אז איך היה היום?

moshe present

New member
דמט זה כל כך לא פררררררר

אנחנו עושות ספורט כמו זונות יואו נמאס כבר איכשהו כל השנים הבנות של המגמה לא עשו ספורט ופתאוםםם מהכיתה שלנו חייבות לעשות..איזה שטויות יואו כוסאמקקק אנחנו הולכות עכשיו לעשות טרור שלא יהיה לנו ספורט...מה נראה להם

your ballerina

New member
ברורררררר

תפנו למנהלת ותגידו שבמגמה אתם בעצם עושות גם סוג של ספורט.. ואפילו ספורט יותר קשה! ומגיע לכם פטור, כי זה סתם מיותר ומעמיס על הגוף שלכם:p וכל מיני בולשיטים כאלה חח בהצלחה

Infinity AL

New member
אוקיי אייפוד../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif זה

זה זה..אין, אין לי מילים לתאר את האייפוד, שלמותו, וכמה הוא נחוץ
|סוגדת| אין דבר שאני עושה בלי האייםוד, ברצינות..מא.הבוקר ועד המקלחת של הערב. הכל כשהאייפוד מנגן או ישירות לאוזניים או לרמקולים

Infinity AL

New member
3 דברים:

א. תלוי איזה דגם יש לך. ב. לי הוא נכנס לכיס ויש לי דגם שהוא מבין הגדולים יותר. ג. לא מעניין אותי כי אייפוד זה אייפוד

../images/Emo45.gif

לי יש את הלבן, של ה-20 ג'יגה.. והוא הדגם הכי גדול של אייפוד [נראה לי
] והסתדרתי איתו בסדר בריצה, פשוט דחפתי אותו בכיס

אני מעדיפה את האמפישלוש הקטנצ'יק

שיליP: לא צריכה לראות סרטים/משחקים/ועוד כל הפיצ'רים האלה...

your ballerina

New member
לא נורא:) מחר יהיה יותר טוב ../images/Emo24.gif

אני מרגישה כמו פסיכולוגית חחח במקום פסיכופטית:p

moshe present

New member
אוו :):)

היה יום טוב..לפחות הסוף שלו התחיל בקומפוזיציה שהיה חביב...ואז אנטומיה שגם פסדר..אחר כך ראינו סרט בהיסטוריה-מישהו ראה הנחשול?! אותי זה הפחיד...חחח אבל היה הרבה דברים מצחיקים..הזוי משהו..אבל מפחיד לחשוב כמה מהר אפשר לסחוף אנשים...( למי שלא ראה זה סרט שבו מורה עושה ניסוי על כיתה וממש עושה להם שטיפת מוח בסגנון היטלר) בלה בלה המשך יום לא מעניין...סיימתי בחמשש הבייתהה ואז בשש וחצי יצאתי-כל שלישי אני ושתי חברות עושות יום כיף כי זה די פנוי יחסית לימים האחרים.. אז התחלנו ללכת לכיוון העיר ישבנו בחוף..כיף =) יותר מאוחר נפגשנו עם ילד שהכרנו שנה שעברה ועם חברים שלו שפה באילת בטיול שנתי... ואה היה מצחיק :):) הוא כזה חמודייייי יאללה נראה אותו גם מחר :) וזהו ישבנו איתם בחוף,צחוקים, וחזרתי לפניי חצי שעה בערך :) ואני אלך לי לישון מחר לא בבית משמונה עד שמונה...יום רביעי=יום סיוטיייייי שיהיה לכם יום טוב מחר..לפחות יותר משלי...

גאד,זה כ"כ נחמד לשמוע

על זה שיש עוד מישהו שלומד לו אנטומיה וקומפוזיציה(ואני אפילו לא צריכה להסביר מה זה קומפוזיציה
כי את לומדת את זה)

הנחשול../images/Emo99.gif

סרט אדיר. ראיתי אותו פעם באחת הפעולות שעשו לנו ב"צופים" ומאז אני מחפשת אחריו בנרות בערוצי הסרטים,בעיקר בתקופת השואה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא חושבת שישדרו אותו

בערוצי הסרטים. בעיקרון זה סרט של 40-45 דקות... ואני חושבת שהוא מוגדר כסרט "חינוכי" אם את ממש רוצה אותו חפשי בספריית הוידאו הקרובה לביתך
או לשאול את אחד המורים
ומסכימה איתך שזה סרט אדיר!

Yellow Tush

New member
אממ..אני יודעת שיש לזה ספר באנגלית

וגם בתרגום לעברית, אם בא לך...

למעלה