אז איך היה היום?

Yellow Tush

New member
ראיתי את זה שנה שעברה נראה לי

באיזה שיעור היסטוריה שלמורה לא היה כוח ללמד אז היא נתנתה לנו לראות את זה
....

Come Alive

New member
אתמול..

מדהים
הייתי אצל החבר, היה ממש ממש כיף, המצב שלי עם אמא שלי השתפר כזה, הממ.. הלכתי לישון עייפה מתה ולא סתם כזה, כרגיל.. סיימתי בשיא המהירות עבודה בהסטוריה שנתנו להגיש ביום שישי [נתנו אותה אתמול גם], ובהצלחה מרובה כזה.. ועוד בבית של החבר! בלי עזרה ממנו!
כזה יום מגניבול כזה

lover boy6

New member
סבבה לגמרי!!!

מאז שהחלמתי כל ום הוא ממש סבבה כי כל כך כיף ללמוד בבצפר שלי !!!!!!!!1 זה כל כך מצחיק!!!

vered151

New member
נורא ואיום...

יווו אתם בכלל לא מבינים איזה יום מיותר!!! הגעתי לבית ספר בשביל שעתיים לשון ושעתיים עיצוב...אני מגיעה ללוח מודעות ורואה שיש לי שעתיים עיצוב -חופשי...טוב. נכנסתי לשעה אחת של לשון והכלבהההההההה העיפה אותי החוצה בגלל שלא הפסקתי לעשות אפצ'ים וביקשתי ממנה לצאת החוצה לקנח את האף אבל לאאאאאאא היא לא תרשה לי...פיכככ אז מה היה סדר היום שלי? שעה ראשונה לשון בפנים שעה שנייה לשון בחוץ שעות שלישית ורביעית חופשי- בחוץ חמישית שישית שביעית שמינית מבחן+ריכוזים שלא עשיתי... נכון מיותר?!?!?!!?!?!?!?!? במזל אח שלי החליט שהוא יוצא מלך ובא לקחת אותי...אחרת הייתי משתגעת 4 שעות בחוץ נראה לי...

Yellow Tush

New member
מייגע \=

על הבוקר שעתיים מתמטיקה, אח"כ היה לי גם מבחן בכימיה ורק ב-6 סיימנו ללמוד
זה מאוד עצוב לצאת מביצפר בחושך... יום שישי יש לי גם מבחן במתמטיקה ואני מתה שיהיה כבר סוף שבוע...לנוח קצת!!

למעלה