אז איך מתחילים?

dori78

New member
אז איך מתחילים?

נתקלתי בשני פורומים שונים בקישורים לכתבה הזאת.
התללבטתי הרבה אם להעלות אותה לדיון גם פה והחלטתי שאולי זה יכול לעזור למישהו.
אם יתפתח דיון בריא ויושמעו דעות של נשים וגברים גם יחד זה יכול להיות נפלא.

Elle992

New member
די מסכימה עם מה שכתוב שם

שמחה שנכתבו דברים נכונים וחיוביים ולא כל מיני שיט סטייל
אומנות הפתוי(פתוי ולא פיתוי בכוונה).

וזהו, בכללי. אין לי ממש להוסיף חוץ מזה שמסכימה עם כל מה שנכתב בכתבה
והלוואי שגברים היו מפנימים זאת ברוב המקרים ולא מתנהגים כמו
בבונים שרודפים אחרי בננה ביערות.

היי לא הבנתי את התחכום המילולי למה התכוונת בהורדת הי' ומה זה

אמור לצאת מהפיכת המילה פיתוי לפתוי?

Elle992

New member
זה מלשון לעג, כי אין שם שום "פיתוי"

במקום לכתוב "אומנות הפתטי" אז השמטתי את ה-י'
במטרה ללעוג לכל המקומות האלה שמנסים ללמד גברים בדרכים מעוותות
שלא תורמות לאף צד(חוץ מהצד שמזיין - הגבר, רק בזה שהוא השיג חור לזיון)
ורק גורמות לנשים להרגיש רע ולא בטוחות בחברת גברים, בחלק מהמקרים.

גברים כאלה הם פתטים, סתומים ולא ראוים לקיום מבחינתי.
כשאני רוצה משהו - אני הולכת ומשיגה אותו, בדרך הפשוטה ביותר.
אני לא ממציאה עלבונות ושקרים, תכסיסים ואיומים ועוד.

אם ארצה גבר מסויים, אגש אליו, בדרך כלשהי, אנסה לפתח שיחה ידידותית
ולבדוק האם הוא מעוניין בהכרות.
הכי פשוט, הכי בסיסי והכי חשוב - הכי כנה ואמיתי.
ומה לעשות, שיש לי ביצים גדולות להבדיל מהרבה גברים אחרים שמסתתרים
מאחורי סיסמאות עלובות שבתי ספר עלומי שם לימדו אותם

Berethor

New member
וואו, כמה ביטויים מנומסים, אפשר לקרוא לזה אומנות המניפולציות

משום שזה מה שזה באמת, "אמני הפיתוי" מוכנים לעשות כמעט הכל, כלל דברים לא מוסריים ואפילו דברים לא חוקיים, כדי להשיג זיון, אלו גברים שלא הצליחו להשיג מין בצורה נורמלית, ואז הפכו לנואשים, ולכן הם הלכו ללמוד טכניקות מפוקפקות כדי להשיג מין בדרך לא דרך, והם כבר מאמינים שבלי הדברים האלו גבר לא יכול להשיג מין, ולכן גברים שלא מתנהגים ככה הם פראיירים מבחינתם. לגביך, זה לא כל כך חכמה להגיד שאת "הולכת ומשיגה" מין בקלות אם את רוצה, א' משום שזה תאורתי לחלוטין משום שאת א-מינית, ואין לך שום דרך להוכיח שאת באמת יכולה לעשות את זה, וב' משום שלאישה בדרך כלל יותר קל להשיג מין מאשר לגבר, משום שבדרך כלל גברים הרבה יותר מיניים מנשים, יש גם כמה אנשים בyoutube שגם עשו ניסוי על הנושא.

"סחיטה רגשית (נקראת גם מניפולציה רגשית), היא סוג של השפעה חברתית, בה אדם מנסה לשנות את תפיסתו או התנהגותו של אדם אחר, באמצעות טקטיקות הכוללות ערמומיות, רמייה או ניצול."

"אדם המשתמש בטכניקה זו לעתים תכופות עשוי להיות מכונה מניפולטור, וקיימת נטייה להחשיב אנשים בעלי יכולת זו למתוחכמים קמעה, ולעתים גם לבעלי יכולת התנסחות גבוהה יחסית."

