חמישים שנה, במיוחד אם לילה לפני כן לא ישנתי בכלל ולא מהסיבות הנכונות ועוד מעט אני אצרף לך תמונה

למעלה