אזרחים קופאים מקור..

THE WIZARD 55

New member
נו באמת, קיצצו לעניים את הקצבאות

הקטנות גם ככה, דברנו על זה עכשיו המשק הוברא אז מה הבעיה...שיתחילו לטפל בנזקקים ילדים, אמהות חד הוריות וזקנים בדחיפות. שילכו לעזאזל.

טובבב

והם ימשיכו לקצץ אם אפחד לא יעצור אותם ואני אחזור לראות לאן הגעתם בשעות יותר מאוחרות יש לי עבודה לעשותת עכשיו אצלי עבודה יכולה להגיע בכל רגע זאת מחלה לעבוד את מה שאני עובד

ממממ

לספר על עצמיי תשאלו שאלות ואני אענה עדיף ואני עובד במשו שנקרא "הכללללל" אני תכנאי מחשבים , צבע, אני עושה עבודות גבס, אני עובד בעסקים קטנים שנפתחו חדש (כי אני יודע הכל כמעט אז אני עוזר להם מאוד ואז אני עוזב וממשיך את חיי , אני גם עובד כסניטר בבית חולים ( מעלה חולים מוריד חולים וכל מני דברים) אני עובד בממתקי אלמחרום בלוד (אבל רק כשבא לי יעני אני לא עובד קבוע שמה אבל אם ארצה להיות קבוע יקבלו אותי בברכה) אני גם סבל מעולה
ואני עושה עוד הרבה דברים אחרים שלא באלי לפרט כמובן שעם כל זה --------- אני עדייייייןןןן מחפששש עבודדהה טובבההה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אתה חמוד אתה../images/Emo6.gif

כל העבודות האלה ולא מספיק לך... אךך, ממתקי מחרום, בא לי עכשיו איזה משהו מתוק באמצע הלילה:) מלצר היית?
אני מבינה שאתה מלוד?

כה חמוד לאללה

לא הייתי אף פעם מלצר אני אמרתי שאני מבשל במקום אמא שלי ואני עושה עוגות תארי לעצמך מה עשיתי שמה עשיתי כנאפה ביחד עם דוד שלי (דוד שלי עושה את הכנאפה עם אגוזים הטובה ביותר בעולם) שהתחלתי לעבוד בהתחלה יעני שפתחו את העסק אני רק שטפתי כלים האמת שיש ימים שהתקשרו אליי במיוחד כדי לשטוף את התבניות של הכנאפה כי הם עבודה קשה שלוקחת להם את כל היום שאני יכולתי לעשות בחצי שעה (אני שוטף הכלים מספר אחד בארץ) אני זוכר שחבר שלי פעם עבד בהשכרת ציוד לאירועים והמכונה ששטפה להם את הכלים התקלקלה אז הביאו אותי ממש סיפור עצוב 5 שעות זה רק אני כלים ומים קרים זה היה בקיץ אבל במקום היה מזגן פעיל אז קפאו לי הידיים אם לא עבדתי מהר הידיים היו נדבקות לי לכלים

וויז, ארצות הברית שוויץ

צרפת בריטניה וכו' וכו'..לא מצאו פתרון ודרך ריאלית לפתור אם העולם המערבי (וכמובן שאר העולם) לא מצאו דרך לטפל - למה את חושבת שנצליח אנו? עצוב אבל אי אפשר לתת לכל איש אלפי שקלים..צריך לעזור כמה שיותר לעמותו כמו "לתת" ודומים אליהם, גם הממשלה צריכה אבל גם הן לא פותרות את הבעיה- הן רק מספקות תשובה מיידית (וחשובה שאין כמוה) לבעיה.

זה מה שאמרתי

וזה לא שאנשים שם נוראים לא רוצים לעזור להומלסים ועניים.. פשוט מה לעשות אין ממש שיטה יעילה לעשות זאת - חוץ מלספק להם את הפתרון המיידי לבעיות שלהם שזה שמיכות אוכל וכו'..

צודק

אני רק חזקתי את דברייך אולי המכשפת שלנו תבין שהמצב פה לא כל-כך גרוע ושהעניים פה צריכים להודות לאלוהים שהם לא נמצאים בארצות הברית בארצות הברית יש 40 מיליון הומלסים יותר מאשר יש אנשים בארץ

ksimeroni

New member
מגיע להם....

