אזרחים קופאים מקור..

mike00

New member
מה ערבי התרמות???

כשהיו לי קיוסקים בתל אביב כל ההומלסים והנרקומנים של מרכז תל אביב היו באים לאכול אצלי.... בחיים לא נתתי להם כסף......בתאכלס לא סמכתי על רובם שלא ייקנו בכסף סמים או אלכוהול.... הם היו אומרים שהם רוצים כסף לאכול הייתי אומר להם אין בעיה......קחו אוכל ושתיה,כסף מזומן אין!! היה לי שותף טברייני בקיוסק הראשון באבן גבירול...ממש מול העירייה....הוא לימד אותי לפתוח בקבוק שתייה גדול בבוקר ולהשאיר אותו בקרור....מי שנכנס ומבקש כסף היה מקבל כוס שתייה וטוסט,אז נכון שהבייגלה לא יצא מהתנור באותו רגע,אבל כשאתה רעב בייגלה מאתמול עם גבינה[מהיום]וירקות זה בהחלט אופציה טובה להשביע את הרעב... גם היינו אוספים מהשכנים בגדים ישנים ומשאירים אותם בלילה מחוץ לקיוסק..... אני חייב להודות שזה לא היה רעיון שלי אבל זה הראה לי שיש עוד דרך להתייחס למסכנים שיש מסביבך...

NELLY

New member
יפה....

בכלל כל אחד שבא ומבקש תרומה אני לא נותת לו אם אין קבלה לרוב אני לא נותת במיוחד לדתיים (לא מגזענות) כי אני לא מאמינה להם פשוט מאוד.... במבצעי התרמה כמו ''הקש בדלת'' לחולי סרטן אני תורמת בלי לחשוב אפילו... וגם לערביות שעומדות בצומת עם התינוק המסכן שלהן זה פשוט מטריף אותי מעצבים....לעזאזל לכי תנקי בתים לכי תעשי משהו בחיים שלך...אם היית מסיימת לפחות י'ב לא היית צריכה לעמוד בצומת לבקש כסף היית אשה עם השכלה פשוטה ולנצל את זה לטובת הילדים שלך...ולמה למהר להתחתן כבר מגיל 16 ....פאקקקקקקקקק זה מעצבן

NELLY

New member
ואי ואי מייק נשמה של אני

תמיד דואג לי.....על הדרך תביא חיבוק קררררר
לי מוות

THE WIZARD 55

New member
מה קורה פה? לכבות את האורות?

להדליק נרות? לגרש את כולם מהפורום?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה לכם../images/Emo65.gif מייק קנית חליפה או

שאתה תבוא בגינס וגופיה?

THE WIZARD 55

New member
יופי מייק, התחלת לדבר ערבית../images/Emo6.gif

עוד ערבי הצטרף אלינו חברה
אני עם גופיה אגב..ממש לא קר, חוץ מה......?

NELLY

New member
בלי..בלי למה לו להתעייף בלהוריד אחר כך...../images/Emo6.gif

ממממ

תודה וברוך הנמצא אני אמרתי זה גם וגם אם הממשלה גם תעזור יותר וגם האזרחים שיכולים לתרום יתרמו לי עצמי יש תיק גדול מלא בקבלות תודה שתרמת

למעלה