אז איך היה היום?

your ballerina

New member
אז איך היה היום?

עמוס? משעמם? רגיל? שונה? וכו'... אתם יכולי לתת פירוט.. זה מומלץ:)

איכס אחד גדול.

הגעתי לבית ספר חולה, רציתי להשתחרר בעשר אבל לאאאאאא המורה לאנגלית לא תדחה לי את הבוחן [אחרי זה היא עוד הזכירה את הבקשה הזו בשיעור ואמרה שזו חוצפה]. אז הייתי בספרות, היסטוריה [מורה מחליפה שכזו שדומה לציפורה],עשיתי [עשיתי, לא הצלחתי כלום עם ה"בום בום" שהלך לי בראש] את הבוחן באנגלית והביתה. ומאז, כל שתי שניות טלפון מאבאמא "תשתי משהו חם, תיכנסי לישון קצת, תאכלי,תנוחי".

your ballerina

New member
אני מבינה אותך..:S

ככה אני הייתי אתמול -_- מעצבנים.. מקווה שתרגישי יותר טוב:) החלמה מהירה מוואה

Infinity AL

New member
מעולה../images/Emo9.gif

עברתי תיאוריה
אז לא יכול להיות יותר טוב מזה

כואבת לי הבטן כמו לא יודעת מה

ב"ה לא ישנתי טוב הלילה. משום מה 2 ידידים טובים שלי החליטו לנתק את הקשר שלהם אתמול בלילה <טוב..זה לא משום מה..היה לזה איזה סיפור> אז זה התחיל שהוא ישלח לי הודעה שכמעט נרדמתי וזה המשיך בזה שהיא התקשרה וסיפרה לי מה בדיוק הלך. <ולא אור,אתה לא מכיר אותם> בבוקר,הייתי אמורה לקום ב10,אבל לא! אחותי העירה אותי בבוקר ב7, ואז אחי הגדול העיר אותי ב8 וב9 כבר התחלתי להיות חצי ערנית וב10 כבר קמתי כולי עצבנית. היה שעת היסטוריה,שעתיים תנך ושעתיים של קריאת הספר הארי פוטר והנסיך חצוי הדם,במקום להקשיב בשיעור מחשבת. ואז בערך מ4 וחצי כואבת לי הבטן כמו לא יודעת מה ואני לא מסוגלת לעשות שיעורי בית. ולא כיף לי להיות במחשב . אז אני זזה

your ballerina

New member
יאא גם אני :p

בבוקר,הייתי אמורה לקום ב10,אבל לא! אחותי העירה אותי בבוקר ב-8, (ויש לי אחות אחת..)התחלתי להיות חצי ערנית וב10 כבר קמתי כולי עצבנית. היה שעתיים מתמטיקה, שעתיים תנך וכל השאר כבר לא משנה :p וגם לי כאבה היום הבטן מוכר לך? חחח תהי בריאה:) אאאאאאהההאההמן

היה נחמד...

שעה ראשונה היה חנ"ג, ועשינו ריצת 2000.. ומשום מה לא היה לי קשה כמו בד"כ, אולי זה כי רצתי עם האייפוד (פעם ראשונה שניסיתי
) שעה אחרי זה היסטוריה- חפירה, די ישנתי אחרי זה היה אמו להיות ספרות ואז מתמטיקה שהתבטל לי, אז החלטתי להבריז מספרות וללכת הביתה להתקלח כי הייתי ג'יפה אז הלכתי וחזרתי ל-3 שעות מחשבים עד 3:15 וזהו

למעלה