שקפאו! לא רוצים לצאת לרחובות ולשנות גזירות נפשעות? לא רוצים לצאת נגד היעדרותם העקבית של המוסר והצדק בממשלות ישראל? שיקפאו... אנשים תמיד נזכרים לבכות כשהם מגיעים לשפל של השפל אבל במשך כל זמן התהליך עד שהם הגיעו לאותו שפל, הם ישבו בחיבוק ידיים בבית ופחדו להתגונן בעצמם מפני הרוע הזורם בסמטאות כנסת ישראל... אם הם לא ריחמו על הילדים האומללים שלהם, ומשום כך בחרו להתעלות על עצמם ולעשות מעשה, למה שמישהו אחר ירחם עליהם עכשיו?

THE WIZARD 55

New member
מהזקנים האומללים שיפגינו?

אולי הם כן הפגינו והקימו אוהל מחאה הנשים החד הוריות, איזה מאבק היה להן ואיך הן הפסידו בגדול. דופקים את החלשים והעניים. לא חושבת שמגיע להם, הם אוכ' חלשה לא כמו המלומדים העשירים שיודעים להשיג כל מה שירצו, וידעו להלחם.

ksimeroni

New member
אין דבר כזה אוכלוסיה חלשה

בלקסיקון שלי. כל אוכלוסיה יכולה למרר את החיים של צוררי השלטון, במיוחד אם כל האוכלוסיות האלו מתגבשות ביחד להמון זועם. אם הם כן עשו משהו, ולא שמענו עליו, אז זה כאילו לא קרה. אם הם לא הצליחו לגרום לפוליטיקאים המושחתים להזדעזע ולזחול מוכים וחבוטים אל משכנם השחצני, אז הם לא ניסו מספיק. אז שיסבלו נראה מתי הם יגיעו לקצה גבול היכולת ויעשו משהו עם עצמם חוץ מלסבול בשקט, לשלוותם של ערפדי הממשלה....

mike00

New member
אז לא האשכנזים אשמים?זה המזרחים אשמים

בבעיות שלהם

ksimeroni

New member
הציונים אשמים כמובן

בגזענות כוללת והחדרתה המאסיבית למדינה. יהודי ערב (ולא כל העניים הם מיהודי ערב, אבל רובם כמובן, איך לא....), אשמים במצבם כי הם לא הלכו לשבור כמה ראשים ולנפץ גולגלות עוד כשהמדינה היתה בחיתוליה. זאת הטענה הבסיסת שלנו, דור שני בארץ, לדור שהיה לפנינו. אם הם היו עושים מעשה, היום החיים היו נראים הרבה יותר טוב.

THE WIZARD 55

New member
למה שכולם לא יעמדו לצידם...

כשהם שבתו רעב מול משכן הכנסת והפוליטיקאים רק זלזלו בהם לא ראיתי את ההמונים מגיעים לתמוך בהם. את טועה, יש אוכ' חלשה, שכן צריך לעזור לה אין להם את הכח להתמודד.

ksimeroni

New member
כי הם נשענים על זה וויזי

ובמקום לנסות להציל את עצמם, הם בונים בכל פעם מחדש על אירגונים שונים שיספקו אוכל לילדים שלהם, ועל תרומות של בני אדם טובי לב. המצב הזה לא יכול להמשך, כל האגודות האלו למיניהן בעצם פותרות לממשלת המוקיונים הישראלית את בעיית ההתמודדות עם רוב העם (העניים רצח ועד מעמד ה"ביניים" שגם הוא כבר נשחק), ועוזרות להם להמשיך לשחק את משחקי האגו היומיומיים שלהם בלי לראות אף אחד ממטר, ולהמשיך להתעשר על גב האנשים המסכנים. אם לא יהיו עמותות כאלו, ואם אנשים יפסיקו לתרום (את מה שאין להם), אותן אוכלוסיות חלשות שהן אוכלוסיות די גדולות במדינה, תהיינה חיבות למרוד. כל עוד העמותות סותמות להם את הפה, המצב הזה לא יפתר לעולם.

למעלה