"הרצון להשיג ממון ומשאבים, או לקבל תחושת גמול נפשי, עשויים להביא אנשים להתנהג במניפולטיביות."

https://he.wikipedia.org/wiki/מניפולציה_(התנהגות)

Elle992

New member
אם זה מנומס בשבילך, אז אתה כנראה לא מודע שאי אפשר

להשתמש בביטוים גסים מדי/חמורים מדי בגלל תקנון האתר(תפוז).

מספיק מה שכתבתי שם, מה שהבעתי את דעתי על הנושא.
אני לא חייבת לנבל את הפה/לדבר בוטה מדי בכדי להעביר מה שאני רוצה באותו
נושא.

והנה, יש לנו אותך שתספק את הסחורה.

Berethor

New member
האמת זה נכתב בציניות, דווקא ראיתי שלא חסכת בביטויים קשים

"פתטיים, חור, זיון, סתומים, לא ראויים לקיום, ביצים גדולות, סיסמאות עלובות", ללא ספק שיא הנימוס.

Elle992

New member
רק עכשיו שמתי לב

אבל הכל נכתב בחיבור הנכון, לא סתם זרקתי לאוויר את המילים הללו

ואני עומדת מאחורי כל מילה ומילה שכתבתי!
זה בדיוק מה שאני חושבת על הנושא.

Berethor

New member
אני מניח שזה גם סימן לכך שהנושא של אומנות הפיתוי קרוב לליבך

אני יודע שלא סתם זרקת מילים באוויר, אבל זה לא שאי אפשר היה להגיד את הדברים האלו בצורה יותר עדינה, אבל אם עומדת מאחורי כל מילה ומילה אז כנראה שאת שלמה עם זה, וזה מה שהכי חשוב.

Elle992

New member
לא בדיוק נוגע לליבי כי אני לא מחבבת את הנושא

או תומכת בו אבל יצא לי להתקל בלא מעט גברים שניסו להשתמש בשיטה הזו
וזה היה חוויה גועלית ובלתי רצויה.

גבר שמשפיל אותך בגלל שאת מסרבת לו, מתנהג אלייך בזלזול וגועל
ועוד ועוד - בטח מושפע מהשטויות של אמני פתוי פתטים והזויים כאלה.

ובכלל, גבר שמשתמש בשיטות כאלה מראה על המצב העגום שלו, לפעמים עדיף
לא להיות בזוגיות בכלל מאשר להתעלל באחרים.

Berethor

New member
יש גברים שמתנהגים ככה גם בלי ללמוד בקורסים של אומנות הפיתוי

חלק מהקטע באומנות הפיתוי שבלא מעט מהמקרים הם הורסים בחורים שבעבר היו בסדר יחסית והופכים אותם לסוטים קיצוניים, חלק מהתלמידים באומנות הפיתוי היו במקור חנונים, שהתקשו בהיכרות עם בחורות.

Berethor

New member
הדבר האמיתי הוא הרבה יותר נורא כמו שנחשף בסיפור עם הסטודנטית

"הערב התקיימה הפגנה נגד "המרכז לאמנות הפיתוי" בסמינר הקיבוצים. פרצנו ל"שיעור" ופיזרנו את מלאכת ההוראה המוציאה מתוכה אנסים ותוקפים מינית. אפרת אופנהיימר ממרכז הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית העבירה שיעור אלטרנטיבי על המושגים הבסיסיים "הסכמה זה סקסי" ו"אונס אינו פיתוי"."

"אין מילים בכדי לתאר את הזוועה. גם אין צורך. התיאור המזעזע של אונס מנקודת מבטו של האנס מדבר בעד עצמו. האנס מתאר כפיה פיזית, הנחה בכוח של ידה של הנאנסת על איבר מינו, ולבסוף יחסי מין מלאים תוך אי-הסכמה ברורה ומובהקת של קורבנו. למיטב הבנתי, אין זאת אלא אונס ע"פ ס' 345 לחוק העונשין, הקובע כי "הבועל אישה שלא בהסכמתה החופשית, הרי הוא אונס"."

"חשוב לציין כי ניתן להצביע בבירור על קשר בין התכנים הנלמדים ב"מרכז לאומנות הפיתוי" ובין מעשה האונס. על השיטות בהן נוקט המרכז לאומנות הפיתוי על מנת לשדל את "תלמידיו" לביצוע מעשי אונס, תקיפה מינית והטרדה מינית ניתן לקרוא כאן. שיטות אלה כוללות שידול ברור להתעלם מסירוב למגע פיזי וליחסי מין, "שיטות" העלבה והקנטה במטרה מוצהרת "לשבור את הביטחון" ו"להביך על מנת לבצע מניפולציה" (כך במקור) ועוד. בכתבה המצולמת כאן ניתן לראות את אחד מחניכי ה"מרכז" מעיד במפורש כי אחד מהשיעורים המרכזיים בקורס הוא התעלמות מסירוב, ואמר: "אחד המסרים שאנחנו מקבלים אומר שכאשר בחורה מסרבת היא לאו דווקא מתכוונת לסירוב, אלא מסרבת על מנת לבחון עד כמה הגבר נחוש"."

