אזרחים קופאים מקור..

THE WIZARD 55

New member
אזרחים קופאים מקור..

והמדינה ממשיכה לשים זין על האנשים האלה. ילדים קטנים בלי תנור, משפחות שמבקשות שמיכות ובגדים חמים מעמותות, כי אין להם אפילו כסף לשלם את החשמל. ילדים בוכים מקור, אז נוסף על הרעב, עכשיו גם הקור. אלוהים ישמור. רק עצבים מלקרוא את הדברים האלה. הומלסים ברחובות, אנשים מבוגרים, קופאים מקור. מדינה חרא למה לעזאזל האנשים האל צריכים להסתמך על עמותות וארגונים איפה אולמרט החרא, שיושב בחדר מחומם.

מדינה לא חרא, ממשלה חרא.

למרות שעם כמה שזה עצוב - זוהי בעיה כלל עולמית של אנשים שעניים כל כך עד כדי מצב כזה =\ תודה לאל שאצלנו המספר לא כזה גדול ויש הרבה עמותות עם אנשים טובי לב שיעזרו להם..רק צריך לא לשכוח שצריך לתמוך אם בתרומות או בכל דבר במי שתומך באנשים הללו.

NELLY

New member
העם מרחם אבל לא עושה כלום כדי לעזור!!!!

''אני אתרום??? אני צריך מי שיתרום לי'''......משפט נפוץ אצל האנשים כאן....שמעתי אותו לא מאחד!!!!!!

מאנשים כפויי טובה כנראה.

העם לא יכול לעשות הרבה בנידון, כל מה שאפשר לעשות זה לתרום ולעזור כמה שאפשר לגופים שעוזרים..לא כזה קשה כל פעם שקונים במכולת עם יש איזה עודף של חצי או שקל ואפילו יותר ולשים בקופת התרמה..לא כזה קשה פעם בשנה כשיש איסוף תרומות ע"י ידלים להביא את ה5 שקל האלו..זה הכל, זה כל מה שאדם ממוצע צריך לעשות.. ואם לאנשים גם זה קשה מדי אז אין מילה אחרת מלהגיד עליהם ככפוי טובה

NELLY

New member
העם יכול לעשות המון בנידון....

בוא נתחיל בזה שהוא יתרום 10 שקל...כן 10 ולא שקל או שניים כאילו עושה טובה שהוא תורם.... ואם כבר הוא רוצה לתרום אז שיקנה פיג'מה או טרנינג שיש זולים ומחממים מקסימום ב 25 שקל..... לא מזמן ראיתי תוכנית לאופרה ווינפרי והייה בתוכנית שהקהל הביא ואסף תרומות של פיג'מות כי אישה אחת יצאה עם הרעיון הזה הם תרמו קרוב 60 אלף פיג'מות אתם מעקלים את הכמות??? היו אנשים ששלחו מיילים לכול החברים שלהם בקשר לתרומה הזו והם פשוט אספו הכול ושלחו לתוכנית....זה היה מדהים!!! זה לא חייב להיות סוג מסויים ....שמיכה פליז שעולה 20 שקל יכולה לחמם ילד קטן שקופא מקור....אויי בא לי לבכות נשבעת לכם....אנשים פשוט צריכים יוזמה ולהזיז ת'תחת!!!

זה לא ממש משנה אם להביא 20 שקל

לאנשים שיעשו את זה או להביא בעצמך..ומה שאמרתי בהודעה הקודמת זה המינימום שכל בנאדם שלא חסר לו אוכל בבית צריך לעשות..

THE WIZARD 55

New member
רגע אבל תסבירו לי

למה עמותות, למה הציבור, למה אנשים פרטיים למה לא דה פאקינג ממשלה דואגת לילדים ולזקנים למה? למה? למה?

יש קצבאות.. מה לעשות הממשלה לא יכולה לעמוד

בתשלום שיספק אפילו את הצרכים הבסיסים של כל אחד ואחד..אנחנו עדיין לא שוויץ ולפחות אצלנו האוכלוסיה קטנה אז "ציבור" ההומלסים גם קטן..אז עמותות עם עזרה מהציבור הרחב יכולות להגיב לרוב ממנו..ולא הגענו למצב של מדינות מערב אחרות וברוך השם גם לא נגיע =\

שמע

אם המדינה תנוהל נכון כל זה היה נראה אחרת יעני תכלס זאת טעות של הממשלה אבל בכל זאת למה שאנשים לא יתרמו

mike00

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום....

נכון שהמדינה צריכה לעשות יותר....אבל הציבור בישראל יכול לתת הרבה הרבה יותר ממה שהוא נותן וחבל שזה כך...

NELLY

New member
../images/Emo194.gif מייק צודק במליון אחוז....סוף סוף

מישהו שמבין מה אני מדברת....

NELLY

New member
מייק

תתחתן איתי???

mike00

New member
תלוי מה אני צריך להביא למשפחה.....

אין לי גמלים וכבשים...בקושי כלבה יש לנו ואמא שלי מחסלת אותי אם אני רק חושב על להציע אותה

NELLY

New member
אמממממ.....

מייק נשמה מרוב שאני מעצבנת הם ישלמו לך...לא אתה להם

mike00

New member
נשמע מעניין......

רק שתדעי שאין ליל איפה לשים חמורים וגמלים.....אפילו את הסוס זרקתי אצל דוד שלי...

NELLY

New member
אבא שלי מתעסק רק עם מזומנים

לא שקלים...רק יורו....

THE WIZARD 55

New member
נו מייק, אתה לא רואה את ערבי ההתרמות

שעושים בטלויזיה לפני כל החגים? אתה יודע כמה עמותות יש? כמה כבר אזרח יכול לתרום? נו, אז אני תורמת, בפרט לילדים חולים, ואתה יודע מה אם כבר מדברים על זה, לפעמים אני לא יודעת אם הכסף מגיע אכן לנזקקים. באים אלינו כל יום לבקש תרומות, ויש כאלה שאתה חושד בטהור הכוונות.

למעלה