אזכורון קטנטון על ג'קו...

מגושקה

New member
תמונה ועכשיו!

אבל את יודעת, שמעתי שיש תרופה נהדרת לפיצול אישיות, אמנם היא ירוקה ומגעילה, אבל לרוב עוזרת. אלא אם כן זה מקרה חסר תקווה.

a d i d a s 2 1

New member
איטס דפנטלי א הופלס סיטואיישן!!

לא היה לי כח לשנות לאנגלית... אבל שווה לנסות חוצמזה שתדעי לך שזה לא המקרה היחיד בפורום... אז תתחילי לשגר פניות לסל התרופות של קופות החולים...

דורית41

New member
ניתוח מדויק-עדידה.

נזכרתי בעוד סתירה פנימית בנפשו השסועה של ריבן-פעם הוא בעד להביא הנה רכילות על ג'ק שלנו, ופעם הוא מתנגד בתוקף,היה משהו כזה אבל אין לי כח לחפור לחפש את זה. רייבן-מה שאני כותבת לא בא מתוך כוונה להעליב אותך,אלא רק נסיון להבין. את עמדותיך,ואני מקווה שכך תקבל זאת.

raynp

New member
אני מאוד בעדו...מאוד!

הפריעה לי העובדה שהוא זלזל בהזדמנות שניתנה לו והשאלה הגדולה היא האם תינתן לו הזדמנות שניה? ובמקום שהוא נמצא היום אני בספק. לכן השוותי בינו לבין כריס דוטרי, שלמרות שהודח ולא עלה לגמר הוכיח לכולם שהוא זמר מן השורה. ואני בשום פנים ואופן לא מאחל למר אייזנברג את סוג הפרסום לה זכתה נינט טייב. וכן תתפלאו, אני אקנה את האלבום של ג'קו אייזנברג ברגע שייצא...

חולית5

New member
אבל הוא לא זלזל - צנח לו זלזל

הוא פשוט לא ... די אין לי כוח ! נובה תצילי אותי אני פורשת ... ביי לכולם !צ'או צ'או

rifkin1

New member
לא נראה שאתה בעדו../images/Emo10.gif

אתה מאוד שלילי ולא מאמין בו. הוא עשה טעות והוא יותר מכולם יודע כמה הוא טעה... הוא שילם את מה שהיה צריך לשלם ובמחיר כבד ועכשיו הוא עושה הכל על מנת להוכיח לכולם שהם טעו לגביו. אז רד ממנו, ותן לו צ'אנס!

חולית5

New member
העניין שלג'קו אני באמת מפרגנת

בטירוף - מה שלא קורה הרבה בכלל ... כמובן שיש לו עוד הרבה ללמוד ולהשתפשף אך הפוטנציאל עצום ואין סיכוי שזה ישאר רק בגד פוטנציאל לא?

מגושקה

New member
אין מצב!

ג'קו חי, אוכל, נושם מוזיקה, כשאתה מחוייב כל כך למשהו, וכמובן זה עוזר שאתה כל כך טוב בו, אין מצב שההצלחה לא תגיע. צריך רק קצת אמונה. אה וכמובן אהבה, רצוי אהבת אמת. (ואני לא בהכרח מתכוונת מהפן הרומנטי).

מגושקה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

דורית41

New member
אלון?לא היה לנו כאן ניק כזה נראה לי

כמה פיצולים יש בפורום הזה.אולי גם אני אינני אני?(ומי אני בכלל)

Nova5

New member
ראינפ... ראין...ראי...ר......

מה שלומך, יקירי? חפירות זה דבר מעניין, אבל... "אייזנברג לא היה צרך להוכיח לכולם שהוא עוד יהיה זמר מן השורה" שורה תחתונה זה עסק יותר מתאים לבן...כספית. אייזנברג לא נמצא בשורות למינהן - ומה הוא יעשה עם הזדמנות זו או אחרת נראה ביחד. אגיד לך בשקט: כולם לא יודעים, או שיודעים מה שנדמה לך...או מה שקרה לך... אבל בטוח לא יודעים את ההמשך והמשך יבוא......

a d i d a s 2 1

New member
וכל הימים יפים וכל הסמים קשים

לגמרי בצחוק, היו ימים והם אינם עוד... את באה לבומבמלה??? אגב הופמן מאומן, זה משפט הדגל של הפאב שאני תמיד בו... אז אל תאשימי אותי..

למעלה