נזכרתי בעוד סתירה פנימית בנפשו השסועה של ריבן-פעם הוא בעד להביא הנה רכילות על ג'ק שלנו, ופעם הוא מתנגד בתוקף,היה משהו כזה אבל אין לי כח לחפור לחפש את זה. רייבן-מה שאני כותבת לא בא מתוך כוונה להעליב אותך,אלא רק נסיון להבין. את עמדותיך,ואני מקווה שכך תקבל זאת.
הפריעה לי העובדה שהוא זלזל בהזדמנות שניתנה לו והשאלה הגדולה היא האם תינתן לו הזדמנות שניה? ובמקום שהוא נמצא היום אני בספק. לכן השוותי בינו לבין כריס דוטרי, שלמרות שהודח ולא עלה לגמר הוכיח לכולם שהוא זמר מן השורה. ואני בשום פנים ואופן לא מאחל למר אייזנברג את סוג הפרסום לה זכתה נינט טייב. וכן תתפלאו, אני אקנה את האלבום של ג'קו אייזנברג ברגע שייצא...
אתה מאוד שלילי ולא מאמין בו. הוא עשה טעות והוא יותר מכולם יודע כמה הוא טעה... הוא שילם את מה שהיה צריך לשלם ובמחיר כבד ועכשיו הוא עושה הכל על מנת להוכיח לכולם שהם טעו לגביו. אז רד ממנו, ותן לו צ'אנס!
ג'קו חי, אוכל, נושם מוזיקה, כשאתה מחוייב כל כך למשהו, וכמובן זה עוזר שאתה כל כך טוב בו, אין מצב שההצלחה לא תגיע. צריך רק קצת אמונה. אה וכמובן אהבה, רצוי אהבת אמת. (ואני לא בהכרח מתכוונת מהפן הרומנטי).
מה שלומך, יקירי? חפירות זה דבר מעניין, אבל... "אייזנברג לא היה צרך להוכיח לכולם שהוא עוד יהיה זמר מן השורה" שורה תחתונה זה עסק יותר מתאים לבן...כספית. אייזנברג לא נמצא בשורות למינהן - ומה הוא יעשה עם הזדמנות זו או אחרת נראה ביחד. אגיד לך בשקט: כולם לא יודעים, או שיודעים מה שנדמה לך...או מה שקרה לך... אבל בטוח לא יודעים את ההמשך והמשך יבוא......