[URL]http://tamarzandberg.co.il/archives/305[/URL]

""אומן הפיתוי" האמריקני ג'וליין בלנק, מקבוצת ההדרכה Real Social Dynamics, ביקש להנחיל את הידע שצבר בפיתוי נשים לגברים הבודדים של אוסטרליה. כפי שניתן לצפות מכאלה שמגדירים עצמם כ"אומני פיתוי", השיטות שבלנק מלמד הן שנויות במחלוקת ומבוססות בדרך כלל על השפלת נשים."

"כעת מסתבר שיש מדינות בעולם בהן הטקטיקות האלה אינם מתקבלות בעין יפה: בעקבות עצומה עליה חתמו מעל 13,000 אנשים, ההרצאות של בלאנק באוסטרליה בוטלו."

"אומנות הפיתוי, או הפיק-אפ, מתיימרת ללמד גברים כיצד להצליח לשכנע כל אישה להיכנס איתם למיטה. גם בישראל הנושא מוכר, ועל כך יכולה כנראה להעיד כל בחורה שאי פעם עברה בדיזינגוף סנטר ונאלצה להדוף חניכים של קורסים כאלה ש"נשלחו לשטח" וניסו להתחיל איתן בצורות לא ממש אלגנטיות."

"באוסטרליה, כאמור, השתכנעו שהטקטיקות של הבחור הזה אינן מקובלות. המלון בו היתה אמורה להערך ההרצאה פרסם הודעה רשמית, לפיה ההרצאה בוטלה. בלאנק עצמו כנראה לא התלהב מתשומת הלב שהוא מקבל, מחק את חשבון האינסטגרם שלו והסיר מספר תמונות סקסיסטיות מחשבון הטוויטר שלו. עם זאת, לא נראה שאומן הפיתוי הזה מתכוון להפסיק להפיץ את התורה שלו בזמן הקרוב."

[URL]http://www.holesinthenet.co.il/holesinthenet-media-story-40189[/URL]

מעיין א3

New member
מסכימה עם חלק

יש דברים שם שמאוד נכונים- כמו העניין של ללעוג לבחורה שירדה עליך, או שלרדוף אחריה לא משנה מה היא משדרת....
&nbsp
אבל יש הרבה דברים שם שהם עניין של אישיות נטו... לא מסכימה שכל גבר היה פועל ככה או לחלופין כל אישה הייתה רוצה בזה.
&nbsp
&nbsp

liron50

New member
תוהה

אולי שלל ה"מדריכים" האלה של עשה ואל תעשה רק יוצרים בעיה, מבלבלים ומרתיעים.
כל אחת עם רשימת עשרת הדיברות משלה, ובסוף כשגבר רוצה להתחיל עם מישהי, הוא
מנסה להעריך לאיזה סוג היא משתייכת. מה ירחיק אותה, מה אסור להגיד, וכו.. כי כפי שנרשם רוב הדברים הם אישיים.

ga26

Member
אין לי זמן להרחיב בנושא בשבוע המטורף הזה

אבל בקצרה אני חושב שהבעיה מתחילה מכך שיש לא מעט נשים שחושבות שהשמש זורחת להן מהתחת (תסלחו לי על הביטוי המלבב). וגם כשהן רוצות הן יגידו "לא" (רק אלוהים יודע למה). ויש לא מעט נשים שאם תהיה אדיב או מנומס מידי יתפסו את זה לא גברי וילעגו או יתעלמו ממך וזה יוצר את ההתנהגויות הגבריות המדוברות. לא שאני תומך בהטרדה ולא שקיללתי וכאלה אי פעם אבל יש שני צדדים למטבע שנקרא עולם החיזור.

בהחלט זה נכון.

בתור בחור ביישן מאוד תמיד נדחקתי לצד, אבל הבנתי מהר מאוד שעדיף לי להיות עם אנשים כמוני, מין מוצא את מינו.

למעלה