אזכורון קטנטון על ג'קו...

a d i d a s 2 1

New member
מההה? אין כמו רגאי בעולם! וכמובן

בוף קטן... היה לי כלב שקראו לו בוף... מעניין איפה הוא היום

shongold

New member
raynp יקירי האם אתה שם לב שאתה

מסתובב סביב אותו זנב שוב ושוב ושוב האם לא נמאס. . חושבת שמוצא עד תום! בכף אפשר לדבר על נושא אחר.

a d i d a s 2 1

New member
תודה אבל לא תודה...

לא כל שחור נתפס אצלי..עזבי שאני אומרת שחור שחור אבל בסוף כולם באים לי לבנים מבית טוב... בעצם לא כולם..זה לא כולל שלושה... אה ואנלא גזענית...

Nova5

New member
איזו מין שאלה זאת, דידה??!!

מארגנת לך מנת אודי לוורידים

a d i d a s 2 1

New member
שקט את אני ויאנה דברנו ביננו

על זה שהיינו במועדון..שכחתי איזה, ולמסיבה ההיא את לא באת, אז שה שה, ביום עם החולצה, או שאני עושה פאדיחה והיית..ואני דפוקה מאוד מאוד

a d i d a s 2 1

New member
אז שבי בשקט...

חבל שלא היית בסילבר בחיי חבל!! היה יכול להיות מצחיק לראות אותך שם דווקא היית משתלבת יופי... כמוני... ורד אמרה לי שאני נראית בגיל שלהם שזה אומר..16-17... לא האמינה לי ואז האכילה אותי סרט שהיא בת 22... אז היא בטוח היתה טוענת שיש לך הפרעה... שאת מתפתחת ולא גדלה או להפך:) וזה מחמאההההה

Nova5

New member
צריך לפנות לזואי, יש לה מישוו מפתה

לאודי... אני מוכנה לאפות בשבילו עוגיות לכלבים, בדרך כלל הן לא מגיעות לכלבים, אלא נטרפות על ידי מין החזק/חלש (דגש על מין) בליווי בירה טובה

דורית41

New member
דגש חזק על מין ובגד כפת...זה מזכיר

לי את השגריר שלנו באל סלוודור שמצאו אותו לבוש בבגד כפת......כמה צחקתי כששמעתי על זה.

מגושקה

New member
או אולי עמיר חדד?../images/Emo12.gif

או זה שזכה מקום שלישי איך קוראים אותו, רפאלוב?

a d i d a s 2 1

New member
למה רפאל מותק כבן אדם

לפחות ככה אמרו לי... עמיר חדד אני קונה.. אה וגם עידן שמי יכול לבוא לי בטוב, ואז גם תהיה לנו תשובה..אם זה שחור או לבן..

Nova5

New member
מגושקה, רפאלוףףף תחת חסותי

בעיקר מצולם באמבטיה עם אורגן ( או אורגנית? דידה לא היחזירה לי תוצאות הסקר בנושא...)

למעלה